(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區25

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
請問著衫橫唔橫係關背定膊事架
膊係橫背係闊
減體脂先
另外都想跑快 d , 因為想考紀律部隊
其實膊背都可以一齊練啫
佢咁問我咁答,大把人淨操一個位,唔知想點
你應該去跑步 post 問
咁練背囉 , 有膊無胸又會成個道友咁
有冇人會係觀塘做GYM? 想問下觀塘FF好定anytime好
黎緊會係觀塘番新工 想朝早番工前做
上網搵過兩間既資料 好似差唔多
有人話FF大D但係亦都多人D 但係我諗朝早應該都係少人
有人話觀塘anytime細得黎其實機既數量同FF差唔多 而且冇人sale
另外呢兩間既價錢, 配套(locker, 沖涼)既情況有冇人清楚
其實遲D應該都會去哂兩間試玩一次 但係都想問下意見先
THX
有冇巴打近排去過太古P記

而家太古P記人流小番D未
近排去左偷懶

雖然引體上升由1下去到做10下
覺得自己好有進步,不過體型變化唔大
減肥啦
慢慢黎

體能上,力量上既進步已經好好

健身冇返幾年真係唔會有明顯既成績睇到
俾啲時間自己,依段時間keep going
and never give up
我有練全身

本身跟緊個full body program。但佢有個選擇係可以額外加兩個muscle group既workout入去個program到,所以我就諗下加 胸+ 膊/背 咁
full body program 背一定係主菜 , 而孤立練膊係配菜甚至無 , 咁不如練膊啦
見到人著champions做gym 未嘗不可
我成日著champion tee做gym
著咩 tee 都要分級係咩心態
今日又做DL,明明已經刻意唔比個下背拱,亦用左輕重量黎做,做完都係下背攰先嘅
唔係分級數 只係唔捨得 驚整爛整殘
DL 下背拱 ? 個 setup 無訖起籮柚 ?
唔敢去睇eddie哥驚比佢身形嚇親麻

岩岩見到比堅尼冠軍操野個背都幾大力
我重係1下都未做到
重心有咁後得咁後

背直
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞