做左5年幾代購代運,你問我答

1001 回覆
102 Like 7 Dislike
係日本代運對鞋返黎大約幾錢? 想訂對jelly beans
超高質post👍偉大!
長住日本,熟日本。而家係到做緊野,想揾partner一齊做。

一開始可以點做?

巴打,有興趣可以合下

巴打,遲覆左sorry,
唸住點做,有咩plan
我好似有like左巴打間野 雖然未幫襯過
順便問下ted baker直送香港邊間最平
有無巴絲長註日本東京/大阪?
有無興趣一齊做代購?
樓主再share下多d創業經驗
有冇諗住會再打工
連登巴打有冇折
一直想買美國Sealy mattress,訓過超正!香港賣緊既Made in Thailand 想買美國既,爸打,請問有咩方法買番黎?
係alpha 睇岩件野
直運平 定 有其他更平方法?
定去其他網搵呢件野?

alpha = alpha industry

記住subacribe 佢news letter, 有85折

我知 所以想問下 點買先最平?我見官網運過黎香港要2個星期 $2xx運費
如果係amazon買 會唔會平d? 定代購平d

MLTD 早前用code減到USD90.99

遲左sad
想問下amazon個價直運hk平 定 去搵代買代運平?
留名學野,想買好多好多抱枕,但係又貴又麻煩,阿馬遜唔運,畫師唔放阿馬遜,唔想食代講差價 見過對緊6-7,竟然仲夠膽死收對9-10
超高質post👍偉大!
長住日本,熟日本。而家係到做緊野,想揾partner一齊做。

一開始可以點做?

巴打,有興趣可以合下

巴打,遲覆左sorry,
唸住點做,有咩plan

巴打有無wts?email俾我呀
japanstorehk@gmail.com
留名學野,想買好多好多抱枕,但係又貴又麻煩,阿馬遜唔運,畫師唔放阿馬遜,唔想食代講差價 見過對緊6-7,竟然仲夠膽死收對9-10

你自己買唔到,有代運地址又訂唔到,得返代購又話人食水深 邊有咁著數既事

你自己買唔到,有代運地址又訂唔到,得返代購又話人食水深 邊有咁著數既事

如果真係咁難買, 10算唔係食水深啦
一單代購兩邊溝通仲要等運埋先叫完成交易, 賺得你幾十蚊邊有人肯做
其實個流程係咪用信用卡比錢 之後揾代運
我係想買個背包 但得amazon uk有但us無

另外我見上邊講嘅自己集運 係咪同揾人代運唔一樣

唔該巴打

係搵左代運先,再用信用卡比,錢入貨
集運= 代運
經常會係eBay 買樂器野,但一直都係搵d可直接寄香港的seller
例如買guitar effector, 半磅都無,但收成20-30us或以上(可能有平d但都通常15us以上)
如巴打之前所講既理解,如只寄好輕既野,代運會平好多?例如半磅代運大約幾多HK?

半磅通常照計一磅,2x hkd 吧。。
創業可唔可以解決我上面個問題
因為真係好抵

唉一係咁,我俾我個人專頁你地你地pm我,呢度無pm係麻煩
如果我想倒轉寄野去英國有無好路數?

想寄乜,大件野? 我有朋友做
Wtaps有無網上平啲入到手?

去end clothing
英國買jack wills 淨係買一兩件 點好

搵出面既團購
我好似有like左巴打間野 雖然未幫襯過
順便問下ted baker直送香港邊間最平

ted baker直送香港好貴~ 用代運
巴打想問Payoneer洗唔洗send ID copy比佢?

我好似當年偽做左一張美國billing address既俾佢

咁SSN呢? 要入SSN sosad
同埋洗唔洗send ID copy比佢?

點解我當年唔洗ssn既
如果都係唔得,試us unlocked 啦,呢個再易d
樓主再share下多d創業經驗
有冇諗住會再打工

都有呀,始終唔係賺得多
連登巴打有冇折

我有好多好多倉底貨,果d可以平俾你地
一直想買美國Sealy mattress,訓過超正!香港賣緊既Made in Thailand 想買美國既,爸打,請問有咩方法買番黎?

成張床? 你要搵海運wo, fedex唔收
係alpha 睇岩件野
直運平 定 有其他更平方法?
定去其他網搵呢件野?

alpha = alpha industry

記住subacribe 佢news letter, 有85折

我知 所以想問下 點買先最平?我見官網運過黎香港要2個星期 $2xx運費
如果係amazon買 會唔會平d? 定代購平d

MLTD 早前用code減到USD90.99

遲左sad
想問下amazon個價直運hk平 定 去搵代買代運平?

直運一般貴少少,同好多唔出得,代買代運少d限制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞