[耳機撚] 討論下香港各大耳機店 (7) - 1001開POST

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
Im03換咩耳膠最好?
Sony果隻耳膠係咪最好選擇?
有冇巴打知道邊到有得買?
有冇巴打用過黑黃鸝一代? 可唔可以講下同二代有乜分別?
1000內想買條升級線,要分析力
巴打有無介紹?

Btw 1000係咪唔洗諗
巴打有無介紹?

用緊邊隻耳筒都唔撚講 推條毛比你
巴打有無介紹?

出去試好過問啦

Effect有條600幾分析力唔算高不過整體ok ge
巴打有無介紹?

出去試好過問啦

Effect有條600幾分析力唔算高不過整體ok ge

咩名?

有,404 帶出街都得

用緊hugo咋
唔想再用portable

我都係用Hugo,推不動800的
如果要細既,可以試下V280

就係試完hdvd800 先知拎hugo 推大機係on9
Seiun Players PRO X 香港人整架
https://www.youtube.com/watch?v=WRdPS81QNb8
Im03換咩耳膠最好?
Sony果隻耳膠係咪最好選擇?
有冇巴打知道邊到有得買?

搵左好耐終於搵到
亦X總店
Seiun Players PRO X 香港人整架
https://www.youtube.com/watch?v=WRdPS81QNb8

台灣
Sd2今日試完想買,但成四千銀
唉,有無巴打有用開bragi the headphone?
我對係官網訂壞既,
而家左邊無聲,香港代理話唔保,
本身個盒無跟香港保用證。
有無巴打有相同經歷
我對係官網訂壞既,
有無巴打有相同經歷

唉, 有無巴打有用開bragi the headphone?
我對係官網訂既,
而家壞左邊無聲,
香港代理話唔保,
本身個盒無跟香港保用證,
有無巴打有相同經歷
我對係官網訂壞既,
有無巴打有相同經歷

唉, 有無巴打有用開bragi the headphone?
我對係官網訂既,
而家壞左邊無聲,
香港代理話唔保,
本身個盒無跟香港保用證,
有無巴打有相同經歷

冇用過
不過咁既情況唔保唔係正常咩
我對係官網訂壞既,
有無巴打有相同經歷

水貨無保
寄返去廠整
Amazon jp入左部300r ,今日先到,即刻狗衝開機,不過開唔到,即刻叉電,又冇反應。

想問下巴打d日水300r係咪都係冇咩電?

現在叉緊,希望一陣有畫面出。

最後,如果真係咁黑收左部壞機,可以點?
Amazon jp入左部300r ,今日先到,即刻狗衝開機,不過開唔到,即刻叉電,又冇反應。

我果部開機得10幾%

我果部開機得10幾%

開機中途0%左

為左HD800去到盡 而家差amp

之前試過hd800加siltech線係幾唔錯

配咩amp?

之前朋友配ragnarok
巴打們 上網睇到隻Vieox Cruiser H7無線耳機
想問下呢隻如何 見價錢700幾蚊 小弟想買返隻耳機 想知咩評價
想二手收部player 聽moov
CSL完左約就可能開始買碟
買AK300定dpx1好,都係$4000 budget 左右
原來好耐之前連圈鐵咩黎都唔知既時候,好無知咁上網買過一隻heaven ii
依家開始想新手玩下耳機,攞返出黎聽
發覺單鐵真係一啲bass都冇
買AK300定dpx1好,都係$4000 budget 左右

AK300玩唔到MOOV
本身用開n40!近排想upgrade
聽開廣東歌同jpop嘅慢歌
升xelento定TE-100好?

AK300玩唔到MOOV

玩到啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞