[耳機撚] 討論下香港各大耳機店 (7) - 1001開POST

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
最近換左條線 比個親戚聽
點知佢話唔好聽
我係到諗緊 係條線問題定我對耳有問題

我IPHONE播歌(CD入ITUNES再同步入去IPHONE) 佢又話唔得
跟住我用佢電話DL個MOOV黎比佢聽歌,佢又話唔得

BTW 1個本身用開APPLE IN-EAR 1個就用315
但2個都係聽D DL返黎既MP3話好聽

咁你用緊咩耳機

用緊425 已經聽左差唔多2年
點知佢話唔好聽

我IPHONE播歌(CD入ITUNES再同步入去IPHONE) 佢又話唔得

BTW 1個本身用開APPLE IN-EAR 1個就用315

咁你用緊咩耳機

換條線其實影響不大
主要係耳機問題,mp3話好聽應該係講緊首歌好唔好聽,而唔係格式
點知佢話唔好聽

咁你用緊咩耳機

係咪已完
點知佢話唔好聽

咁你用緊咩耳機

係咪已完

完啦好嗎?

咁你用緊咩耳機

換條線其實影響不大
主要係耳機問題,mp3話好聽應該係講緊首歌好唔好聽,而唔係格式

我諗起上次個frd笑鳩我隻隻耳機咪又係差唔多,買個幾十蚊咪算
我就咁隊咗對846畀佢聽
一開聲佢已經呆撚咗
之後係咁問我邊度買邊度有得試
我是咪累咗人?
點知佢話唔好聽

咁你用緊咩耳機

換條線其實影響不大

我都有考慮過殷緊換過對

咁你用緊咩耳機

換條線其實影響不大

我諗起上次個frd笑鳩我隻隻耳機咪又係差唔多,買個幾十蚊咪算
一開聲佢已經呆撚咗
我是咪累咗人?

我以前都係咁講 之後個friend比左215我試
我覺得冇分別 仲笑鳩佢8舊水買隻垃圾
300r 用原裝套係除唔番出黎,唯有𠝹開呢個位,用雙面膠痴番去

有原裝套

咁你用緊咩耳機

換條線其實影響不大

一開聲佢已經呆撚咗
我是咪累咗人?

我係比人笑鳩我買SE215
我都覺得自己ON9

一開聲佢已經呆撚咗
我是咪累咗人?

我都覺得自己ON9

我唔會同你地講我一開始都係215 用咗幾年直上846

一開聲佢已經呆撚咗
我是咪累咗人?

我都覺得自己ON9

忍幾年215

我都覺得自己ON9

忍幾年215

大丈夫能屈能伸

忍幾年215

大丈夫能屈能伸

忍屎忍尿都唔忍215
(試過有同學過我對Jomo4同215無分別

btw幫過好多人fd價拎215然後笑鳩佢
想請教下audio technica
e系同ls系既定位同分別
想請教下audio technica
e系同ls系既定位同分別

冇試過 不過聽聞E系係監聽系列
D聲又唔得
WEEKEND諗住出去試耳機
聽開流行曲:姐撚,IU。主要想人聲好D同夠前,背景樂器唔好太蒙,一舊舊就得
爬過下文,好似N3AP同IM03唔錯?有冇巴打可以建議多幾隻等小弟一次過試埋
筆直2.5K

聽人聲im02夠做啦
聽開流行曲:姐撚,IU。主要想人聲好D同夠前,背景樂器唔好太蒙,一舊舊就得
爬過下文,好似N3AP同IM03唔錯?有冇巴打可以建議多幾隻等小弟一次過試埋
筆直2.5K

聽人聲im02夠做啦

你都講曬la基本上,不過可以試埋ie80同fw02,基本上呢個價位都係呢幾隻
ls系列唔清楚

忍幾年215

大丈夫能屈能伸

忍屎忍尿都唔忍215
(試過有同學過我對Jomo4同215無分別

btw幫過好多人fd價拎215然後笑鳩佢

年少無知冇計
當年都唔知有呢個post
何況當年215未濫
筆直2.5K

一手咪it03 im02

老實講 低過3k筆直我多數建議買二手
畢竟一手呢個價位既耳機 未必令你覺得好大分別
300r冇入到手 依家
想問下邊到有sd2 試
想問下邊到有sd2 試

德發
筆直2.5K

一手咪it03 im02

老實講 低過3k筆直我多數建議買二手
畢竟一手呢個價位既耳機 未必令你覺得好大分別

咁如果二手有咩推薦同埋邊度收二手耳機?翼軒?
新手1000蚊budget
聽男聲重低音多(juno)
要隔音好
Iphone聽歌
跪求推介
(im70 o唔ok?)

im50, marshall mode, aaw個隻universal (唔記得名), tfz3 (搵到3 嘅話,我覺得3好聽過3s)
都幾ok
我有條W20 想換線
要加強個Bass
筆直一千
巴打有無好介紹?

w20 換1000蚊線唔太抵玩
如果搵到有得試嘅平銅線麻自己試下效果點,無得試就唔建議做賭徒了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞