[Mac撚] 用家/買機集中討論(97) Back to School喇喎

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
你可以試吓掹電出嚟嘅,咁就永遠都唔會衰老
用到你死佢都未死啦 咪慳
終於買左MBA袋底 兩部,我知係唔應該比,一般用但又真係快過要0我們 MAC PRO 哈哈
你同我講把撚

同上面嗰個問題青年講啦
連CSL都做緊MBA 15 $9699
係咪用嚟打BTS
幾抵, 如果可以trade 機 不過好似等M3 好過
當年去環島, 個影相佬好似好pro 咁, 拎隻wd 出黎過go pro 相
過過下hang 撚左 仲要唔知過唔過得哂, 由頭黎過又驚之後果5 日唔夠位. 但係張卡聽日又要繼續錄
我就用部android 機將gopro 張microsd 入機,
typec 出 1 個port 拎電, 一個typea插2.5", 20分鐘過完128gb
對住我黑撚哂面.
等M3算啦
MBA15除咗大mon之外真係冇任何特別之處
又唔係真係平到好似當年M1 Air咁no brainer
Apple呢兩年啲食相真係好難睇
呢家好多選擇啦. 我既當年係新機iphone 6s
相信做唔到呢樣野, 先用android 做呢啲野
呢家諗返起, 如果睇返當年既片, 應該起格仔
我印象條片1080i 30p 黎
gopro app 叫咩名, 我見得返 quik
又係喎
成日都驚壞 但可能機都未買
7左呀 無左幾舊水
等咩 買啦 m3/4/5/6 早買早享受
跪問
邊隻docking 最好用 放喺枱多
暫時見到belkin tb4果個唔錯

師兄有冇其他推介
塵世間每一樣物件都有生命周期如果你發明嘅嘢可以超過50年唔老化嘅你不妨整出嚟俾我哋睇

我唔係唔信你不過就未見過想大開眼界姐
前面講過
華強北一早有得改
請問呢個年代用game porting kit 定 vmware 果啲好

想玩innocence requiem
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞