《是咁的,我一炮過有咗三個女朋友(假)》

983 回覆
148 Like 26 Dislike
兩日啦屌
「太好啦!」胡蝶高興到拍手。

「無啦啦做咩着泳衣?」恆樂邊望邊問。

「我想同你游水,所以先特登book一間酒店玩下水,順便staycation。」胡蝶笑住答。

「Staycation ……?」恆樂腦海閃過無數淫賤畫面。

「嗯。」胡蝶點頭。

「淨係我哋兩個?」恆樂向胡蝶尋求肯定。

「em……嗯。」胡蝶遲疑一陣後點頭。

卟!!

對於恆樂,staycation 就係爆房扑嘢嘅代名詞,如今胡蝶咁講,即係可以扑啦!

但我哋未係情侶喎。

都可以扑完再算,恆樂表示願意做肉便器。

見到恆樂眼甘甘咁望住自己,胡蝶有啲唔好意思咁退後一步,喺唔知邊到拎出一個紙袋,將佢遞俾恆樂。

「呢到有條泳褲,我揀㗎。入面仲有一份生日禮物。」胡蝶怕怕羞羞咁將紙袋交畀恆樂,估唔到胡蝶準備咁充足。

恆樂一手拎住泳褲,一手拎住禮物盒問:「可以打開?」

「當然。希望你會鍾意。」

「Air pod?」

「新款嚟㗎,我見你平時都仲用緊有線耳機,就覺得買個無線耳機俾你都幾好。」胡蝶甜笑道。

「乜你咁留意我呀?」

「嗯。一直都有留意你。」

胡蝶語畢,恆樂就感受到氣氛急變,空氣中瀰漫着曖昧嘅氛圍。
游水
游完水食飯食胡蝶直落?
咁吳純咪連見都見唔到恆仔?
用緊有線耳機?
但係之前子瑜唔係送咗卡比獸air pod 套咩?
睇黎胡蝶連少少機會都唔會被吳純
睇嚟胡蝶白卡嚟

樓主去咗邊
恆樂嘅心跳都加速起來。

雖然恆樂其實有線同無線耳機都有用,但係喺胡蝶面前淨係用過有線耳機,睇嚟胡蝶對恆樂嘅了解都唔係咁深。

不過唔重要。

恆樂試探式咁問:「衰妹,仲乜咁留意我?」

胡蝶一副估到你會咁問嘅表情,吸一口氣再畢直咁望住恆樂雙眼講:「因為我好鍾意你,一直都好鍾意你。我可唔可以做你女朋友?」

突如其來嘅表白,恆樂嘅心跳速度直線上升,下體已扯爆。

系花表白,可遇不可求。

恆樂腦海中浮現子瑜嘅樣,但好快就畀恆樂抹去。

既然子瑜唔會同恆樂一齊,咁恆樂不如揀眼前食到嘅嘢,又唔係唔鍾意胡蝶,只係唔係最。

酒店入面表白,咁同話轉頭要扑嘢有乜分別?

反正無女朋友,無人要交代,咁不如就同胡蝶一齊。

拍住拖,破個處,靚女朋友,點解咁糾結?

原來自己最鍾意係子瑜。

不過同子瑜已完。

咁唯有食胡蝶,咁聽話嘅女仔,男朋友叫佢做乜都一定聽話。

替代品都要。

更何況,恆樂真係好想扑嘢。

成個氣氛不停催促恆樂儘快推低胡蝶。

有食唔食,罪大惡極。

送到埋口,又唔難食,試試佢。

最緊要係自己真係鍾意胡蝶,對胡蝶係有好感。

咁樣絕對唔算唔愛人都同人一齊,應該唔係。

有好感就真嘅,係唔係鍾意,或者愛,恆樂都唔清楚。

但恆樂知道佢對子瑜有啲嘢係對胡蝶無嘅。

最重要都係扑嘢,精蟲上腦嘅呢一刻,恆樂無可能拒絕胡蝶。

只係想快插。

有得屌閪,愛唔愛呢啲嘢好其次。

「我都鍾意你。你就做我真嘅女朋友好冇?唔好再假扮。」恆樂用一副認真嘅樣問。
屌你老母!!!!!!!

子瑜啊啊!!!!!!!!!!
子愉bb
唔好呀!
佢既訴求就係扑嘢
中出即飛胡蝶
標準a0心態
A0你想佢點
「嗯!好!」胡蝶飛撲埋恆樂身上攬住佢,恆樂一時失平衡俾胡蝶壓落床。

女上男下。

沉默地互望。

雙方嘅眼睛映照出對方。

熱吻。

熱吻過後唔做愛,點可能?

恆樂先脫去自己嘅上衣,佢試圖解開胡蝶嘅泳衣前問:「可以嗎?」

「嗯。一切都可以畀你。」

恆樂聽到呢番話後就更興奮,快手將胡蝶脫光,然後戴好condom。

但係第一個戴反咗套唔到入去,恆樂即刻開另一個。

「我入啦。」

「慢慢嚟⋯⋯」胡蝶慌張起嚟。

「呀~」

「好痛?」

「少少。」

「我慢慢郁⋯⋯呀⋯⋯」恆樂只係想盡快抽插,點知下身郁咗幾下後就恆樂發出怪叫。

派報紙,男性嘅早泄現象。

恆樂一入就射了。

今次尷尬啦。

「做咩呀?」胡蝶見恆樂尷尷尬尬咁就問。

「對唔住⋯⋯我⋯⋯射咗。」恆樂擰歪臉講。

「呀⋯⋯唔緊要喎。」胡蝶溫柔地講。

恆樂抽出嚟,望到condom就講:「血⋯⋯?」

胡蝶害羞地答:「人哋係第一次⋯⋯」

「呀⋯⋯好對唔住⋯⋯我都唔想⋯⋯I mean我都係第一次⋯⋯我唔知講乜好,好對唔住。」

恆樂雖然幾開心食到胡蝶隻豬,但又因為自己派報紙而覺得羞恥到唔識面對胡蝶。
「真係唔緊要⋯⋯我哋而家係情侶⋯⋯以後可以⋯⋯慢慢做❤️。」胡蝶攬住恆樂再喺恆樂耳邊講。

「女朋友⋯⋯」估唔到自己已經係呢個咁窩心嘅女仔嘅男朋友,恆樂感動得很。

「你無論點我都唔會嫌棄你,因為我真係好鍾意你。所以你唔洗介意。」胡蝶用臉磨擦恆樂塊臉,再攬住恆樂。

「胡蝶⋯⋯我都鍾意你,女朋友。」

「恆樂,我愛你。」胡蝶主動親吻恆樂。

「多謝你,胡蝶。」

之兩人就換衫去咗泳池玩,玩完就返嚟真正咁扑嘢。

當晚,胡蝶同恆樂喺酒店瘋狂做愛。

胡蝶終於鬆一口氣。

自己嘅計劃終於成功。

男人都鍾意做愛,只要獻出自己嘅肉體就能夠攻陷佢哋。

胡蝶之前上討論區問人點樣追一條仔,啲人都係咁樣講。啲人仲話主動幫口交就一定成功。

估唔到未做到呢個程度,胡蝶已經得咗。

依家胡蝶名正言順係恆樂嘅女朋友。

子瑜係唔係鍾意恆樂已經唔重要。
另一邊廂,吳純就喺恆樂屋企白等咗恆樂一晚。

吳純為咗畀驚喜恆樂而無開廳燈,自己就坐咗喺飯枱。

一點。

兩點。

三點。

恆樂都仲未返嚟。

打畀佢無人聽。

等等下吳純就喺飯枱到瞓著。

自己一個。

都係第一次同唔到恆樂慶生。

翌日早上,恆樂都冇返嚟。

吳純嘆口氣,就蛋糕留喺恆樂雪櫃就返咗自己屋企。
子瑜則透過air tag知道胡蝶同恆樂喺酒店過夜,佢只能喺studio嘅床上飲泣。

第二朝,恆樂搖醒瞓喺佢身邊半裸嘅胡蝶,熱吻數口後就一齊離開酒店。

得到女朋友,但又有啲唔妥。

恆樂覺得應該係自己未夠鍾意胡蝶所以咁,所以恆樂決定每日都要同自己講好鍾意胡蝶去催眠自己。

返到屋企之後,佢就攤咗上床準備自己嘅生日禮物。

子瑜送嘅air pod套套住胡蝶送嘅Air pod。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞