做左5年幾代購代運,你問我答

1001 回覆
102 Like 7 Dislike
好想買個韓國le creuset煲煲 有冇代運推薦
想問問d特別d鞋款,例如yezzy呢類鞋d代購邊個網搵到貨入?
集運其實去到機場係成批貨俾海關照定係逐件拆俾海關照?

集運咪又係dhl, fedex, ups, 真係靠人力螞蟻搬家咩

因為有次我寄普通野佢老屈我係違禁品

咁岩果板貨有人偷寄違禁品, 過唔到咪累街坊HOLD住左, 又或者最大可能係...9UP拖住先

係架,一出事就成板野會出事累全家
tarte cosmetics 唔送香港又ban晒集運地址
仲有咩計買到佢呀

係味一定要係佢度買?
Hi sunnny 記唔記得自殺寂靜巴打 我今年唔再係中三 今年year3了
屌 你出左依啲po igshop無得做啦

點解? 會代運既就會用代運,代購既會用代購,igshop ge 會繼續igshop, 會轉既遲早都會轉架啦
其實最近咁多日本代運公司,佢地自己有自己飛機運番香港?
佢地收20一磅其實有冇錢賺

大陸人開既公司幫的,佢地book 貨機航班一set過運,係夠貨量既話你都做到
創業巴想問下
想係美國或英國網訂噴霧產品黎香港有冇計?
用美國paypal係咪要用美國ip?
改postal 如果錯果邊照收貨咪追唔返件貨?
太多問題 謝巴打
想問下Payoneer個收費/手續費係點? 睇極都唔明
仲有想問係點入錢

佢有instruction教點入錢
你申請時要留意番,你想買野果個網會唔會check billing address (唔明可以google AVS mismatch), 如果係果d網,你就會需要一個us billing address, 張卡會寄去呢個address度,唔好用代運address,佢地唔會同你收信,搵朋友幫手啦

你要再簡單d 可以用us unlocked, west union 可以過數,張卡係virtual card
夠唔夠詳盡
係footlocker uk開ac地址點填 無香港選擇⋯

用代運地址
我想買美國作者的占星書,
請問有咩方法可以買得平?
因為我託我同學幫手睇下可以點搞,

佢話「書本」計重量,
而我果d又係好重好厚,運費會好貴,
請問打巴有無方法

無架wo...呢個係你肯唔肯出錢既問題
德國amazon買dyson唔肯直接寄香港
仲有乜辦法可以免到tax?
日本而家有咩幫人代購
尼緊成日去日本可以點搵客

FIGURE , 絕版模型. 但你要係一個毒撚先知邊D值錢有水位賺 自己集運返黎扣埋運費都平過Y拍D價20~30%
btw, 想問下你地呢行係用d 咩software 做管理

我以前搵人寫software而家自己寫software,好多人仲google form緊,就我所知包括你地話最大果間

其實係我屋企做緊d 傳統生意
想睇下有冇機轉做電腦化而唔再用手寫單個類野, 但係我又唔識呢方面既野

我都係由零學起,有心唔難信我,有google神
日本yahoo拍賣有無玩過?請問無日本信用卡,
係咪只可以靠匯錢過去?日本仔會唔會走數?

開過幾次,超麻煩,好多時都係要匯錢,無支針係果邊唔好試
留個靚名
要買日系衫有咩途徑同埋點樣慳運費

直接去amazon.co.jp買,用直運黎香港可免8%運費

去the hut 買,英國網黎,自己google, 免運寄黎香港的,你要日本款就係另一種玩法了

咁要日本款又係咩玩法

搵間只收實重既代運公司吧,但其實個價會令你覺得不如自己搭廉航走日本一轉仲好

如果韓國嘅le creuset呢?有冇代運公司推介

韓國我識有人20磅番黎,但唔係代運黎,所以應該唔難搵
Belle maison依類日本網可以點買黎香港

未試過,分享條link玩下
日本而家有咩幫人代購
尼緊成日去日本可以點搵客

你去邊先,你可以試下買張年票入主題公園幫人買野,再加藥妝線,都會有油水撈下。搵客就要靠你自己了
請問一下有無集運可以運zippo,睇中左個款想買但用開嘅集運都無(日本)

你要連油運? 無油都唔俾咩

無油淨機,佢話入面含火石都唔得

會唔會嚴左d.... 我岩岩幫人運幾十磅煙油番黎

我以前搵人寫software而家自己寫software,好多人仲google form緊,就我所知包括你地話最大果間

其實係我屋企做緊d 傳統生意
想睇下有冇機轉做電腦化而唔再用手寫單個類野, 但係我又唔識呢方面既野

我都係由零學起,有心唔難信我,有google神

咁請問下係要學邊隻
我學生哥唔知由邊到入手
讀緊既又同呢方面唔關事
想問問d特別d鞋款,例如yezzy呢類鞋d代購邊個網搵到貨入?

1) 去有賣呢d野兼唔炒價既網
2) subscribe佢地newsletter
3) 等佢有貨
4) 就有貨時用app mon佢幾時有貨
認真 請唔請人
學生搵緊pt
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞