《是咁的,我一炮過有咗三個女朋友(假)》

983 回覆
148 Like 26 Dislike
大家感動到即刻挾實Jason同埋系花嘅男朋友恆樂。

男人們心諗,呢條溝咗我哋女神嘅撚屌,絕對要接受懲罰!

「放手呀!!!!」四肢俾人捉住嘅恆樂掙扎起嚟。

另一邊廂,被命令要錫恆樂嘅Jason只係喺度口噏噏:「同胡蝶間接接吻⋯⋯」

「你食咁多女,點解仲要拘泥胡蝶!」見到Jason認真考慮緊錫唔錫恆樂,恆樂驚到即刻大叫。

恆樂絕對唔想錫男人, 更加唔想錫一個錫過春袋嘅嘴唇。

「喂!等乜撚嘢呀!錫呀!」杰仔唔留時間俾恆樂遊說Jason, 激動咁煽動群眾。

恆樂大字形咁俾人撳咗落地下,而Jason就跨坐上去。

「騎乘位!」某個女仔大叫。

「喂!醒呀Jason!你唔係想喺女人面前錫男人啊?你之後食唔到女㗎啦!」恆樂繼續用佢把口掙扎。

「但係我從來都冇機會食系花。」Jason嘅視線不停喺恆樂同胡蝶身上來回。

「我無錫過胡蝶呀!唔會有間接kiss㗎!!」

「㩒Jason個頭落去!」包皮過長嘅杰仔殺紅了眼,佢用力咁㩒Jason個頭向下。

「啾。」

恆樂嘅嘴唇俾人錫咗落嚟。

恆樂瞳孔放大,唔敢相信眼前見到嘅景象。

唔止恆樂,就連捉住恆樂嘅男仔、杰仔同埋Jason都呆咗。

恆樂眼前嘅眼泛淚光、雙頰因為酒精而紅透嘅胡蝶。

胡蝶搶先喺Jason前錫落恆樂到,嘴到嘴。

因為酒精神智有啲唔清晰嘅胡蝶,好唔想恆樂俾其他人親吻。

即使恆樂只係假扮男朋友,佢都唔想恆樂俾人錫。諗到恆樂俾人錫,胡蝶內心就好似被海浪翻滾,嫉妒嘅火炎令胡蝶頭痛起嚟,心都癢癢起嚟。

如果冇酒精嘅話,素來內向嘅胡蝶絕對唔會係咁多人面前錫落男仔到。

但係因為酒精、因為嫉妒心、因為唔想呢個假男朋友俾人錫,胡蝶主動顯出佢嘅初吻。

明明只係假男友。

錫完恆樂嘅胡蝶紅住臉、喊住口咁向其他人講:「你哋⋯⋯唔可以錫佢。」

「呀⋯⋯」男人們因為胡蝶嘅舉動而心絞痛起來。

胡蝶一副楚楚可憐嘅樣令大家產生咗憐憫之心同保護慾,冇人想再令呢個女仔傷心。

唔止男仔,啲女仔見到胡蝶呢一副純情嘅模樣,嗰班性慾旺盛嘅大學女生,都忍唔住想抱膝胡蝶。
究竟要錫幾多次春袋
Sor 睇錯咗
胡蝶好正
嗚啊 胡蝶咁正 係我就真係疊埋心水同胡蝶過人世
Push
胡蝶雖然驚,但為咗心愛嘅(假)男朋友都要企出嚟嘅行為牽動晒所有人嘅內心。

除咗佢。

「喂!錫呀!Jason未錫呀!」唔識睇氣氛嘅包皮過長杰仔繼續大吵大鬧。

胡蝶拎起恆樂嘅手掌,貼到Jason嘅唇上:「咁樣得未?佢錫咗樂仔啦⋯⋯嗚⋯⋯嗚⋯⋯」

「唔得呀!!要嘴對嘴呀⋯⋯」

杰仔未講完就俾人打斷:「收皮啦包皮過長!你話錫咋嘛,幾時講明嘴對嘴!」

但係胡蝶始終係系花,美麗而且惹人憐憫嘅存在。

風向因為佢呢個楚楚可憐嘅樣而改變。

「係囉!包皮過長,食屎啦!」

「包皮過長!」

「捉住包皮過長!今次到佢錫Jason春袋!」

「吓!又係我!」當Jason聽到之後,已經想即刻逃走。可惜群情洶湧,Jason同杰仔一𣊬間就俾人捉住。

眾人嘅心都俾胡蝶俘虜,決定搞掂傷害佢嘅人。

今次就到Jason俾人除褲,恆樂連忙遮住胡蝶雙眼。

胡蝶都攤軟咁轉身瞓落恆樂心口到。

「多謝你。」胡蝶輕輕咁講。

「唔使講對唔住喎。我應該講多謝款待。」覺得自己賺咗嘅恆樂講,呢個都係佢嘅初吻。

「嗚⋯⋯」胡蝶怕羞到合實雙眼,因為羞恥心而發出低嗚聲。

好可愛。

就好似一隻得意嘅小倉鼠咁,好想抱實佢。

所以,恆樂按照自己嘅衝動輕輕攬實喺懷內嘅胡蝶。

胡蝶身體激光咁震動一下,嚇到恆樂即刻鬆開手。

「對唔住!」恆樂即刻道歉,期望唔好俾胡蝶告非禮。

「我⋯⋯唔想你俾佢錫到。」胡蝶擰頭望向得返底褲嘅Jason。

「我都唔想俾男人錫,所以多謝你幫我。」恆樂由心致謝,始終佢係賺咗。

如果無胡蝶出口,恆樂雙唇早就沾滿袋度泥。

胡蝶雙唇有檸檬味,大概係佢用嘅潤唇膏嘅味。

對住子瑜嘅時候係揸波仔、對住吳純係玩腳、對住胡蝶就可以錫下。

如果有第四條女係咪就可以摷下,第五條女就插下?

恆樂諗到不由自主地淫笑起嚟。

喺胡蝶眼中,恆樂嘅笑容係溫柔、溫暖、無一絲淫猥,佢女子嘅春心不禁蕩起嚟。
恆仔究竟前世做咗幾多好事
Push
Sor,仲ot緊,今日都未必有文
辛苦哂作者
扮緊人哋男朋友
幾好睇 題外話最鐘意睇樓主上年個青梅竹馬同mk仔一齊左
lm
「因為你依家係我男朋友。」胡蝶嬌羞咁講。

「我扮得好呢?」恆樂反問。

氣氛破壞者恆樂。

「⋯⋯嗯。幾好。」被硬生生咁拉返去現實嘅胡蝶唔帶情緒咁講。

期待緊有下次接吻嘅恆樂再講:「如果下次再錫嘅話,錫唔到啲牙會好啲。」

「喂也⋯⋯」胡蝶輕輕握住恆樂嘅衫領。

「停手呀!!!」Jason痛苦嘅叫聲破壞咗恆樂佢哋溫馨嘅氣氛。

原來條底褲已經俾人除埋,下半身空蕩蕩。

「無毛白虎!唔係!係白玄武!」

「咁撚粗大!?」

「黑撚大哥!」

「我要奶呀!」

上面四句分別有唔同嘅男人講出,Jason嚇到面都青埋:「喂!最後嗰一句邊個講!我唔要比男人含呀!」

部份嘅女仔見到呢條比平均粗壯嘅陰莖,都忍唔住眼冒星光,有如獵人見到獵物,一副一定要開餐嘅樣。

恆樂有一種輸咗嘅感覺。

呢一條就係征戰無數嘅賓州,同恆樂嗰一條未見過世面嘅大相逕(莖)庭。

啲女女見到如此尤物,性慾已經被挑逗,明明恆樂應該勝利者,但係呢一刻有變回失敗者。有唔少女女已決定今晚要搞掂Jason。

喺恆樂嘅保護下,胡蝶冇望到嗰條無毛嘅賓周。

唔想再玩呢啲瘋狂嘅酒game,恆樂就拉住胡蝶去唱k。

「喂!小情侶過嚟放閃呀?」恆樂嘅男莊員揶揄。

「收皮啦。」心中歡喜嘅恆樂講。

「喂喂!你哋合照首情歌嚟聽下!」

「係囉!閃下我哋啦!」

「莊員嚟啦!莊員唔係唔俾面呀?」

女會員們突然起哄起嚟。

但係知道內向嘅胡蝶唔會夠膽係咁多人面前唱歌,佢就望動推卻:「唔啦,頭先飲酒飲到喉嚨呀。轉頭呀!轉頭再唱!」

「咁掃興!」

「唔合唱都嚟獨唱啦!莊員胡蝶出嚟表演啦!」

「Ken咁廢就由佢啦!現莊出嚟娛賓啦!」

「喂!屌你哋!話我廢嗰條友出嚟同我隻揪!」無啦啦俾人攻擊嘅恆樂嬲到企上檯到大吵大鬧。

「你收皮啦!唔好阻住我哋聽胡蝶唱歌!」

「我殺死你班仆街!」當恆樂忍無可忍想同取笑自己嘅人打過時,胡蝶就拉住恆樂衫袖,向恆樂展示手上嘅咪。
合唱
搞唔掂,瞓咗再算,聽日有機會再出文
好緊火
「你準備唱?」恆樂問。

「嗯。」胡蝶點頭。

「好嘢!系花表現!」

「搖滾準備!」

「苗撚準備!」

胡蝶大口灌入一啖啤酒壯膽,緊握手上嘅咪,抖震嘅雙唇微微張開。

內向嘅胡蝶到底可唔可以係眾人面前唱歌?

「你⋯⋯」

只係唱咗一個字,胡蝶就因為壓力,由眾人視線所帶嚟嘅壓力而唱唔到落去。

呢個時候,有一把難聽嘅歌聲出現。

「最近還好嗎,尚愛看⋯⋯」恆樂揸起支咪先唱。

胡蝶仰望係佢身旁嘅恆樂,恆樂將手放到胡蝶背後為佢打氣。

兩人慢慢合唱起嚟,即使胡蝶嘅聲線只係好細。

「難道⋯⋯」

「白石茉莉奈,感覺都追不回來。」

「沒練習太耐,感覺都追不回來。」

胡蝶同恆樂唱出截然不同嘅歌詞,胡蝶呆咗咁望住恆樂,無咗唱落去。

呢個歌詞,胡蝶聽都未聽過。

恆樂無理會周圍嘅反應,佢繼續放聲高唱:「試圖看羽田愛宇都宮不自在蒼井空蝗蟲們都愛其實你引退了那套永遠也精彩!」

恆樂充滿感情嘅歌聲牽動在場男士嘅心,所有男人嘅腦電波𣊬間連接起嚟,大家一齊高歌:鳴謝白石茉莉奈拯救眾生於慾海上原太放任了常被射在體內明步每套也心愛,難怪rio也再沒法比賽!」

「嘩!!!」

唱完之後,男人們都莫名奇妙咁歡呼起嚟。

「下位!」恆樂誇張咁原地自轉三百六再將支咪交俾下一個。

現在氣氛係「白石茉莉奈」帶動下high起嚟,唱歌嘅人愈唱愈放。

胡蝶就呆咗咁望住high到傻嘅恆樂。
唱膠歌
好睇
胡蝶好似最慘
點解咁講
扮緊男朋友嗰陣好似反差好大咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞