[耳機撚] 討論下香港各大耳機店 (7) - 1001開POST

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
屌那星部x1a入咗褲袋一日就花撚咗
有冇啲ok嘅case+mon貼?
或者巴打們有平時點帶出街?
點解香港冇間做到日本e earphone 咁放曬全部野出黎比人任試
出親旺角乜乜柒柒試都比班臭串sales 白鴿眼
有冇巴打出左DX200啊
點解香港冇間做到日本e earphone 咁放曬全部野出黎比人任試

Jaben 都叫做好齊喎,又靜

我知d記就真係任試唔嬲咁滯,你基本上肯問就得

上次叫佢拎隻耳牛都問返我轉頭乜乜柒柒

亦軒個四眼仔好COOL
不過問佢拎黎試都冇西你面既

d記同亦x態度都好好喎

d記同亦x態度都好好喎

毒撚岩自己拎自己試

d記同亦x態度都好好喎

毒撚岩自己拎自己試

再唔係右店都唔錯
算係三間中最好

d記同亦x態度都好好喎

毒撚岩自己拎自己試

再唔係右店都唔錯
算係三間中最好

買過一次發覺真係貴

毒撚岩自己拎自己試

再唔係右店都唔錯
算係三間中最好

買過一次發覺真係貴

冇人叫你一定要買

再唔係右店都唔錯
算係三間中最好

買過一次發覺真係貴

冇人叫你一定要買

所以過左黎日本一次真係發覺呢邊好岩毒撚
試完唔買 講聲唔該咪算
d sales都見慣晒
之前隻im50唔見咗 (帶得耐,隻耳仔有啲痛)
依加想過年前買對新耳機
budget $1500內 自己咩歌都聽下 但比較鍾意聽人聲同classical
各位巴打有無咩推介

9up rha

有無話邊隻型號推介?
利申:新手 乜都唔識

Im02夠唔夠做?
依家邊到買im03平?
依家邊到買im03平?

ur user name
之前隻im50唔見咗 (帶得耐,隻耳仔有啲痛)
依加想過年前買對新耳機
budget $1500內 自己咩歌都聽下 但比較鍾意聽人聲同classical
各位巴打有無咩推介

9up rha

有無話邊隻型號推介?
利申:新手 乜都唔識

re400
jvc舊model fx750, 850 都ok, 新野唔知
試完唔買 講聲唔該咪算
d sales都見慣晒

有99%時間都係只試不買
試完唔買 講聲唔該咪算
d sales都見慣晒

見人試完買仲大壓力
仲要唔係平野
試完唔買 講聲唔該咪算
d sales都見慣晒

見人試完買仲大壓力
仲要唔係平野

唔帶卡咪冇壓力
有無人300r 用原裝皮套係除得番出黎
試完唔買 講聲唔該咪算
d sales都見慣晒

啲sales 成日逼人share聽感
試完唔買 講聲唔該咪算
d sales都見慣晒

啲sales 成日逼人share聽感

通常係dma sales
有冇巴打可以分享部300r setting
部機除左bass各方面都幾滿意
部機真係0bass
利申:本身聽開zx1 +仲係3.5mm頭

300R 偏中高
試開Club Sound Boost
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞