[冇圖]睇左好多年聖經 你問我答(3)

1001 回覆
15 Like 8 Dislike
我都唔會畀你兜,答到前繼續問

連基本有條理地問問題都唔識,係咪你間摩門教教會教到你咁?
咁我有冇講到唔答先?有嘅qoute嚟睇下?無就承認自己講大話屈人啦,邪教徒

認咗先啦邪教徒
當我屈你喇,sorry,咁你快d答啦
做神有咩超能力
一早答左啦,係你自己唔想睇唔想接受姐。

你睇下你個態度,如果我冇信仰見到信摩門教係咁,我走夾唔頭啦
當即係唔認啦 邪神教到你咁樣唔承認責任嘅?
同埋未叫咗你,要問去我到問,邪神教你唔睇字?
點解一定要去你度問?你邊位咁大牌一定要跟你指示?唔敢係度答?
將自己謙卑落黎。

腓立比書2:6-8
//本有上帝的形像,
卻不堅持自己與上帝同等;
反倒虛己,
取了奴僕的形像,
成為人的樣式;
既有人的樣子,
就謙卑自己,
存心順服,以至於死,
且死在十字架上。 //
答咗就qoute嚟睇
幾多人見你咁嘅態度已經走咗唔信基督教添啦
你同我定,除咗被洗腦後邪教徒,係人見到我嘅態度都知我係映射緊你哋自己。另一個post到我同個位意見唔同嘅人有冇用你哋呢種態度呀?
他[基督耶穌]*本有上帝的形像,
又開始兜啦,只好重覆到你願意正面回應先再繼續。
「當」係我唔care呢個位我要同係玩debate,浪費時間,顧左右而言他,答完你一個問題,你又問一個去到離天萬丈遠,不如實際d,你又答下問題啦
咁你答未呀
呢類問題從來都冇人停問過,一開始就有,請自己追post 。
即係唔認啦,咁唔該qoute出嚟睇下。qoute到前/你承認前唔好繼續落去啦,免得你又兜到唔知去邊。
冇錯呀,你肯答之前真係冇再討論落去既必要
追post=答咗。咁唔該你哋有咩問題都追下我個post

路加福音:6:31 你們願意人怎樣待你們,你們也要怎樣待人。
答咗啦,你嘅邪教徒同志話叫人追post等於答咗

唔認就唔該qoute出嚟睇下。qoute到前/你承認前唔好繼續落去啦,免得你又兜到唔知去邊。
唔認就唔該qoute出嚟睇下。qoute到前/你承認前唔好繼續落去啦,免得你又兜到唔知去邊。
睇左幾節啦,
6:36 //你們要仁慈,像你們的父是仁慈的。」 //

真係唔好意思喇,係你身上我睇唔出。
我地問你,咁你又答未呀
睇多*
答咗啦,你嘅邪教徒同志話叫人追post等於答咗

馬太福音:7:5 你這假冒為善的人!先去掉自己眼中的梁木,然後才能看得清楚,去掉你弟兄眼中的刺。
你除左識攻擊人仲識D咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞