[耳機撚] 討論下香港各大耳機店 (7) - 1001開POST

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
https://www.facebook.com/JabenHK/posts/1348563378497447
條線好撚靚

我想要本aya 萌音年歷......
http://www.stereophile.com/content/schiit-audio-yggdrasil-da-processor-measurements
http://www.superbestaudiofriends.org/index.php?threads/schiit-yggdrasil-stereophile-review-measurements.3762/

世界樹個measurement真係嚇撚死人
另一邊廂,SBAF班友嘅玻璃心碎到比粒子對撞機撞出嚟嘅粒子仲碎
依加入部ak100II 用黎聽純音樂+女毒值唔值
虛心求教 未玩過player, 平時都係用DAC (apogee duet2) 插電腦直推隻headphone

用緊im02 + beyerdynamic DT770 pro 250 OHM

770pro用Ak依啲軟腳蟹聽應該都

先唔講770pro
im02+ak100II 會好得過你賣咗im02加上買100II嘅錢換隻新耳機手機直推咩?除非你冇手機
https://www.facebook.com/JabenHK/posts/1348563378497447
條線好撚靚

送都唔撚要
條線好撚靚

送都唔撚要

唔係aya條女我唔會訂aya
條線好撚靚

送都唔撚要

有咩咁正 好普通

送都唔撚要

有咩咁正 好普通

唔知點解覺得monet17 同aya 既調音好古怪

送都唔撚要

有咩咁正 好普通

aya我覺得普通
monet17我好鍾意 女聲好有毒性 但又唔係好通透果種

有咩咁正 好普通

aya我覺得普通

如果淨計人聲係ok既,但係整體黎講好怪,鐘意335多d

有咩咁正 好普通

aya我覺得普通

可能有人唔鍾意佢高頻
crash,hi-hat聲出得好緊要
有d吵耳

有咩咁正 好普通

aya我覺得普通

我都諗住試aya ,但係我一入去dxa ,右店我怕我會比左錢

aya我覺得普通

我都諗住試aya ,但係我一入去dxa ,右店我怕我會比左錢

即係入dxa就唔會俾咗錢?

aya我覺得普通

可能有人唔鍾意佢高頻
有d吵耳

我aya夾cayin出膽m好有成熟女人味

aya我覺得普通

可能有人唔鍾意佢高頻
有d吵耳

我aya夾cayin出膽m好有成熟女人味

唔好講夾d咩 我隻334仲未撚到
差唔多2個月了

aya我覺得普通

邊間都會抗拒唔到比錢

aya我覺得普通

邊間都會抗拒唔到比錢

唔帶卡去咪得
除非你銀包長期袋住萬鳩幾蚊姐

邊間都會抗拒唔到比錢

如果覺得好聽 但係完全冇衝動俾錢 咁點算?

邊間都會抗拒唔到比錢

唔帶卡去咪得

次次買嘢都帶cash

邊間都會抗拒唔到比錢

唔帶卡去咪得

次次買嘢都帶cash

想要現金價EPS咪得

邊間都會抗拒唔到比錢

你可以準備退燒

邊間都會抗拒唔到比錢

唔帶卡去咪得

次次買嘢都帶cash

想要現金價EPS咪得

我冇卡,真係玩金去架

邊間都會抗拒唔到比錢

唔帶卡去咪得

次次買嘢都帶cash

想要現金價EPS咪得

我冇卡,真係玩金去架

現金,錯字
巴打做運動會唔會另外買隻粗用

邊間都會抗拒唔到比錢

你可以準備退燒

一針見血 的確冇一年前咁興奮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞