[耳機撚] 討論下香港各大耳機店 (7) - 1001開POST

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
campfire orion邊到買可以最平
聽完之後好想狗衝
利申:木耳

星際逐間問
我部300r 插左2.5後 左右郁到少少
唔知洞大 定係座鬆

牙籤太幼

Telos 推ed8唔錯,但係我唔覺得佢值$53000

分析力唔夠,人聲係幾甜

5皮 比咁多落去玩HP,值唔值得
你對th900覺得如何?

抵過AK380
聽完之後好想狗衝

星際逐間問

Campfire 3000~6500呢個價位
Nova , Jupiter , Lyra II
有無巴打可以講解下規格有咩唔同
金屬外型
聽完之後好想狗衝

星際逐間問

金屬外型

全部未試過唔知
不過campfire全線耳機都唔好戴同唔舒服
聽完之後好想狗衝

星際逐間問

上8樓撻我朵問,貴兩舊

講笑,去哂星際+友誠逐間格下啦,唔哂你好多時間
聽完之後好想狗衝

星際逐間問

上8樓撻我朵問,貴兩舊

聽之前post巴打講英京d sales會屌柒你唔買
聽完之後好想狗衝

星際逐間問

金屬外型

Nova普通聲,但貴,我會揀inear sd2淡口人聲夠耐聽而且好帶好多
Lyra2同一代取向有d唔同,無咁吸引我
木星聽得一陣,但俾我會揀仙女

星際逐間問

金屬外型

Nova普通聲,但貴,我會揀inear sd2淡口人聲夠耐聽而且好帶好多
Lyra2同一代取向有d唔同,無咁吸引我
木星聽得一陣,但俾我會揀仙女

仙女係 Adxxxx ?
呢隻 out 不直

星際逐間問

上8樓撻我朵問,貴兩舊

依單野無左下文
但我都見唔少中學生尻問尻試佢頂多唔耐煩
而家試耳機去亦軒定金聲好?好耐無去試過,謝各連爸打
留名

金聲多野d(好似

但俾我會去熊仔D記

上8樓撻我朵問,貴兩舊

依單野無左下文

英京個格局搞到你好尷尬 坐係成個場中間試

金聲多野d(好似

但俾我會去熊仔D記

金聲sales態度麻麻
亦軒好好 任試唔嬲

依單野無左下文

英京個格局搞到你好尷尬 坐係成個場中間試

試野就no八樓喇,除左Dap算多無咩好試

入耳大耳款又唔多,得兩個位,成日有個鬍鬚佬霸住個位吹水

但有時候佢報價會幾抵屌,問價ok ge
有無巴打用過marshall mode eq
有無咩評價

利申 新手, 如果有得罪請屌得細力d
有冇巴打知星際頂層有間叫ICE lab啲CM線O唔OK
1000樓下 想有mic for iPhone
係咪se215算比較好
新手留名

iphone7? 用藍芽應該合適啲?

Iphone6 想買有線

新手繼續留名學野
有冇巴打知星際頂層有間叫ICE lab啲CM線O唔OK

究竟ice lab係唔係即係波sir???
有無巴打用過marshall mode eq
有無咩評價

利申 新手, 如果有得罪請屌得細力d

mode無eq好似抵玩啲
Fxa2同se535 請問巴打們應該點揀
聽開:bass metal rock
Fxa2同se535 請問巴打們應該點揀
聽開:bass metal rock

打錯425先啱
有無人試過thumb drive外型的usb dac? 想知dragonfly red, feather dac同zuper dac邊隻會好d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞