[耳機撚] 討論下香港各大耳機店 (7) - 1001開POST

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
巴打 請問知唔知邊到有300r 皮套買

各位巴打 小弟想買Westone um pro 30,但我個player係iPhone 5s。唔知推唔推得到呢?

推到
依加用緊um1轉im50會唔會好不智(用iphone聽)
學生哥無咁多錢,不直1000下

1A好聽 點同

屌你, 咪引我喇, 我岩岩先買A35渣

我之前一直都想入PHA-3比Z7用, 咁樣搞好兩難

你試左未先 我試完都心癢癢
仲未計4.4頭

試左WM1Z
冇試1A

屌你, 咪引我喇, 我岩岩先買A35渣

我之前一直都想入PHA-3比Z7用, 咁樣搞好兩難

你試左未先 我試完都心癢癢
仲未計4.4頭

試左WM1Z
冇試1A

1z有錢都未必會買
重撚到磚頭咁 點拎出街
有冇Ching 用緊lightning 頭嘅升級線?
依加用緊um1轉im50會唔會好不智(用iphone聽)
學生哥無咁多錢,不直1000下

唔轉好過
有無巴打用緊fender fxa6/7
抵唔抵屌 聽band 多
用緊T10i 如果再上應該轉咩好 普通用IPhone6聽歌 聽開啲流行曲(男女聲都有) 同埋我想問放耳機邊到放好
想問下用AK120ii 播DSD file 同普通CD rip 出嚟嘅flac 比較 聽落分別大唔大諗緊買唔買DSD歌 30蚊首所以想問咗先買
想問下用AK120ii 播DSD file 同普通CD rip 出嚟嘅flac 比較 聽落分別大唔大諗緊買唔買DSD歌 30蚊首所以想問咗先買

邊度買?

邊度買?

hifitrack
新年前破財,琴晚隻im04 條針 內面卡住左內圈
即飛出去揾師傅改左mmcx 頭
Campfire Audio Orion點睇? 我本身用緊535 但係唔太滿意 但個人偏好人聲 有咩介紹?
Campfire Audio Orion點睇? 我本身用緊535 但係唔太滿意 但個人偏好人聲 有咩介紹?

orion唔好聽

orion唔好聽

起角

Sd2

搭單問btw

Ching係邊個?

搭單問btw

Ching係邊個?

鄉土果d

Sd2

thx 我一陣去試下先

orion唔好聽

起角

仲有其他介紹?
邊度有得試 FitEar Mh334 or FitEar to go 334
邊度有得試 FitEar Mh334 or FitEar to go 334

熊仔 dxa?

香港得三間
dma 熊仔 亦軒
得tg334 有demo
mh334唔會有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞