[耳機撚] 討論下香港各大耳機店 (7) - 1001開POST

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
咁靜既

開緊腦擴聽dx200

最新firmware 有左右聲道唔平衡既問題
想買條2.5mm線比ve6駁300r
有咩好推介
最好$1500左右啦
咁靜既

開緊腦擴聽dx200

有少少

想要掛耳式

灰黃鸝

有諗過,但大陸牌子屌唔屌得過?

Oriolus間野係屌得過

開緊腦擴聽dx200

有少少

我而家用緊im50想升
去試過sony n1ap覺得好正之後睇過日本買應該會平d
但喺規格有啲唔同日版阻抗16Ω但係香港買嘅係32Ω
2隻係咪唔同

開緊腦擴聽dx200

有少少

另外有樣野好搞笑
dx80係咪咁我唔記得
但部200d歌手排列又唔係跟佢地中国既拼音
但又唔係英文
亂排一通既
例如鄧小巧同鄧麗君中間可以隔左一部份鄭中基既歌咁樣
有咩好推介
最好$1500左右啦

原裝線改頭啦不如
ak380 同 ak320
唔計DSD硬解有咩分別
64 audio apex和adel分別係咩?

apex 抄 adel 效果可能apex仲好d 感覺上
有咩好推介
最好$1500左右啦

原裝線改頭啦不如

你唔講我都留意唔到原來4絞

問多少少
Adel用到apex ge野,apex 用唔返adel?
音質上係咪差唔多?
想問下1964u6 e加個價係幾多
一萬左右有咩amp好介紹 推HD800
請問巴打們 我岩岩唔見左隻tf10 好想死,香港邊到仲有機會買到

講真佢話平衡耳壓我又覺得冇乜分別
用軟膠聽聽到頭痛
300r 係咪加咗價? japan amazon 直送要 $ 32xx 了。
hd800s 夾咩amp 同dac 好
依家都仲係用緊portable 裝置聽
想問下 買咗部300R 依家得條用咗好耐嘅535
我應該換線換頭 定點好
平時聽開中英文流行曲
Thanks
請問巴打們 我岩岩唔見左隻tf10 好想死,香港邊到仲有機會買到

冇左隻tf10 可以有咩好介紹
我3年前買完tf10之後就冇再留意耳機資訊

無限筆直

無限筆直

1.5k-3k 最緊要個bass
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞