做左5年幾代購代運,你問我答

1001 回覆
102 Like 7 Dislike
唔答公司名,唔賣廣告,但可以教你點買,點買得平,點買得抵,點買得到。

主打美國英國日本
得閒會一次性答
唔答公司名,唔賣廣告,但可以教你點買,點買得平,點買得抵,點買得到。

主打美國英國日本
得閒會一次性答

點入手去做
點揾客源
點揾貨源
dyson v8 absolute 最平幾錢?
點運返黎最平?

主打美國英國日本
得閒會一次性答

點入手去做
點揾客源
點揾貨源

不如你問下自己你想做乜先?你本身有乜優勢,你個問題太空範,好似你自己都唔知自己想點
dyson v8 absolute 最平幾錢?

係美國買既話,你可以試下
http://www.shopwiki.com

仲有好多類似網站,我唔知香港乜野價位,無研究
有時你地攞啲折仲平過網站既discount係點樣攞?
點運返黎最平?

睇你買乜wo.. 通常普通野真係走代運算,但你懂的,有d優惠或網站要代購先做到
Dw watch 點買到最平
有時你地攞啲折仲平過網站既discount係點樣攞?

有幾樣野
1) 如果你買得多,你真係可以直接同賣果間野傾,咸豐年前試過同mltd.com傾,佢都俾左code我,得我先有,但要買滿500美金,所以唔係for散客玩
2) 可以上http://retailmenot.com搵下相關網站有無code,或者subscribe人地letter
3) 人地有機會溝貨俾你,即係明明你叫佢係a網站買,但佢係b網站用更平價錢買,都係正貨,係狗左d
仲有一兩個方法,唔太方便講,但都係散客唔太用得著

都幾可肯定去amazon.co.uk買最平,可以免20%稅,就算單買直運番黎都係500~700,我暫時未見過有地方比佢更平(或者有但只係我膚淺唔識),d客年早都買唔少

都幾可肯定去http://amazon.co.uk買最平,可以免20%稅,就算單買直運番黎都係500~700,我暫時未見過有地方比佢更平(或者有但只係我膚淺唔識),d客年早都買唔少

Thanks so much
好想買mltd啲野 但寄香港4件衫收我60蚊美金
係咪搵啲代購比個美國地址我 再寄去佢地址 再寄返香港?
Btw有無代運簡單好用夠平 睇唔明佢地個運作
感謝
Ultra boost邊個網抵屌

都幾可肯定去http://amazon.co.uk買最平,可以免20%稅,就算單買直運番黎都係500~700,我暫時未見過有地方比佢更平(或者有但只係我膚淺唔識),d客年早都買唔少

Thanks so much

記住要係直寄香港,同埋ship and sold by amazon.co.uk
巴打想問下啲化妝品網唔送集運地址
係咪淨係可以用代購?
tarte, marc Jacob 個啲
剩用amazon
用咩shipment好
唔識求解
要講英國amazon.co.uk, 而家買philips sonicare 一定最抵

https://www.amazon.co.uk/Philips-Sonicare-DiamondClean-Electric-Toothbrush-x/dp/B00OY9EH0W

粉色黑色94.99 免稅,連運checkout 都係9xx左右,結算記住用英磅結,會抵d,記住直運香港先免稅,

之前係香港豐澤見過,15xx plus,所以買完理論上可以擺檔係豐澤門口搶生意
感謝

mltd 你買唔夠60美金基本上自己用代運都係蝕,因為國內運費好甘。但過60就免運。
checkout 時記住用萬年8折code "unitzero"

唔想煩可以代購,過60美金可以用番代運。
我自己都做緊代運,唔方便推薦你,但可以教你點運作,你邊part唔明?
Ultra boost邊個網抵屌

你要碼定要價? 如何要價既可以等footlocker eastbay 減價,要碼可以去英國footlocker.co.uk 捕,成日都有幾件正碼出黎,兩者都要用代運或代購,無直寄

以上資料應可直接打爛一d炒鞋佬飯碗
另外想想問巴打做左咁耐
覺得創業最難係咩
巴打想問下啲化妝品網唔送集運地址
係咪淨係可以用代購?
tarte, marc Jacob 個啲

如果唔送集運地址,搵代購有時都會收皮。例如a&f, 一個地址買多過3次野都ban, 個system係前fbi it整既,以ban address為己任。

但我記得marc jacob 係運到集運地址的,我估你只係爭張美國信用卡或美國paypal account
剩用amazon
用咩shipment好
唔識求解

咩叫用咩shipment 好呢請問
感謝

mltd 你買唔夠60美金基本上自己用代運都係蝕,因為國內運費好甘。但過60就免運。
checkout 時記住用萬年8折code "unitzero"

唔想煩可以代購,過60美金可以用番代運。
我自己都做緊代運,唔方便推薦你,但可以教你點運作,你邊part唔明?

唔該哂
例如我買左野 寄左去佢美國地址 係咪上返個代運公司個網 入返啲單號就ok?
剩用amazon
用咩shipment好
唔識求解

咩叫用咩shipment 好呢請問

集運公司
英文唔好 sorry
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞