[耳機撚] 討論下香港各大耳機店 (7) - 1001開POST

1001 回覆
8 Like 0 Dislike

巴打小心啲

點解咁講

1樓第一間好似好鍾意sell overprice野

間野有個on9仔 上次拎部行300r去痴貼
條友係咁話日水300r好聲過行300r好多
係咁串鳩我買行唔買水
又話日水dpx1從來無甩過座
9up無極限 無常識仲出黎柒

間野有賣300r 貼? 咩價錢?
想玩下CM 朋友介紹左1964
想試CM啲型號既話去邊到試好

dma right shop

其實我冇咩試野經驗
就咁試又唔買會唔會比人屌
同埋應該點開口

你去大家樂想食焗豬會唔會唔識點叫?
想試咩咪講個model叫店員拎

其實我冇咩試野經驗
同埋應該點開口

明白
我仲想問玩CM有咩要注意
因為見第一頁講CM條LINK咩都冇
GOOGLE左啲文都好舊下
依加入部ak100II 用黎聽純音樂+女毒值唔值
虛心求教 未玩過player, 平時都係用DAC (apogee duet2) 插電腦直推隻headphone

用緊im02 + beyerdynamic DT770 pro 250 OHM

啱啱入手LS200跟機問埋

巴打有無聯絡方法,想買

add ig YMC

就咁search好多result

daymanymc
依加入部ak100II 用黎聽純音樂+女毒值唔值
虛心求教 未玩過player, 平時都係用DAC (apogee duet2) 插電腦直推隻headphone

用緊im02 + beyerdynamic DT770 pro 250 OHM

依個價錢只希望主力女毒,instrumental 可以用返電腦聽
如果無咩太大問題會係依幾日內入

其實我冇咩試野經驗
同埋應該點開口

明白

直接問sales試 試完再上黎問
我講果兩間 sales態度算好好 冇咩好驚

其實我冇咩試野經驗
同埋應該點開口

this~this and this!

其實我冇咩試野經驗
同埋應該點開口

明白

銀彈要充足, 我諗無野要留意架啦

其實我冇咩試野經驗
同埋應該點開口

明白

銀彈要充足, 我諗無野要留意架啦

要小心選擇artwork, 留意自己恥力夠唔夠

其實我冇咩試野經驗
同埋應該點開口

this~this and this!

subway mode
有人話金聲sales好閪
想挑戰可以去試下
想挑戰可以去試下

咁多間邊間先?
想挑戰可以去試下

咁多間邊間先?

應該係星際一樓果間
想挑戰可以去試下

完全唔覺,嗰度係我試得最舒服嘅地方,不過佢哋對產品嘅知識不足
想挑戰可以去試下

完全唔覺,嗰度係我試得最舒服嘅地方,不過佢哋對產品嘅知識不足

Sorry,我講金雞總店
想挑戰可以去試下

個位好細 玻璃櫃又頂腳 一般
講舒服 可能係熊仔最舒服
或者係右店新鋪

1樓第一間好似好鍾意sell overprice野

間野有個on9仔 上次拎部行300r去痴貼
條友係咁話日水300r好聲過行300r好多
係咁串鳩我買行唔買水
又話日水dpx1從來無甩過座
9up無極限 無常識仲出黎柒

間野有賣300r 貼? 咩價錢?

八條野

幾好,但我會加多少少買n3ap

咁im50 im70 同sony 你會買邊隻
心大心細緊

我買邊隻又點,而家係你聽定我聽
自己比較下先啦
我會話我自己應該會揀re400
但每人要求嘅野唔同

有幾垃圾呀

Firmware on99
造工on99
廢事繼續屌

聲都on99

agger
左右唔平衡
想挑戰可以去試下

個人經驗最西係星際DXA (有1~2個SALES唔西既)

有幾垃圾呀

Firmware on99
造工on99
廢事繼續屌

聲都on99

agger
左右唔平衡

呢個價都咁辣殺?

聲都on99

agger
左右唔平衡

呢個價都咁辣殺?

國磚係咁上下
想挑戰可以去試下

個人經驗最西係星際DXA (有1~2個SALES唔西既)

我去親d sales都好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞