[耳機撚] 討論下香港各大耳機店 (7) - 1001開POST

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
有冇巴打知星際頂層有間叫ICE lab啲CM線O唔OK

究竟ice lab係唔係即係波sir???

波sir間野係黃金某(up w)商場 成個商場既舖五隻手指數得曬

波sir間野係黃金某(up w)商場 成個商場既舖五隻手指數得曬

搬左去高登啦...

黃金自己咪一個商場
你係咪講深之都
嗰度真係少人去

黃金自己咪一個商場
你係咪講深之都
嗰度真係少人去

黃金附近開左個叫黃金xxxx既商場仔
我部300r 插左2.5後 左右郁到少少
唔知洞大 定係座鬆

牙籤太幼

搵日出去試下線先
而家試耳機去亦軒定金聲好?好耐無去試過,謝各連爸打

金聲多野d(好似

但俾我會去熊仔D記

金聲sales態度麻麻
亦軒好好 任試唔嬲

謝連爸
咁都係去返亦軒試啦,但佢而家個格局好似好差咁?
熊仔D記係邊?

金聲多野d(好似

但俾我會去熊仔D記

金聲sales態度麻麻
亦軒好好 任試唔嬲

謝連爸
咁都係去返亦軒試啦,但佢而家個格局好似好差咁
熊仔D記係邊?

鋪係細左好多 不過職員都唔會望鳩住晒 同都叫有得坐下
自己search jaben 同 dma

黃金自己咪一個商場
你係咪講深之都
嗰度真係少人去

福仁

黃金自己咪一個商場
你係咪講深之都
嗰度真係少人去

福仁

之前波sir係黃金數碼
樓下有間惠康果度
個場其實唔係開左好耐
宜家成個場轉左蒸汽火鍋

深之都果間係ice lab
同波sir分左家既啦

試耳機就亦軒或者dma啦
Fxa2同se535 請問巴打們應該點揀
聽開:bass metal rock

打錯425先啱

425 bass好少吓喎

黃金自己咪一個商場
你係咪講深之都
嗰度真係少人去

福仁

之前波sir係黃金數碼
樓下有間惠康果度
個場其實唔係開左好耐
宜家成個場轉左蒸汽火鍋

深之都果間係ice lab
同波sir分左家既啦

巴打好似幾熟行情咁
咁即係本身同波sir有關?
咁靜既
咁靜既

開緊腦擴聽dx200
之前隻im50唔見咗 (帶得耐,隻耳仔有啲痛)
依加想過年前買對新耳機
budget $1500內 自己咩歌都聽下 但比較鍾意聽人聲同classical
各位巴打有無咩推介
咁上下價位,除左in ear sd2外,仲有咩選擇?
咁靜既

開緊腦擴聽dx200

做咩要腦擴
好差咩部機
咁靜既

開緊腦擴聽dx200

做咩要腦擴
好差咩部機

我覺得唔差呀

jvc fw01?
之前隻im50唔見咗 (帶得耐,隻耳仔有啲痛)
依加想過年前買對新耳機
budget $1500內 自己咩歌都聽下 但比較鍾意聽人聲同classical
各位巴打有無咩推介

9up rha

jvc fw01?

想要掛耳式
咁靜既

開緊腦擴聽dx200

做咩要腦擴
好差咩部機

我覺得唔差呀

2.5 聽差好遠

做咩要腦擴
好差咩部機

我覺得唔差呀

2.5 聽差好遠

等對335黎左先出去試player

覺得dpx1推唔盡335

jvc fw01?

想要掛耳式

灰黃鸝

jvc fw01?

想要掛耳式

灰黃鸝

有諗過,但大陸牌子屌唔屌得過?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞