(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區25

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
我都覺 但有時係格甩底位 好睇隻手點擺
我係上次DL處女下海,結果下背酸到hihi果個,唔知仲有冇人記得
今日突登拎支吉巴自己嘗試執form,雖然做到下背盡量唔拱,但feel到hamstrings 個位好緊,係咪又錯?定係啲根太緊
手踭要盡量貼耳先得 , 牙得太開會變膊頭用力
屎忽吉得高個 ham 就會拉住
同埋想問落果下係上身定下身落先?
我下身帶動先搞到落果下要伸前隻手支巴先落到,如果唔係膝頭會頂到支巴
Chinese kids are stronger than you
https://www.youtube.com/watch?v=ft1E9rliCKg
上去腳伸直先 再lowerback
落去只係個動作倒帶
唔該師兄
同埋 想問 一星期搵一日cardio 踩單車機 45mins
其實對增肌影響應該好細?
定我加多日leg day 效果會仲顯著?
你話 cardio 影響增肌我就真係唔識答 , 我只係知道通常貪心減肥同時增肌就多數會奶野
下次再試
3X 歲就殘廢咁呢啲囉
唔知幾多個殘廢先出一個呂小軍
好細啦,一d都唔會有問題
請問有無巴打執過康文處啲簡介嘅死雞 請問要早幾多去等 平日下午嚟
我係用腳上到支bar 係膝頭再屎忽腳下背一齊用力伸直,不過做重啲之後keep 住背直自然識落
有錯請指教
經常性 可能係閉氣閉太耐
我上同落條 bar 都係磨住小腿 , 過膝果時仲會拳頭, bar , 膝頭三樣野互磨
好鬼痛,磨過
想問下上緊磅 但傷左要抖一星期 期間食夠protein就得?calories maintainance就夠?我驚calories surplus 又無得操會上左肥肉
我DL 成日爆血
已經磨到好多疤咁 一撻撻
啲傷口好似唔會好返 每隔幾日又整一次
sumo 磨埋大髀
比鬼抓咁
新手定操開?
新手唔驚咁易做cardio 做到無肌肉
如果2揀1 我會揀leg day
最理想係每次做完weight training 都做20-30mins cardio
BFR 其實應該點做?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞