(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區25

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
個個皮鞋西褲做 gym
我好少少都仲有年幾
有無巴打可以教下我點做power clean?
唔好再推免費了
剛簽3年
有無拆開一日練shoulder 既巴打係到 shoulder day 練埋traps 可以點分?
預練6個動作
後膊x2 中膊x2

前膊用shoulder press + trap 一個動作
定 唔練前膊,trap 兩個動作?
bf 得16%
引體冇力上就係冇力上
唔肥又點會體型無變化 ? 我頭一年個變化仲驚自己大隻得濟
有冇ching係練到大隻得黎又靈活,想知你地平時個routine係點
練到好大隻果d 多數都好靈活 柔軟性好高
力 x 果d就另計
玩健力健美果d好多都好鈍咁喎,no offense
健力鈍 你一定搞笑 不過唔好笑
健力唔夠mobility 玩毛?
你出返去啦 弱智仔
玩左一個月到 依家cutting緊 tdee卡路里每日都唔超標(應該係掛) 前3-4星期都輕左2kg 今日磅下重竟然重返1kg 係唔係我管理不善 59kg>57kg>58kg
一個月就cutting
要睇吓佢幾高 不過其實都偏輕(可能瘦底)
係未女女
踩多d機
做多d 多關節動作
做多少少準備先問問題
各位ching, 我想問下關於butt wink 既野。
當我squat 到接近最低既時候(姐係大髀就黎掂到小腿),我發覺我臀部有向下郁既情況,但條腰就keep 住直,無彎到既。咁我想問下我係咪有butt wink 既情況?
代謝適應左 , 要一星期 cheat 番一日打亂個代謝適應先唔易反彈
有冇巴打飲whey protein 會生痘痘?
我係生背脊,有幾粒咁,之前飲bpi iso hd 就有,轉咗iso100之後好似冇咗,宜家想試on gold standard whey 又好似有,有冇得解決?

男 19歲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞