窮撚讀國際學校

1001 回覆
623 Like 62 Dislike
讀英基囉 最平民
由你個答案就睇到你有幾自卑

一係就答一係就唔答

肉鳩酸
恭喜,小朋友中文聽寫讀講點?
咁你都要酸人?
你係一個好老豆
改變左兩個細路既命運
我下世想做你個仔
我今世都比我老豆老母斷送左,讀本地學校
靜係可以望住啲鬼妹呑口水
同羨慕d外國人既生活
無錢咪去飛鵝山滑雪。你啱,我現在係M記廁所覆緊post
Daddy
勉強夠$送佢地出國讀個bachelor
想知你中三定中六畢業 唔好咁啦 阿Q精神呢啲野你自己心入面做就好啦 講出黎好撚柒架老友
以前esf k1競爭唔大。唔使in. 唔識英文都可以入
巴打好彩,當年ESF 無咁搶手,而家已經玩到唔比連 interview 機會都無,50個 真係夠比龍床盤首期
我兩個150k 都唔敢供2件
人各有志,冇野絕對正確/錯
由幼稚園開始上
落club洗幾千蚊
睇黎閣下都係窮撚一名
ESF師資同校舍只係中等,學費又比較親民
豪富之家小朋友比例冇咁高喇
去CIS ISF HKIS嗰啲就真係甘
而且勁有錢嗰啲好多讀讀下就去左外國啦
反而有啲local學生考左入黎
應該越大越多同路人至真
好彩四大長老見我地窮都唔要太多家用
係連登 答呢個問題有咩用?

佢答200k 連登仔:出來花式曬命? 屌你老母啦
佢答20k 連登仔:20k跳樓死撚左佢啦 養都養唔撚掂自己
佢唔答 連登仔:由你個答案就睇到你有幾自卑 一係就答一係就唔答 肉鳩酸

根本答乜鳩都係死 你呢種9k垃圾就係無人答呢d問題既理由
見識少唔識大大聲話比人知既 IB 要入神科係易過DSE 好多讀得好做醫生fg70k 唔鐘意讀醫既 讀ischool train 到你英文native 個人自信presentable 成個business 世界都打橫行 到時果一百幾十萬根本唔係咩錢
短你老母

讀完英基出嚟咪又係打工,咪又係奴隸,咪一樣一舊屎

我有層樓,放租都15000,打份cheap工都月入30000,高撚過你班爭親死入IB
Bilingual 個腦比monolingual 更發達
其他語言我哋兩個唔識 冇得指導佢
唉,呢樣真
如果生左仔一定千叮萬曯,唔好浪費頭25年,就算玩盡佢都無所謂,最緊要試左先
好爸爸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞