《是咁的,我一炮過有咗三個女朋友(假)》

983 回覆
148 Like 26 Dislike
胡蝶黑化了
屌,原來胡蝶白卡嚟
分手容乜易斬撚死恆仔全家,制唔過
原來係病嬌!?
100正評 恭喜哂樓主
「咁我哋今日去邊度行?」恆樂問。

「你跟我嚟呀。」胡蝶走到恆樂旁邊牽起恆樂嘅手,再講:「首先同你講一聲生日快樂先!生日快樂!之後我想帶你去一個地方。」

兩人之後就肩並肩喺荃灣遊走,最後喺某個地方停落嚟。

「酒店??」恆樂問,呢個地方完全超出佢嘅預期。恆樂本身以為佢哋兩個淨係會行下街再食個飯咁,點解會無啦啦嚟咗呢啲充滿荷爾蒙嘅地方。呢啲扑嘢嘅地方係咪唔太適合假情侶嚟?

「嗯。」胡蝶用力握住疑惑嘅恆樂走到酒店入面,拍卡搭𨋢再同恆樂一同走入一間房。

恆樂遊走喺酒店時只有一個諗法,係咪要條撚準備?可以做愛啦?酒店唔做愛有咩做?

咁突發嚟酒店?系花帶我嚟酒店?似仙人跳要屈我錢。

定係胡蝶約咗系入面嘅人同我慶祝先book間房staycation ?

多人一齊玩嘅話有間房又幾好?

胡蝶推開門後,恆樂就越發覺得今晚要做泥工。

房入邊並冇其他人,而且又有氣球貼出嚟嘅Happy birthday,好明顯係胡蝶事前嚟過酒店房佈置。
房間嘅正中心仲有一個蛋糕,應該話係抹茶凍餅,上面有用忌廉寫上嘅。

「呢到⋯⋯」有人為自己準備咁多恆樂當然高興,但係驚訝嘅成份都唔少令恆樂唔知講乜嘢好。

孤男寡女去酒店,仲唔係性暗示?

胡蝶嘅聲音打斷恆樂嘅幻想:「生日快樂!」

胡蝶捧住個蛋糕走到恆樂面前講。

「多謝。」

「我哋影張相呀!」胡蝶隻手拎住蛋糕,另一手拉住恆樂上床。

胡蝶用手機腳架固定好電話,設置好自拍計時,之後就同恆樂坐喺床上面,背對Happy birthday汽球好似情侶嘅影生日相。

講真,恆樂已經扯扯地。

俾系花帶上酒店房,孤男寡女,點睇都係叫我扑佢。
胡蝶變左心機女
恆樂就用下面諗野,已經唔記得子愉
唔好屌啊屌咗就一世甩唔到身㗎喇
子瑜恆仔你唔好用條撚諗野啦
我估係老撚土劇情,
恆仔醒覺>冇屌>返去同子瑜一齊>最後天台BBQ完場
咁樣咪幾好
我寧願係咁
我驚一陣恆仔谷精上腦搞咗胡蝶,跟住就畀胡蝶
睇黎…School Days誠哥傳說再現

啱開始追故,爆seed睇曬

希望收到尾,後宮故好易出事
好多人都比人調教到防疫撚嘅形狀
蝴蝶:你插入黎之前消毒下碌鳩先啦
胡蝶到呢一刻其實都唔能夠太相信自己呢一個決定,其實佢預咗今晚獻出自己肉體,只係冇諗過自己真係會帶佢上嚟酒店房。

胡蝶知道咗子瑜同恆樂嘅假情侶關係之後,就認定咗佢哋係互相鍾意對方,只係未成為情侶。

自己要插手就必須要快。

要綁住一個男人,肉體就係女人最大嘅武器。

作為處女嘅胡蝶,諗到嘅方法就係霸王硬上弓,生米煮成熟飯。

雖然話呢個世代扑過嘢都可以分手,但係首先要係得到手。

得到手之後再有其他方法綁住佢。

現階段最緊要嘅就係打敗其他對手。

胡蝶覺得恆樂係願意負責任嘅男人,扑咗就唔會唔同佢一齊,加上自己完全唔抗拒同佢扑,反而仲有啲期待。

對胡蝶嚟講唯一嘅問題就係自己係處女,主動咁貢獻出自己嘅第一次好似有啲隨便。

但係除咗呢個方法佢諗唔到其他更好嘅方法,特別係同人競爭嘅時候。

喺佢猶豫之際,自己隻手不知不覺間就book咗間酒店。

本來諗住就算book咗都可以唔上嚟,但係今日喺佢身上聞到子瑜嘅香水味後,胡蝶就不加思索咁決定帶恆樂上去。

要快呀。

唔可以再拖。

「我去個廁所先。」自拍後,雙頰泛紅嘅胡蝶就跑咗去洗手間。
走啊!恆仔!子愉bb等緊你㗎
CLICK咗,有咩用?
大家覺得行樂會
及時行樂
及時忍住
唔好中計啊恆仔,搵番子愉啦
床上嘅恆樂個心就跳得勁鳩快,條撚都硬晒,影相嘅時候接觸到胡蝶嘅四肢,呢啲平時好普通嘅肉體碰撞,喺床上面做就令人小鹿亂撞。

「好想做愛⋯⋯」恆樂攤落床到細聲講,扯爆旗嘅佢已經流緊啲前列腺液出嚟。

突然,洗手間傳嚟衣服摩擦嘅聲音。

恆樂一躍而起,豎起耳仔留衣清楚洗手間發出嘅聲音。

胡蝶喺到除緊衫?

轉個頭胡蝶係唔係就會披住浴袍走出嚟,到時係咪只要擒上去就可以開餐?

唔係唔係,冷靜啲先,無套,大鑊!

萬一胡蝶係近排俾人中出完,依家恆樂又中出佢,咁恆樂咪有機會做便宜老豆?

唔得唔得。

恆樂搖搖頭後發現,床頭櫃上有幾個condom。

恆樂小心翼翼咁用兩隻手指夾起condom,放佢喺眼前fing幾下。

「真嘢嚟㗎喎⋯⋯無穿洞嘅⋯⋯」恆樂「咕嚕」一聲吞口水,再用手㩒住扯起咗嘅賓周仔。

唔通要上演A0毒撚砌系花!?

原來AV劇情係真㗎!

生日正日,系花下莊突然帶我去酒店慶祝生日,佢仲話自己就係生日禮物,A0毒撚嘅我係束手無策下只能獻出自己嘅肉體。

咁真係冇辦法。

唔撚掂,硬晒。

廁所仲繼續傳出衣服磨擦嘅聲音。

轉個頭胡蝶係咪會用條紅色緞帶遮住啲重要部位,再走出嚟話自己就係禮物?

恆樂齋諗都流晒口水。

唔會係陷阱嘅!

就算真係陷阱,條女送到上門冇理由咁都唔食啊?

仲要係系花。

再者,唔會係伏嘅。

恆樂唔止下體充血,腦都充滿血。

平時我對胡蝶咁好,佢一定係暗戀咗我好耐,今日終於忍唔住同我表白。

估唔到一嚟就扑嘢咁激!

睇嚟胡蝶都將對我愛慕抑壓咗幾耐下,估唔到一嚟就要爆發。

雖然最好就循序漸進,慢慢由錫攬做起會比較好,但係佢咁猴擒我都冇辦法,唯有好好咁獻出我嘅肉體。

恆樂諗諗下就忍唔住大宇型咁攤落將床到,認定呢張係自己嘅破處之床。

諗諗下,胡蝶就由廁所出返嚟。

唔係裸體,恆樂失望得很。

胡蝶身上嘅係一套文青泳衣,一件綠白格仔紋荷葉袖兩件式泳衣。

「點呀?」胡蝶雙手放喺身後邊扭扭擰擰咁講。

「幾⋯⋯幾好睇。」胡蝶嘅泳衣確實係唔錯,只不過恆樂因為期待過高有啲失望。

但係估唔到胡蝶都有啲波仔,雖然唔大,但都可以接受。肉體仲要咁白滑,不得了。

呢副肉體可以畀90分,樣貌佔咗好重比分。
睇黎恆仔都係會失守 只要胡蝶繼續進攻
應該唔會,安排得吳純喺夜晚,應該吳純先係最大嘅 boss
我估係做愛做到落唔到床 吳純直接被dq
胡蝶突然縮沙?
吳純都無約實佢,只係佢一廂情願恆仔會番屋企之後先出手。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞