《是咁的,我一炮過有咗三個女朋友(假)》

983 回覆
148 Like 26 Dislike
子愉bb好委屈
我反而覺得胡蝶可能會為左留住恆仔肯 3 人行
聖誕當日,佢v-tuber嘅fans(毒撚)就搞咗啲乜春嘢巴士應援,佢又喺直播應承咗班fans會出cos答謝大家,咁單嘢喺朝早,我咪決定去撐場。我同條女(下莊)本來就約咗夜晚先去系會到一齊玩,所以朝早出去做巴膠又無乜所謂。

咁當然我都識揀時間,我喺班毒撚坐完一圈巴士,返到總站,散水散到七七八八先出現。

v-tuber一見到我就馬上將眼神從我身上移走,然後突然跳上uber走人。

啲fans見到佢走人就全部散水,點知佢即時whatsapp叫我原地等佢。

5分鐘後佢就原地落車衝過嚟攬住我,無一絲猶豫,筆直咁飛奔埋嚟我到。

「你嚟咗呀?」將頭埋入我心口嘅佢講。

「唔係,未嚟呀。」

「衰人,玩嘢。」佢用嬌艷嘅聲線講。

話說由唔知幾時開始,佢講嘅每一句都充滿女性魅力?

「做咩聖誕會嚟搵我?」v-tuber抬高頭,用充滿期待嘅笑容望住我。

「係喎,點解呢?」我反問。

呢個時候嘅子瑜已經心花怒放,聖誕節唔陪女朋友反而嚟陪我。
吳純(陣亡)
好掛住佢
VTUBER現真身
話子瑜慘嘅有冇諗下吳純 可能已經jump左 成年冇出場
保重
支持子瑜 一口氣追到live
//

子瑜開頭知道恆樂同胡蝶一齊嘅時候係好傷心,只係心情有啲沉,始終一早預咗佢哋會一齊。

決定咗係朋友,但係見到個男仔咁好,子瑜又忍唔住心花怒放。

聖誕節一個鍾意嘅男仔搵自己,浪漫嘅節日。

加埋過去一年用假情侶嘅身份一齊,一直都好似差一步,打敗對手嘅一步。

子瑜知道,呢個決定唔掂。自己壓抑唔到呢份心情,節日加乘下,子瑜滿腦子得返恆樂。

後果,唔想再理。

對上一次因為驚後果而唔做嘢,已經令自己痛苦咗一年。

去葵廣拍拖,但唔係情侶。

去行山影情侶相,但唔係情侶。

去食好西,但唔係情侶。

會慶祝一下啲節日,但唔係情侶。

要睇住佢同女朋友拍拖,佢哋先係情侶。

累啦。

唔想理啦,子瑜淨係想攬住佢。

子瑜想要一個聖誕節,想抱實,想同呢個男仔一齊過。

淨係癡埋一齊已經好足夠。

壓抑咗成年,已經無辦法再忍落去。

只要胡蝶唔知道就可以,所以可以嘅話,子瑜想同呢個男仔共渡一個情侶嘅聖誕節。

偷偷地,卑躬屈膝地,卑鄙地。

喺背後做,無人知就即係無發生。

即使係曇花一現都無問題。

子瑜想得到一次,得到一次一樣自己以前選擇咗放棄嘅嘢。

真係可惡嘅女人,明明以前係自僱人士唔要,失去後又因為痛苦而想拎上手玩下。

然後,聖誕節仔,男仔去咗搵女仔。

男仔無去搵佢女朋友。

子瑜有期待過對方會出現,但係無諗過會係出show嘅時候見到對方。

係班毒撚面前嚇人親但又唔可以表現出嚟,有種偷摸野戰嘅感覺。

心其實都慌了。

佢搵我。

喺呢個子瑜已經認定聖誕節要同呢班毒撚過嘅時候,佢出現。

當刻子瑜嘅心有種「佢搵到我」嘅感覺。

茫茫人海中, 孤獨嘅子瑜眼前只有一班毒撚但其實有乜都無,無人係佢眼前。

然而,當恆樂出現係子瑜眼前嘅一刻,世界好似以自己為中心打出一個沖擊波,色彩翻了一波由黑白變成彩色,眼前嘅毒撚得返輪廓,只有恆樂係完整嘅個體。

你搵到我啦。

你終於搵到我啦。

其實子瑜期待著恆樂會知道自己期待著對方會嚟搵自己。

所以,子瑜同恆樂「拍拖」嘅時候,子瑜已經刻意提咗幾次今日嘅活動。

子瑜當時唔知點解自己要提。
呢一刻佢終於知道。

子瑜咁講係希望恆樂會喺聖誕節搵自己。

子瑜已經唔想再承受孤獨,但又唔想主動出手搞人哋男朋友,所以子瑜可以做嘅就係引導恆樂出手。

而恆樂真係咁做。

所以,當恆樂滿足到子瑜嘅期望時,子瑜已經放棄喺呢一刻考慮胡蝶嘅事。

子瑜想要嘅係忠於慾望一次。

//
出手啦 子愉 bb
睇錯做出火
子愉bb終於出手
可能佢自己都好緊火呢
「因為⋯⋯你覺得要搵我?呢個聖誕節⋯⋯想同鍾意嘅人一齊?」子瑜挑逗咁講。

呢條八婆咁flity!?

鍾意嘅人。

喂喂喂,點睇都似講緊我。

我渾身一震,啲血好似一口氣充上頭頂,好想錫呢個女仔。

比起女朋友,我更鍾意呢個女仔,依家都係。

只係我哋無一齊。

佢每次近況表白嘅話語都玩到我傻鳩咁。

因為扮情侶,扮到好似,有時已經分唔清真真假假。

弄假成真,真扭成假。

但條八婆以前試過喊晒口咁話唔鍾意我,今次會唔會又係想撚鳩我?

無論發生咩事,都可以用我哋只係扮情侶,無特別,只係因為扮情侶所以我哋會做啲情侶會做嘅事。

咁扮住先囉,條八婆再錫完我扮無嘢再算。

「鍾意女朋友好正常姐。」我答,假女朋友。

「我都鍾意男朋友。」子瑜有如意會到我嘅意思所以答。

我哋係情侶,假的。

所以做乜嘢情侶做嘅事都無問題,因為只係假嘅。

大家心入面唔應該有負擔。

如果胡蝶可以主動提分手就好啦。

我主動攬住子瑜,本身已經壓咗係我心口嘅佢都稍微用力環抱返我。

我哋唔出聲,或者大家嘅心情都有啲複雜。

其實我早就知道佢鍾意我,只係因為之前佢咁劇烈地喺迪士尼推開我先令我懷疑自己。

果然,佢真係鍾意我,或者當時係有啲不明原因令佢當時拒絕我。

總之,大概呢一刻心意相通啦。

或者,遲咗好多。
主角幾時振夫綱
主動飛咗胡蝶同子愉一齊
主角幾時振夫綱
主動飛咗胡蝶同子愉一齊
我覺得恆仔依個仆街會揀繼續一腳踏兩船
咁就有兩條女俾佢扑
我都覺
咁唔差在食埋吳純
不如3條女一齊繼續服侍恆仔會開心啲
反正都疊兩船,倒不如三船
準備同子瑜做愛了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞