做左5年幾代購代運,你問我答

1001 回覆
102 Like 7 Dislike
請問係那個網站買到平既bv銀色,謝謝

俾個型號黎睇睇

Intrecciato Leather Billfold Wallet, col: black

平極都要2500+ wo...點先係你心目中既平?

有link嗎?
想搵代購Herschel

去mltd買唔到咩
請問家人在英國,佢點樣寄返黎香港俾我會最平?

去mltd買唔到咩

主要係自己唔識網購
想問巴打如果係英國集運啲 bulky 野(例如22kg) 番黎運費大約幾錢? 飛機同船都ok

22kg你唔急行船啦

係羅我見到有迫力碟十幾鎊一隻不過amazon 運費要百幾鎊所以問下先 唔知巴打可唔可以畀到idea 我坐船大約幾錢?

我都係uk ebay買左個wv engine,搵ups空運平d

巴打咁大舊野個運費大約要幾錢?
想送個tommy hilfiger/ck銀包比男朋友
官網特價款睇唔岩
邊到買最抵?
點先可以係CLARKS UK買到野
或者其他美國/英國網
係咪要申請美國/英國信用卡
我用dimbuy 係footlocker EU 買左對鞋 佢計左3.6KG 有冇搞錯
成三百幾運費
我用dimbuy 係footlocker EU 買左對鞋 佢計左3.6KG 有冇搞錯
成三百幾運費

收積重好多時就係咁。。。
請問家人在英國,佢點樣寄返黎香港俾我會最平?

一次過寄去代運番黎如何?

去mltd買唔到咩

主要係自己唔識網購

你like果d代購page留意下佢地活動啦
官網特價款睇唔岩
邊到買最抵?

amazon.com search tommy / ck wallet
點先可以係CLARKS UK買到野
或者其他美國/英國網
係咪要申請美國/英國信用卡

clarks uk 收香港paypal 的
想係selfrigde 買鞋,一直都無discount code。想問係味好少有

用開farfetch 同luisaviaroma 買野,通常直接運到香港,想問下無咪運番boutique 當地再用集運寄番香港個價錢同運費都會差好遠?payment currency 有咪都會影響?

感謝巴打
想係selfrigde 買鞋,一直都無discount code。想問係味好少有

用開farfetch 同luisaviaroma 買野,通常直接運到香港,想問下無咪運番boutique 當地再用集運寄番香港個價錢同運費都會差好遠?payment currency 有咪都會影響?

感謝巴打

請問可唔可以解釋下"
想問下無咪運番boutique 當地再用集運寄番香港個價錢同運費都會差好遠?"
係乜意思。。。sorry
手人土
英國邊間收實重而唔係體積重

感謝巴打

請問可唔可以解釋下"
想問下無咪運番boutique 當地再用集運寄番香港個價錢同運費都會差好遠?"

即係比如間鋪係英國,咁我選擇運去英國的集運公司再寄黎香港,個價錢會唔會比我直郵去香港平好多。除運費外,寄當地同國際的價錢會唔會有mark up?
官網特價款睇唔岩
邊到買最抵?

http://amazon.com search tommy / ck wallet

有睇過amazon同eBay
點分真偽?
巴打 可唔可以搵你幫手淘寶代運?
Wsx654305@gmail.com 唔該晒
lm學野

感謝巴打

請問可唔可以解釋下"

即係比如間鋪係英國,咁我選擇運去英國的集運公司再寄黎香港,個價錢會唔會比我直郵去香港平好多。除運費外,寄當地同國際的價錢會唔會有mark up?

要睇做你生意既賣家肯唔肯做2件事,如果唔肯,代運先會平過代購:

1) 要睇直寄香港佢肯唔肯同你做免稅,唔係間間有
2) 要睇佢肯唔肯好似asos咁用好平既方式

有無mark up真係要睇番間野啊...
官網特價款睇唔岩
邊到買最抵?

http://amazon.com search tommy / ck wallet

有睇過amazon同eBay
點分真偽?

寫住sold by amazon.com 果d應該都無花無假的了,百令蚊一個,抵玩啦
巴打 可唔可以搵你幫手淘寶代運?
Wsx654305@gmail.com 唔該晒

我無做強國代運... 因為佢會直接拉低我貨品質素。。。sorry
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞