[耳機撚] 討論下香港各大耳機店 (7) - 1001開POST

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
300R 有無需要買MON貼??

裸跑啦
我果部裸跑緊

咩黎?

4塊bass trap,2塊中高頻absorber

岩岩試左唔夠吸bass,要墊埋包裝個紙皮箱先好d

真係要做到效果睇黎要買4倍既量先得

咩牌子?
有無得睇下咩樣?

我建議你試吓ATH-E50先,UE900s真係唔掂,中頻同高頻好似斷開兩截咁

同埋試埋ATH-E40

俾我就會等LS有得試個陣先再算

唔知依家香港邊度有得試LS系列?

星際1樓第一間有ls 50,70,200試。

巴打小心啲
終於開返個ac

LM
用緊klipsch x11 插頭果邊條線應該有啲問題
啲聲時大時細 有咩地方可以換頭 同埋幾錢
唔該各位巴絲
另外1000蚊左右耳機 有咩好推介?

問下小修小寶
1000蚊可以試下re400, tfz 3, im50, marshall mode, philips s2(應該無地方有得試了)
之類

某廠special edition, 純銀內線版

其實巴打做咩架
係咪可以搵你做老翻ve6se

呢d 野私聊

巴打有無聯絡方法,想買

我建議你試吓ATH-E50先,UE900s真係唔掂,中頻同高頻好似斷開兩截咁

同埋試埋ATH-E40

巴打小心啲

等緊個fd帶隻200返尼
個心情好似格離波台買10000生活好捧盃
香討d人話煲sd卡添啦

金耳既野我識條鐵咩

香討見過話lg v20要煲先好聲
300R 去試線
覺得2.5同3.5 分別唔大

裸跑啦
我果部裸跑緊

用緊htc e8定m8個貼 長度差少少但好過無

裸跑啦
我果部裸跑緊

易唔易花,如果有一般手機玻璃既強度都ok 既

同埋試埋ATH-E40

巴打小心啲

點解咁講
唔該各位巴絲

問下小修小寶
1000蚊可以試下re400, tfz 3, im50, marshall mode, philips s2(應該無地方有得試了)
之類

點睇 sony n1ap?

同埋試埋ATH-E40

巴打小心啲

點解咁講

1樓第一間好似好鍾意sell overprice野
唔該各位巴絲

問下小修小寶
之類

幾好,但我會加多少少買n3ap
想玩下CM 朋友介紹左1964
想試CM啲型號既話去邊到試好

其實巴打做咩架

呢d 野私聊

巴打有無聯絡方法,想買

add ig YMC

問下小修小寶
之類

咁im50 im70 同sony 你會買邊隻
心大心細緊

問下小修小寶
之類

咁im50 im70 同sony 你會買邊隻
心大心細緊

我買邊隻又點,而家係你聽定我聽
自己比較下先啦
我會話我自己應該會揀re400
但每人要求嘅野唔同

dma right shop

裸跑啦
我果部裸跑緊

易唔易花,如果有一般手機玻璃既強度都ok 既

應該差唔多掛
同埋我唔貼係我自己用機唔鐘意貼mon貼姐

巴打小心啲

點解咁講

1樓第一間好似好鍾意sell overprice野

間野有個on9仔 上次拎部行300r去痴貼
條友係咁話日水300r好聲過行300r好多
係咁串鳩我買行唔買水
又話日水dpx1從來無甩過座
9up無極限 無常識仲出黎柒

其實巴打做咩架

呢d 野私聊

巴打有無聯絡方法,想買

add ig YMC

就咁search好多result
依加入部ak100II 用黎聽純音樂+女毒值唔值
虛心求教 未玩過player, 平時都係用DAC (apogee duet2) 插電腦直推隻headphone

用緊im02 + beyerdynamic DT770 pro 250 OHM

dma right shop

其實我冇咩試野經驗
就咁試又唔買會唔會比人屌
同埋應該點開口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞