《是咁的,我一炮過有咗三個女朋友(假)》

983 回覆
148 Like 26 Dislike
一定係傾點樣4p榨乾佢
傾點樣殺男人
撳錯負評sor
班女之後就乖乖地等子瑜影完相,再行埋子瑜到進行佢哋嘅計劃。恆樂就因為心靈受創而縮埋角落。

「Hello子瑜!好耐冇見!」

「呀⋯⋯係你哋呀⋯⋯」子瑜臉上閃過一絲恐懼,腳都忍唔住退後一步,但係佢好快穩定住情緒,展露出笑容答。

「以前係劇團學到嘅化妝技巧,你都形容得好好喎!」

「係呀,托你嘅福。」

恆樂覺得有啲奇怪,子瑜嘅聲音聽落好正常,但又有種慌張嘅感覺,同唔係太想延續對話嘅感覺。而且子瑜右腳嘅腳尖係指向側邊,大概佢係好想逃離呢段對話。

「使乜客氣!估唔到你都會Cosplay vtuber!」

「但係點解你唔Cosplay日本嘢,要搵個香港嘅嚟辦呀?」

「本土嘢邊有人睇啊?」

「就係冇人睇先幫手宣傳,哈哈。」子瑜抑壓自己嘅不滿去假笑回答。

子瑜心諗本土唔代表差,只係你哋從來都唔比機會本土嘢。

子瑜冇心同人嘈交,所以佢吞咗成句落肚。

「咁就啱啦!不如我哋聽日一齊出?」

「一大班vtuber一齊出,一定好多人嚟睇!」

「多人睇宣傳效果好好多喎!」

班八婆七嘴八舌咁講。

「但係你哋喺日本,我香港喎。」

子瑜隨口拋出一個藉口推搪。

「有乜所謂!文化大融合!vtuber一家親!」

「你咪當俾個機會我哋宣傳本土嘢!你諗吓喎,我哋企埋一齊嘅話,一定多啲人睇!」

「但係⋯⋯」子瑜欲言又止,平時佢對住恆樂話一就一個種性格蕩然無存。

「使乜諗咁多好處!當我哋一大班朋友聚吓舊,一齊玩咪得!」

子瑜聽到朋友兩個字時眼角不受控制咁向上彎,但佢強行控制自己表情。

「但係我比較習慣一個人。」子瑜再拋出藉口。

「唔好咁唔俾面啦,你離開劇團嘅時候已經冇同我哋講聲突然離開,而家咪當補償我哋。」

聽到劇團嘅當下,子瑜內心激烈地抖動,數十個波浪喺佢心入面翻雲覆雨。

「我⋯⋯」子瑜開唔到口講內心嘅想法。
賓大哥出手未
好睇呀, 如果可以更新快啲就仲好~
男主好廢
只會出針
咁快出大絕
恒仔衝呀
八婆們見子瑜唔講嘢就開口:「咁你聽日幾點過嚟九展?我哋約定你聽日呢度見啦!唔好再諗住拒絕我哋啦。」

「十一點會到。」子瑜沖口而出之後後悔,唔應該比佢哋知道自己幾點會嚟,但係已經太遲。

「好啦!咁就約定聽日11點喺度等!」

「咁先係朋友呀嘛!」

「朋友⋯⋯」子瑜低吟。

「咁約定好聽日一齊出啦喎!」

「哦⋯⋯好⋯⋯朋友。」子瑜講。

八婆們再同子瑜寒暄左幾句之後就走人,恆樂之後就行埋去搵子瑜。

見到子瑜面色唔係咁好,恆樂就問:「喂,你無嘢呀嘛?個班八婆你識㗎?咪撚理佢哋啦,聽日自己出。」

「我無事。佢哋係我啲朋友,無事嘅。我依家叫uber,我哋一齊返去我工作室先。我有啲攰。」子瑜蒼白嘅面上勉強展露笑容。

恆樂有啲心酸,但聽到子瑜咁講又無謂反駁,決定順從佢意思先。

返到葵芳,今次兩人去嘅唔係party room,而係party room隔離嘅studio。

與其話係studio,不如話係一間屋。

Studio分咗前後,前面細細間嘅係直播房,入邊有晒電腦同綠幕。直播房後面有道門通去再入面,入面有一個大廳,有廁所沖涼房同睡房。簡單嚟講就係前舖後居。

子瑜返到studio,連衫都未換就攤起梳化休息。
「你真係冇嘢?」恆樂問。

「冇。」子瑜嘅語氣聽落唔似冇嘢。

「真係無嘢?」恆樂追問。

「無呀。」擺到明有嘢。

「真⋯⋯」

「都話無嘢!」子瑜將咕臣扔向恆樂。

恆樂單手接實咕臣再講:「你唔好扭扭擰擰啦,同我講啦。講出嚟我都九成幫你唔到,但係有人聽你講嘢你會舒服啲。」

「邊有人安慰人嘅時候會話幫唔到手?」子瑜忍唔住竊笑。

「笑返咪幾好睇。」

「你讚我都唔會俾你做鹹濕嘢。」

「你到底對我有幾大誤會?話時話嗰三條八婆都話我個樣好鹹濕,唔通我真係淫樣?」

「無誤會!你真係鹹濕!」子瑜言之鑿鑿咁講。

「男朋友係要鹹濕啲,咁樣都係為咗你咋,怕你唔了解男人想要啲咩。」恆樂理直氣壯咁講。

「哈,俾你激死!真係辛苦晒你!」子瑜企起身再講:「我沖過涼換過衫再同你講。」

今日嘅活動出咗一身汗,子瑜同恆樂都全身癡笠笠。

「咁我係咪一齊沖?」恆樂問,試圖成為幸福賓周。

「唔係!!!你去party room嗰邊沖!Party room沖涼房嘅鎖匙我陣間俾你!你千祈唔好偷睇我沖涼!打死你!」子瑜又變返平時嘅模樣。

恆樂喺子瑜手上接過鎖匙之後就企係原地唔郁。

「你企係到做乜?」子瑜問。

「等你入去沖涼囉。」恆樂答。

「唔洗,你快啲走。唔好諗住偷睇我沖涼。」

「你自己一個沖涼好危險㗎喎。可能無啦啦有賊入屋打劫,一個唔好彩劫埋色咪大獲?所以我決定留係到睇住你沖涼去保護你。」恆樂理直氣壯咁講。

「最有機會劫色嗰個企咗係我面前!」子瑜講完就推恆樂出studio外面,再講:「你快啲走去沖涼!」

恆樂唯有死地氣咁走去party room沖涼,本身仲諗住可以摸下、揸下同插下。
摸、揸、插但恒仔好廢
恆仔咁廢
連登仔嘅話直接衝入沖涼房,唔演咁多內心戲
台灣咩
沖涼後嘅恆樂卸下n賓裝,換返今朝嚟子瑜party room時穿嘅衫,白色t-shirt同黑色短綿褲,基本上同居家裝無分別,所以拎到外宿瞓教都唔會唔舒服。

話說子瑜都幾有錢,又有party room,又有人課金俾佢做vtuber。

又話說,子瑜今日對住班八婆嘅舉動好奇怪,睇嚟佢哋幾個之間發生過啲事。

子瑜平時對住恆樂就古古惑惑、跳跳脫脫,但係對住班八婆嘅時候就心不在焉、驚驚青青咁,反差大到令恆樂覺得好唔舒服。

恆樂吹乾頭之後拿拿臨沖返入studio,啱啱好遇到沖完涼,用毛巾抹緊濕漉漉髮尾嘅子瑜。

子瑜穿住一件oversize嘅白色t-shirt,但胸脯都有明顯嘅凸起。恆樂勉強見到子瑜有穿條短一短嘅真理褲,白滑但唔算長嘅雙腿露咗出嚟。

半濕嘅頭髮帶點性感,檸檬味洗頭水嘅香味撲鼻,恆樂忍唔住睇到出神,九成因為性慾,一成因為心動。心動子瑜咁無防備咁企係佢面前,話唔定子瑜都reday執返濟?

恆樂搖搖頭,心諗都係算,而家玩唔到咁大。子瑜對我有好感,我如果亂出手嘅話份好感好可能就會消失。本來累積好感嘅話可以無限q,但依家出手嘅話就會淨係得一q。

經過理性分析之後,恆樂決定按兵不動。

「做乜眼甘甘咁望實我?」子瑜防備心好重,佢知道恆樂一定係諗緊鹹濕嘢。

「⋯⋯呀,你太靚姐。」恆樂隨口答,心諗絕對唔可以俾子瑜知佢望緊對波。

子瑜當然唔知道恆樂嘅內心戲,聽到有好感嘅異性讚自己,子瑜難掩內心嘅高興,佢微微低頭,用手指繞住微濕嘅髮尾講:「多謝。」

好可愛!恆樂個心盪嚟盪去,有啲feel,不得了。

恆樂心諗,唔通自己沉咗?

唔係。

恆樂知道因為子瑜係女。

對男人嚟講,只要條女樣唔差,同埋對自己好少少,無論條女係邊個,男人都一定可以鐘意對方。特別係毒撚,條女對自己好少少就可以成副身家俾曬人,恆樂大概都係呢啲人,只要有個樣唔差嘅女仔話想同佢一齊嘅話,恆樂一定會狗沖。
More
live咗
Push
恆仔啲心態好寫實
文呢
恆樂覺得自己對子瑜唔係鐘意,只不過係一時嘅性慾帶嚟嘅好感。

不過點都好,子瑜同恆樂表白嘅話,恆樂100%會應承再好好做男朋友嘅角色,成隻船沉曬落子瑜到。

毒撚,有一條女就唔會分手,好專一的,大概係因為太少俾人愛,怕分手會再無人愛自己。或者係因為佢哋知道自己無市場,到咗手就一定要好好珍惜,可能係成世嘅唯一機會。

所以唔一定係子瑜,只係咁啱係佢。如果有其他女向恆樂表白,恆樂大概會狗沖,given條女樣唔差。

點解一時性慾就唔可以成為追求異性嘅理由?

恆樂問自己怕乜,點解唔可以沉?

係囉,點解唔可以?

食到嘅話點解唔食?食咗又冇蝕底。

不過,恆樂又覺得子瑜唔係啲隨便拎嚟食完就飛嘅女,雖然識得唔耐,但恆樂對子瑜係有啲特別嘅諗法,又有啲好感。

互相有好感,但對方唔打算一齊,暫時。

恆樂雖然好想拍拖,但係唔急得,唯有隨緣。

主動追求子瑜?見步行步,連登仔話啱feel就可以一嘢拖手落去,到時就可以一齊。而佢對子瑜未有呢個feel。

胡蝶。

吳純。

突然呢兩個名係恆樂腦海閃過。

諗起追女點解會諗係佢哋兩個?

吳純係青梅竹馬,無可能嘅,應該。

真係有啲似家人,但係可以食嘅話恆樂大概都會食。

真係無可能?

都真係無。

咁胡蝶呢?

呢個就有。
必備劇情

葵廣+卡比獸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞