做左5年幾代購代運,你問我答

1001 回覆
102 Like 7 Dislike
有冇做bv 😁
買日本7net野用邊間代購平
想買日本Le Creuset但好似唔寄香港
可以有咩計

去the hut 買,英國網黎,自己google, 免運寄黎香港的,你要日本款就係另一種玩法了
買日本7net野用邊間代購平

呢個投降
可以有咩計

去the hut 買,英國網黎,自己google, 免運寄黎香港的,你要日本款就係另一種玩法了

咁要日本款又係咩玩法
巴打係開無限定有限公司? 公司戶口難唔難開

無限,唔難, 公司性質仲寫左group buying

有公司地址? 係米存cash入戶口 洗唔洗查公司數

唔做亦無意在此r生意

唔係r生意 只係搵緊零件執架車
見到香港有咪想運過去
想問想運車鈴去澳洲應該點運?
仲有大形零件例如車頭cum點運

你運去澳洲wo但係... 我唔熟

代運只限香港?
可以有咩計

咁要日本款又係咩玩法

搵間只收實重既代運公司吧,但其實個價會令你覺得不如自己搭廉航走日本一轉仲好
巴打係開無限定有限公司? 公司戶口難唔難開

無限,唔難, 公司性質仲寫左group buying

有公司地址? 係米存cash入戶口 洗唔洗查公司數

當年我用屋企地址都申請到,而家用公司既,唔洗存cash,唔洗查數,但稅局會寄野黎

唔做亦無意在此r生意

唔係r生意 只係搵緊零件執架車
見到香港有咪想運過去
想問想運車鈴去澳洲應該點運?
仲有大形零件例如車頭cum點運

你運去澳洲wo但係... 我唔熟

代運只限香港?

係呀... 香港去澳洲我真係無乜計,唔想鳩吹
如果要係美國anf買完運黎香港 唔用官方shipping 有冇咩方法/邊間shipment可以做到
留名
如果要係美國anf買完運黎香港 唔用官方shipping 有冇咩方法/邊間shipment可以做到

老實地答你,應該無,或者我認識既公司入面無,無人敢去挑戰一間用前fbi it去寫block 代運shipping address 既公司,我從來都唔會挑戰,以前有人做全部都損手離場,反而搵人現場代買都有得諗,係辛苦d咁
其實代運代購你覺唔覺已經飽和左?
我有朋友上年開始做,好似唔多掂
留名

詳見
https://en.wikipedia.org/wiki/Abercrombie_%26_Fitch

搵brand protection
留名
其實代運代購你覺唔覺已經飽和左?
我有朋友上年開始做,好似唔多掂

只能答你你無咩優勢唔好試
無優勢我呢d老店都會收皮
有無話咩英國衣服品牌多人會代購?

fred perry 同 jackwills

咩網買好
Walmart 用香港信用卡係咪會 cut 單?
Levi's係咪得美國感恩節最平
想問依家邊到買 givenchy/ prada 男裝銀包最平
有無話咩英國衣服品牌多人會代購?

fred perry 同 jackwills

咩網買好

官網,仲有superdry都受歡迎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞