做左5年幾代購代運,你問我答

1001 回覆
102 Like 7 Dislike
美國官網LEVIS, 搵邊間代購先最平??
THANK YOU
如果我自己喺香港 又有個fd喺英國 想一切搞代購 有冇話有咩入門方法
依度都好多人想創業做代購
我都想左好內。唔知點入手
依度可以組團人搞都得

想創業第一件事,唔好搵人組團,一個partner已叫多,再多根本做黎晒氣

好同意, partner係分錢, 唔夠人手不如請人做野
英國footlocker睇岩對鞋想問點運返黎最平
之前運過對鞋成百幾蚊
想問下amazon uk教學
追哂post
姐係美國網ban 集運地址既話基本上都唔會買到?
例如 sephora, tarte 果d
postal code 應該唔係個個網得
因為我見我入postal code 佢自動就知道係邊個city 同 state 咁

postal code知你city state.係梗既...但佢唔係ban 你area 架嘛,你本身地址都要有少少唔同,例如你集運123 lihkg lane postal code 12345,你隔離234 golden lane postal 23456 你成個應該試改 234 lihkg lane 12345 postal code 23456

睇睇成效如何

thx 巴打
要d 功夫搵下d 地址試下先
如果買reebok 係日本定uk amazon會平d
我耐唔耐都會係美國及英國入貨(一年約四,五次),每次大約入數百件t shirts。想問用咩方法運翻香港會最平?邊間物流會最抵?唔介意等,最緊要平。
Thanks
英國footlocker睇岩對鞋想問點運返黎最平
之前運過對鞋成百幾蚊

百幾蚊係正常

你想知乜??
其實個流程係咪用信用卡比錢 之後揾代運
我係想買個背包 但得amazon uk有但us無

另外我見上邊講嘅自己集運 係咪同揾人代運唔一樣

唔該巴打
經常會係eBay 買樂器野,但一直都係搵d可直接寄香港的seller
例如買guitar effector, 半磅都無,但收成20-30us或以上(可能有平d但都通常15us以上)
如巴打之前所講既理解,如只寄好輕既野,代運會平好多?例如半磅代運大約幾多HK?
創業巴
我係美國TIMBERLAND睇中哩對
https://www.timberland.com/shop/mens-footwear/mens-6-inch-basic-waterproof-boots-w-padded-collar-black-19039001

想問下最平係咪用代運???

代運啦唔洗諗,搵收實程既一定要

THX

你都幾犀利,平40美金優惠都搵到,以男裝黎講呢個價算唔錯

諗住買鞋過年
係舖睇岩
本來諗住CHECK下同外國差唔係好多就算
一CHECK先知爭成8舊水

你都check 得幾合時,因為佢係limited time offer黎

好彩過年前望左望

用代運就係有呢種滿足感

哎 唔收HK信用卡
唔想煩 算

唔好咁易放棄

岩岩改用PAYPAL
但係好似過唔到數 話待處理

SHIT 代運地址唔得

其實hk paypal account 係唔得的
要us paypal account

巴打有冇US PayPal 申請方法
OR PM U 代購OK?

無pm bor...但我可以教你其他方法既,就你一個email me shcheng609@outlook.com

你想知乜??

Sorry quote唔到係上邊
美國官網LEVIS, 搵邊間代購先最平??
THANK YOU

間間差唔多,因為太易買,爭果幾蚊
創業可唔可以解決我上面個問題
因為真係好抵
如果我自己喺香港 又有個fd喺英國 想一切搞代購 有冇話有咩入門方法

你有無咩優勢先
追哂post
姐係美國網ban 集運地址既話基本上都唔會買到?
例如 sephora, tarte 果d
postal code 應該唔係個個網得
因為我見我入postal code 佢自動就知道係邊個city 同 state 咁

postal code知你city state.係梗既...但佢唔係ban 你area 架嘛,你本身地址都要有少少唔同,例如你集運123 lihkg lane postal code 12345,你隔離234 golden lane postal 23456 你成個應該試改 234 lihkg lane 12345 postal code 23456

睇睇成效如何

thx 巴打
要d 功夫搵下d 地址試下先

係寄d垃圾試下
巴打想問Payoneer洗唔洗send ID copy比佢?

我好似當年偽做左一張美國billing address既俾佢
創業巴
我係美國TIMBERLAND睇中哩對
https://www.timberland.com/shop/mens-footwear/mens-6-inch-basic-waterproof-boots-w-padded-collar-black-19039001

想問下最平係咪用代運???

代運啦唔洗諗,搵收實程既一定要

THX

你都幾犀利,平40美金優惠都搵到,以男裝黎講呢個價算唔錯

諗住買鞋過年
係舖睇岩
本來諗住CHECK下同外國差唔係好多就算
一CHECK先知爭成8舊水

你都check 得幾合時,因為佢係limited time offer黎

好彩過年前望左望

用代運就係有呢種滿足感

哎 唔收HK信用卡
唔想煩 算

唔好咁易放棄

岩岩改用PAYPAL
但係好似過唔到數 話待處理

SHIT 代運地址唔得

其實hk paypal account 係唔得的
要us paypal account

巴打有冇US PayPal 申請方法
OR PM U 代購OK?

無pm bor...但我可以教你其他方法既,就你一個email me shcheng609@outlook.com

已SEND
Wtaps有無網上平啲入到手?
如果我想倒轉寄野去英國有無好路數?
我耐唔耐都會係美國及英國入貨(一年約四,五次),每次大約入數百件t shirts。想問用咩方法運翻香港會最平?邊間物流會最抵?唔介意等,最緊要平。
Thanks

幾百件可以直接同代運傾,呢d叫商業合作了
英國買jack wills 淨係買一兩件 點好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞