[耳機撚] 討論下香港各大耳機店 (7) - 1001開POST

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
FXA9
邊度有得試 FitEar Mh334 or FitEar to go 334

香港得三間
dma 熊仔 亦軒
得tg334 有demo
mh334唔會有

FitEar 市面係咪好少升級線?
邊度有得試 FitEar Mh334 or FitEar to go 334

香港得三間
dma 熊仔 亦軒
得tg334 有demo
mh334唔會有

FitEar 市面係咪好少升級線?

同其他一樣咁多
不過有機會無Fitear頭既demo
想問各位巴打 我隻im02左耳入面支針斷左有冇得整

有,80$

有,80$

邊度?
4000左右筆直求player推介
最近有冇邊隻抵買?

有,80$

邊度?

高登電腦中心 1F 廢事開名 四十六
用緊UE900S 唔敢再玩上去 都係預2000左右BUDGET
鐵三角LS-200同300分別大唔大
主要聽廣東歌同埋少量KPOP
今日買左fax7
今日買左fax7

加多少少等9呀嘛
其實除左line 耳機 group
有冇telegram 耳機 group
今日買左fax7

加多少少等9呀嘛

我主力用classic聽pop,好似有d浪費。屌唔怪之得平咁多
多謝咁多位巴打推介rha t20
利申已買
改左mmcx 頭
[imghttps://na.cx/i/b6Wdv93.jpg[/img改左mmcx

武籐線硬唔硬?
有明顯提升?
[imghttps://na.cx/i/b6Wdv93.jpg[/img改左mmcx

武籐線硬唔硬?
有明顯提升?

唔硬~知道有野可以噴整到佢硬
一開波D 聲好悶~暫時播得1HR 而家仲煲緊,期待煲完會有驚喜
煲過既7N單晶銅正過未煲過武藤
想入LINE GROUP,填左表
有無人知effect audio thor copper硬唔硬
有無人知effect audio thor copper硬唔硬

用緊UE900S 唔敢再玩上去 都係預2000左右BUDGET

300未有得試

300未有得試

IM03 雜食

300未有得試

LS200原來有透明紅色
好撚型
AM PRO 30想換UM PRO 30
巴打們覺得點
AM PRO 30想換UM PRO 30
巴打們覺得點

點解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞