[耳機撚] 討論下香港各大耳機店 (7) - 1001開POST

1001 回覆
8 Like 0 Dislike

某廠special edition, 純銀內線版

成本幾錢

ex1000唔啦 手頭上fx1200 聽完ie800 覺得係一個好好嘅耳機但係完全唔感動冇衝動買 唔想再徘徊喺呢幾隻度 ex1000難搞 ie800又全副武裝餵飽推力 又怕線硬聽診 喺香港咁鬼吵出街都唔知點聽歌 搭地鐵更加作死 不如求其買隻啱聲嘅動鐵易推易戴有時得閒直插手機解放自己

呢樣真

係香港市區既環境面前,講咩規格都哂氣

題外話 假設你有間獨立屋附近算係郊外 冇車輛城市聲影響 鳥蟲聲都係會吵到你聽唔到半開放同開放式

之前隻srh1840就係咁

我係出街用cm,深夜用ex1000

有幾垃圾呀

垃圾不值一提

極垃圾 (利申買左

成本幾錢

咁幼洗得你幾多 賺就多

有幾垃圾呀

垃圾不值一提

極垃圾 (利申買左

難分真與假

咩黎?

4塊bass trap,2塊中高頻absorber

岩岩試左唔夠吸bass,要墊埋包裝個紙皮箱先好d

真係要做到效果睇黎要買4倍既量先得

成本幾錢

咁幼洗得你幾多 賺就多

成本幾錢

咁幼洗得你幾多 賺就多

腦放版銀線

有幾垃圾呀

垃圾不值一提

極垃圾 (利申買左

難分真與假

其實巴打做咩架
係咪可以搵你做老翻ve6se

成本幾錢

咁幼洗得你幾多 賺就多

腦放版銀線

我有對用銅線對比過, 用銀線真係高音亮d
用緊im50 打算換ue900s 如果ue900s 換lightning 插頭 夠唔夠推?定換藍牙線?想就今用iPhone推
利申 新手
用緊im50 打算換ue900s 如果ue900s 換lightning 插頭 夠唔夠推?定換藍牙線?想就今用iPhone推
利申 新手

我建議你試吓ATH-E50先,UE900s真係唔掂,中頻同高頻好似斷開兩截咁
利申 新手

我建議你試吓ATH-E50先,UE900s真係唔掂,中頻同高頻好似斷開兩截咁

同埋試埋ATH-E40

其實巴打做咩架

Se都知 出左無幾耐咋喎

其實巴打做咩架

呢d 野私聊

垃圾無謂燈啦

有幾垃圾呀

Firmware on99
造工on99
廢事繼續屌
利申 新手

同埋試埋ATH-E40

俾我就會等LS有得試個陣先再算
ak jr 大家點睇 呢隻player?

依個價位一定有比佢更好既選擇

依個價位一定有比佢更好既選擇

可以考慮用手機

垃圾無謂燈啦

有幾垃圾呀

造工on99
廢事繼續屌

聲都on99

有幾垃圾呀

造工on99
廢事繼續屌

聲都on99

其實點解香討咁多國磚打手
捧到dx200上天
X5iii 咁既價 點贏300R

有幾垃圾呀

造工on99
廢事繼續屌

聲都on99

捧到dx200上天

打手區

聲都on99

捧到dx200上天

打手區

香討不嬲都國磚打手區

(利申我都係凱音打手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞