[耳機撚] 討論下香港各大耳機店 (7) - 1001開POST

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
年尾出左糧 想問吓
VE6XC
Ak Layla2
邊隻好D
雜食
用緊ak angie 2
用過215,535,846

用緊angie 2 試過layla2 同ve6xc
VE6XC 每樣聲都分得好開 其他耳機比唔到呢種感覺

有無試過zeus呀?
雙westone umpro30 無啦啦無聲 用左兩年幾 過曬保

我果部開機得10幾%

唔該兩位巴打

唯有叉到聽朝,希望有奇蹟發生

有冇試過第二隻火牛呀,如果真係開唔到,你就要搵 amazon 客服搞

本生用開隻火牛叉開an機,叉300r前都試左係叉到。

昨晚叉左一晚,今朝都係冇反應。

跟著試下用另下仔火牛,又叉到。

好滾動

好彩唔洗換貨,都唔知又要等幾耐。
考慮緊it03,um pro30同w30,邊款好d同易推/煲d?

campfire又出新
Iphone推846是否不智
300r Amazon係咪加咗價
campfire又出新

campfire其實正唔正 見佢d價好進取
campfire又出新

我淨係聽過orion同andromeda
前者唔掂 後者唔錯
不過耳機唔好戴同唔舒服
campfire又出新

我淨係聽過orion同andromeda
前者唔掂 後者唔錯
不過耳機唔好戴同唔舒服

見到佢個價都唔敢試..但好似都幾多人用綠色果一對
隻色又真係幾靚既...
年尾出左糧 想問吓
VE6XC
Ak Layla2
邊隻好D
雜食
用緊ak angie 2
用過215,535,846

用緊angie 2 試過layla2 同ve6xc
VE6XC 每樣聲都分得好開 其他耳機比唔到呢種感覺

有無試過zeus呀?

無呀 呢隻dxa or x軒有無得試

im04你用iphone試果陣滿意咩
im04好難夾 有排你試

試果時覺得ok 頂住先 遲下再買player
點知咁快就想買

我諗dp100可能夾到
唔知岩唔岩你筆直

有無再平啲 二千內 二手都得
其實夾im04 主要係咪睇阻抗 推力唔太重要?
呢個價錢選擇應該唔多
介紹多一兩個黎 去試下
唔該巴打
Iphone推846是否不智

唔係
Iphone推得幾好
利申:之前就係咁
用iphone
Rha t20i好定akg n40好
sem6 同 黑黃鸝 大家會點揀?
雜食,用緊w4r
想二手收部player 聽moov
CSL完左約就可能開始買碟
買AK300定dpx1好,都係$4000 budget 左右

AK300玩唔到MOOV

玩到啊

但好lag

試過未

試過。我個人偏向TE-100但驚買錯

te 100 而家個價唔錯

試埋Fitear Air
Amazon jp入左部300r ,今日先到,即刻狗衝開機,不過開唔到,即刻叉電,又冇反應。

想問下巴打d日水300r係咪都係冇咩電?

現在叉緊,希望一陣有畫面出。

最後,如果真係咁黑收左部壞機,可以點?

空運會放哂 d 電
咁想問吓ak380 steaming順唔順呢

因咩事要蒸部380/ 拎部380去蒸野?

巴打們,小弟係耳機新手,以前第一隻425,之後轉左im03,聽開人聲多,而家筆直有限,1516緊買tfz series 1s / 5s 同Auglamour r8,巴打們覺得邊隻會比較好

毒撚無人理

某廠special edition, 純銀內線版

其實巴打做咩架
係咪可以搵你做老翻ve6se

呢d 野私聊

我有啲興趣,留咩contact方便
1000內想買條升級線,要分析力
巴打有無介紹?

Btw 1000係咪唔洗諗

用緊邊隻耳筒都唔撚講 推條毛比你

Heir audio 同am pro30
而家用緊ud-503 撘T1 平衡線,有啲想買多隻HD800S
想問下係咪要換埋dac同amp?
唔想一次換哂冇咁多budget
雙westone umpro30 無啦啦無聲 用左兩年幾 過曬保

兩邊都無聲?
會唔會係斷左線
考慮緊it03,um pro30同w30,邊款好d同易推/煲d?

westone應該易推少少,但其實呢啲只係比較上,話唔定你聽落幾隻都表現良好呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞