做左5年幾代購代運,你問我答

1001 回覆
102 Like 7 Dislike

不如咁講,每間都有佢好同壞。
好似我間咁,會用ups fedex dhl代運,可以運香水flammable product,但取貨點唔多
咁有d就好平,24蚊磅,又有合作取貨點,但係委託大陸公司搞,穩定度同客服諗都諗到

你要平定要質素? 我諗你有答案就會知用乜好

巴打我想買香水但搵唔到間可以代運香水 有冇咩提議

出面一定會有既,你自己研究下

我都搵咗好耐呀 依家好多間都唔做得運香水
巴打比少少提示得唔得
見上面分享左咁多傷心野
巴打不如分享下d開心或者你最有成功感既野

同埋見你話e家代購入緊低潮
介唔介意講下高潮時期大約係幾時
同埋你低潮意思係
收入keep住增長但增長率慢左好多
定係收入開始減

成功感係當你見到自己由3000蚊搞到成鋪都係貨好滿足。
收購收入呀,年年都減上年增唔少,因為多左d獨家野,唔係既話個個自己識買啦
有冇聽過美國TeeChip

有,前幾日有客問,有乜咁特別

呢間野係咪侵權,啲衫又Nike 又Pokemon

巴打知唔知呢個
見上面分享左咁多傷心野
巴打不如分享下d開心或者你最有成功感既野

同埋見你話e家代購入緊低潮
介唔介意講下高潮時期大約係幾時
同埋你低潮意思係
收入keep住增長但增長率慢左好多
定係收入開始減

我覺得樓主意思係多左人做
2015至2016呢兩年間ig做代購既人
可以用多左幾十倍黎形容

無錯,供應增加需求減少
唔答公司名,唔賣廣告,但可以教你點買,點買得平,點買得抵,點買得到。

主打美國英國日本
得閒會一次性答

請問一下巴打 屋企人會去加拿大留學 想同佢兩個人搞代購 希望幫輕下屋企交佢既學費 要點樣起手同有咩要注意

利申乜都唔識 唔該你

加拿大少人搞wo, 你google加拿大 海淘,睇下大陸人晒單晒d乜,試下向果邊發展吧
巴打係開無限定有限公司? 公司戶口難唔難開

無限,唔難, 公司性質仲寫左group buying

你唔驚touch wood 有咩事 成副身家都嘔埋出黎
點解開無限唔開有限既,想知有咩分別

新公司點開有限呀
不過當年有間話自己有限公司,唔知應該驚奇定笑好
買clarks, 邊度最平?

你要經典款? 英國官網其實已經叫平
早兩日係pys.com買鞋 個運費收我47us 係咪俾人搵笨左
新手第一次美帝網購

無限,唔難, 公司性質仲寫左group buying

你唔驚touch wood 有咩事 成副身家都嘔埋出黎
點解開無限唔開有限既,想知有咩分別

代佢答

一個字

無限啲税平好多?

無限公司唔洗公開盤數
所以經常莫名其妙蝕緊錢
蝕緊錢又點洗交稅呢

巴打講出盲點了但我剛被稅局邀請交盤數出黎
Ultra boost邊個網抵屌

你要碼定要價? 如何要價既可以等footlocker eastbay 減價,要碼可以去英國footlocker.co.uk 捕,成日都有幾件正碼出黎,兩者都要用代運或代購,無直寄

以上資料應可直接打爛一d炒鞋佬飯碗

代購代運 同自己信用卡買之後轉運有咩分別

代運= 用自己信用卡買之後轉運
一般人去日本旅行,或者台灣,韓國熱門地方旅行,可以去帶啲咩返黎香港幫補下水腳費
唔該

你有無公司門面? 我試緊買d 限定版kitkat 拆開賣,效果不錯
要講英國amazon.co.uk, 而家買philips sonicare 一定最抵

https://www.amazon.co.uk/Philips-Sonicare-DiamondClean-Electric-Toothbrush-x/dp/B00OY9EH0W

粉色黑色94.99 免稅,連運checkout 都係9xx左右,結算記住用英磅結,會抵d,記住直運香港先免稅,

之前係香港豐澤見過,15xx plus,所以買完理論上可以擺檔係豐澤門口搶生意

thanks 巴打
amazon 會唔會買到假野

會,特別要小心1d justlaunched既公司,唔知點解近月多左好多,100%係強國朋友搵食,假jordan 鞋嚴重,但amazon a-z guanartee會保你,係辛苦d
ASICS邊到買最好?

呢個可以代答,用日本Amazon App 搵,而家有幾對舊款鞋賣平香港好多

例如Gel Nimbus 18 可以做緊9xxx yen

呢個資訊好有用 thanks
點運返黎最平?

睇你買乜wo.. 通常普通野真係走代運算,但你懂的,有d優惠或網站要代購先做到

我意思係例如有20個人揾你代購鞋
咁你點運返香港最平?

我本身有shipping partner...番佢地? 運鞋,梗要搵間只計實重既公司

你要我介紹呢個人? 得係得但搵佢做乜? 合作? 因為都算叫識

同你朋友傾下,睇下有無得提供貨源做大佢

點為之做大? 一個星期走兩三箱但每件賺幾蚊叫唔叫大

個利潤咪仲低過自己去轉買貨😨?

有無話通常幾耐番一次

1) 去http://footlocker.co.uk
2) search yeezy 或某個你想要既鞋名,copy個網址
3) download app "變更提示" 呢個app可以幫你每十分鐘check 一次個網有無野唔同到
4) set每十分鐘check 一次個網有無更新
5) 一響= 搶貨

利申炒鞋佬死全家,窮死都唔炒鞋

想問埋係咪可以直運香港?定要代運?

要代運
有冇聽過美國TeeChip

有,前幾日有客問,有乜咁特別

呢間野係咪侵權,啲衫又Nike 又Pokemon

侵硬啦個人意見
有冇做過美國代購樂器?

以前有買個結他,爛過,果邊肯賠,到而家我仲keep住
點解有啲美國代購做到成 15/16蚊一磅,想問啲代運通常每磅賺緊幾錢?

我唔清楚人地營利,但我見標係賺8~10蚊一磅
早兩日係pys.com買鞋 個運費收我47us 係咪俾人搵笨左
新手第一次美帝網購

基本上係...自己代運可能100蚊內
要講英國amazon.co.uk, 而家買philips sonicare 一定最抵

https://www.amazon.co.uk/Philips-Sonicare-DiamondClean-Electric-Toothbrush-x/dp/B00OY9EH0W

粉色黑色94.99 免稅,連運checkout 都係9xx左右,結算記住用英磅結,會抵d,記住直運香港先免稅,

之前係香港豐澤見過,15xx plus,所以買完理論上可以擺檔係豐澤門口搶生意

thanks 巴打

客乜氣,其他色都時不時做94.99,amazon癲左

你要我介紹呢個人? 得係得但搵佢做乜? 合作? 因為都算叫識

同你朋友傾下,睇下有無得提供貨源做大佢

點為之做大? 一個星期走兩三箱但每件賺幾蚊叫唔叫大

個利潤咪仲低過自己去轉買貨😨?

當個個都直接去日本入貨,你就知個生態幾咁糟糕啦... 無乜肉食吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞