[耳機撚] 討論下香港各大耳機店 (7) - 1001開POST

1001 回覆
8 Like 0 Dislike

我建議你試吓ATH-E50先,UE900s真係唔掂,中頻同高頻好似斷開兩截咁

同埋試埋ATH-E40

俾我就會等LS有得試個陣先再算

唔知依家香港邊度有得試LS系列?

有幾垃圾呀

Firmware on99
造工on99
廢事繼續屌

聲都on99

其實點解香討咁多國磚打手
捧到dx200上天
X5iii 咁既價 點贏300R

下我見到好撚多人都係開1a

聲都on99

捧到dx200上天

係咩 我見dx 200 x5iii 推勁多頁 又護哂航 話咩有bugs 唔緊要好聲就得 有bugs 肯去update os 就好有heart
睇到我打冷震

我建議你試吓ATH-E50先,UE900s真係唔掂,中頻同高頻好似斷開兩截咁

同埋試埋ATH-E40

俾我就會等LS有得試個陣先再算

唔知依家香港邊度有得試LS系列?

星際1樓第一間有ls 50,70,200試。
對Lyra支mmcx針孿咗
留院觀察
又要拎返對earpods出嚟獻世

聲都on99

捧到dx200上天

係咩 我見dx 200 x5iii 推勁多頁 又護哂航 話咩有bugs 唔緊要好聲就得 有bugs 肯去update os 就好有heart
睇到我打冷震

俾幾千銀去做幫人debug 唔係個個得

捧到dx200上天

睇到我打冷震

X5iii 真係on9 調音
極度唔耐聽 一味得個大力
香討d人話煲sd卡添啦
Onkyo dp-x1a 香港開賣未
錯過左日本優惠
香討d人話煲sd卡添啦

金耳既野我識條鐵咩
錯過左日本優惠

唔知洗唔洗6k 呢

睇到我打冷震

唔係掛,我見epc講到性價比無敵,係有小小bugs
有諗過買黎做player

睇到我打冷震

我都諗緊dx200定x53
300R 有無需要買MON貼??
用緊klipsch x11 插頭果邊條線應該有啲問題
啲聲時大時細 有咩地方可以換頭 同埋幾錢
唔該各位巴絲
另外1000蚊左右耳機 有咩好推介?

我都諗緊dx200定x53

X53 個價買日水300r 唔聽串流DP100 都唔錯
錯過左日本優惠

唔知洗唔洗6k 呢

星際好似有間有得賣 接近6K
300R 有無需要買MON貼??

Protection Sheet
プロテクションシート 
錯過左日本優惠

唔知洗唔洗6k 呢

星際好似有間有得賣 接近6K

我都估大約6K左右
差唔多優惠時買到2部
ibasso係雞係公廁
ibasso係雞係公廁

我特登買黎聽垃圾懲罰自己
ibasso係雞係公廁

我特登買黎聽垃圾懲罰自己

想問有無人知邊到有ak380 incas皮套
300R 去試線
覺得2.5同3.5 分別唔大
啱啱入坑
去左奕軒試左好多隻,最後買左sennheiser momentum in-ear$750 感覺幾平均,係咪要煲一煲

正常用等佢自然煲就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞