[耳機撚] 討論下香港各大耳機店 (7) - 1001開POST

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
想二手收部player 聽moov
CSL完左約就可能開始買碟
買AK300定dpx1好,都係$4000 budget 左右

AK300玩唔到MOOV

玩到啊

官方話玩到 不過用家全部話垃圾
WIFI慢到DOWN唔到歌 好多人都比佢呃左
買AK300定dpx1好,都係$4000 budget 左右

玩到啊

AK300依家4千到?

玩到啊

AK300依家4千到?

好似5000尾
本身用開n40!近排想upgrade
聽開廣東歌同jpop嘅慢歌
升xelento定TE-100好?

試過未
有冇巴打用過黑黃鸝一代? 可唔可以講下同二代有乜分別?

有冇巴打可以解答下

試過未

試過。我個人偏向TE-100但驚買錯

AK300依家4千到?

好似5000尾

買之前試吓咪知囉,我就試過 380 未試過 300

試過未

te 100 而家個價唔錯
Amazon jp入左部300r ,今日先到,即刻狗衝開機,不過開唔到,即刻叉電,又冇反應。

想問下巴打d日水300r係咪都係冇咩電?

現在叉緊,希望一陣有畫面出。

最後,如果真係咁黑收左部壞機,可以點?

我果部開機得10幾%

唔該兩位巴打

唯有叉到聽朝,希望有奇蹟發生
Amazon jp入左部300r ,今日先到,即刻狗衝開機,不過開唔到,即刻叉電,又冇反應。

我果部開機得10幾%

唔該兩位巴打

有冇試過第二隻火牛呀,如果真係開唔到,你就要搵 amazon 客服搞
咁想問吓ak380 steaming順唔順呢

試過未

Te100
考慮緊it03,um pro30同w30,邊款好d同易推/煲d?
咁想問吓ak380 steaming順唔順呢

因咩事要蒸部380/ 拎部380去蒸野?
巴打們,小弟係耳機新手,以前第一隻425,之後轉左im03,聽開人聲多,而家筆直有限,1516緊買tfz series 1s / 5s 同Auglamour r8,巴打們覺得邊隻會比較好
年尾出左糧 想問吓
VE6XC
Ak Layla2
邊隻好D
雜食
用緊ak angie 2
用過215,535,846

睇你過往用嘅野
入layla2應該無死錯人
Im03換咩耳膠最好?
Sony果隻耳膠係咪最好選擇?
有冇巴打知道邊到有得買?

搵左好耐終於搵到
亦X總店

唔該哂
年尾出左糧 想問吓
VE6XC
Ak Layla2
邊隻好D
雜食

用緊angie 2 試過layla2 同ve6xc
VE6XC 每樣聲都分得好開 其他耳機比唔到呢種感覺
年尾出左糧 想問吓
VE6XC
Ak Layla2
邊隻好D
雜食

用緊angie 2 試過layla2 同ve6xc
VE6XC 每樣聲都分得好開 其他耳機比唔到呢種感覺

ve6se啦
唉,有無巴打有用開bragi the headphone?
我對係官網訂壞既,
而家左邊無聲,香港代理話唔保,
本身個盒無跟香港保用證。
有無巴打有相同經歷

水貨無保
寄返去廠整

早知係香港買,唔係官網訂
官網仲未覆我點寄番去

之前試過hd800加siltech線係幾唔錯

配咩amp?

之前朋友配ragnarok

ragnarok都唔平,加埋條線過兩萬蚊
香港仲要無得試

我果部開機得10幾%

唔該兩位巴打

有冇試過第二隻火牛呀,如果真係開唔到,你就要搵 amazon 客服搞

我諗買日本機應該係咁 新機入面冇咩電
我之前喺日本sony個網買部walkman又係一開始機都開唔到
原來係冇晒電

玩到啊

畀我就唔敢搏
https://www.post76.com/x2/thread-248517-1-1.html
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞