《是咁的,我一炮過有咗三個女朋友(假)》

983 回覆
148 Like 26 Dislike
吳純用色誘
Push
果然眼前觸摸到嘅先係極品
吳純真係好正
示意圖?
不推文地推
事情是這樣的,吳純知道要去沙灘之後就即刻買咗件新嘅泳衣,然後當晚佢同恆樂食完飯之後就換咗呢套泳衣企咗喺恆樂屋企到問感想。

以前嘅吳純唔會有丁點怕羞,因為以前嘅佢嘅眼中,眼前嘅之不過係恆樂、一個比較友好同認識得好耐嘅朋友,但係依家恆樂就係吳純有點兒在意嘅異性,所以多少都有啲唔好意思。

但係吳純已經決定好,佢要令恆樂對自己有性方面嘅興趣,吳純要搬出自己最有利嘅武器,佢嗰一對比常人大嘅胸脯,正常男人都想摸下嘅胸脯。

孤男寡女嘅空間,女方身上只有兩塊布仔去遮住重要嘅部位,同時又露出北半球去吸引男方嘅目光,咁樣就絕對可以令男人胡思亂想。

男人好容易就會聯想到條女係咪俾暗示自己?係咪可以上佢?

總之令恆樂對吳純產產生對性嘅慾望就係吳純嘅勝利。

只係咁樣唔知道對識咗咁耐嘅恆樂有冇效,始終兩個人識咗咁耐,如果唔刺激啲,就好難對恆樂有效⋯⋯嗎?

吳純眼前嘅恆樂睇到目定口呆,視線聚焦係吳純雙乳到,口水由微微張開嘅嘴角邊流出嚟。

「咁大⋯⋯」恆樂色瞇瞇咁講。

「你流晒口水啦⋯⋯」吳純笑道。

恆樂抹去嘴角嘅口水再講:「Sor,俾你對奶嚇親。」

「又大又靚呢?」吳純高興又夾雜自豪咁講。

「都係嘅。好啦,快啲穿返衫啦,再望落去我就扯爆旗㗎啦。」恆樂不以為然地講。

吳純有啲喜出望外,佢冇諗過恆樂會咁直接。

睇嚟吳純眼前呢個男仔對吳純都有興趣。

「鹹濕仔。如果,我話如果咋,我話可以俾你摸下嘅話,你會唔會摸?」性格直率嘅吳純問。

「一定唔會!一定係有伏!你以為我識咗你幾多年,你咁樣講一定係有陰謀!講!你想點?」恆樂擺出格鬥嘅姿勢。
吳純俾過往嘅自己阻住咗溝仔
事情是這樣的,吳純知道要去沙灘之後就即刻買咗件新嘅泳衣,然後當晚佢同恆樂食完飯之後就換咗呢套泳衣企咗喺恆樂屋企到問感想。

用「是咁的」簡單啲
摸左先啦 有咩陰毛再算啦
應該兩隻手一齊拍落去,當佢係籃球咁係咁拍
「我話如果咋嘛!咁你當我冇任何陰謀,你會唔會摸?」吳純將手心放到自己嘅北半球上邊。

「唔會呀!我哋識咗咁耐,你對嘢我掂過好多次啦!平時我哋打交嘅時候你成日都壓落嚟,你對奶嘅觸感我已經一清二楚!」恆樂諗起成日掂到對波就舔舔脷。

「但係平時唔係摸,依家俾你蹂躪呢對男人都鐘意嘅巨乳喎。」吳純托起自己對奶講。

「唔摸呀!」恆樂莫名其妙地固執。

「點解你呢隻禽獸無對我呢對巨大嘅女性嘅象徵產生性慾同埋衝動!?」

「我有呀!再望落去我真係會扯旗!我都好想塞個頭入去玩洗面奶,但係唔撚可以啊!」

「點解呀!我都話唔介意啊!點解你唔摸呀?!嚟啦!」吳純將對奶放到恆樂面前,引誘佢摸落去。

「吳純,我哋青梅竹馬嚟。」恆樂語重心長咁講。

「我知,咁你一次都冇諗過摸我對波?」

「我成日都好想揸!但係唔得㗎。」恆樂用力地搖頭,見到恆樂咁強烈咁拒絕,一股失落感湧上吳純心頭。

「點解姐⋯⋯」吳純嘅聲線開始震抖起嚟。

吳純已經好明顯嘅引誘恆樂,已經做到出面,但係恆樂就係拒絕。

吳純唔明,恆樂話就扯旗同好想揸,但佢又堅持話唔會好揸。

「摸咗,我哋就唔可以好似依家咁。」

「依家咁?」吳純復述。

「我哋依家就好似識咗好耐嘅屋企人咁。有啲界線唔能夠超過,過咗就一切都唔同。」恆樂認真地再講:「如果我哋扑咗,好可能一齊都會唔同晒,我同你可能唔可以再自然咁相處,呢段青梅竹馬嘅關係就會玩完,我哋以後見到對方都會面阻阻,你都唔會再嚟我屋企。我只係想你一直都係我嘅生活入邊,如果冇咗你嘅話個人有啲空虛。」

「原來你有諗咁多。」吳純唔好意思地用手指拗面。

「我好珍惜呢段關係㗎,話晒都識咗咁多年,我哋情同兄弟,無啦啦失去你我一定會好失落。」

「又估唔到你個衰仔咁重視我。」吳純咧嘴而笑。

「你而家先知咩?咪講呢啲尷尬嘢啦!屌無啦啦逼我講呢啲。」恆樂唔好意思咁擰歪面。

「怕咩醜呀,我哋兩個之間有咩好尷尬?」吳純笑住講。

「咁你快啲着返衫啦。」

「其實我想講好耐,因為你頭先個樣太認真所以唔記得咗,你可唔可以攞走你隻手?」

吳純講完,恆樂先發覺自己雙手唔知幾時起放咁
咗喺吳純嘅波上。

「nani!?幾時嘅事!?頭先我手抽筋,無心嘅。」恆樂馬上縮手。

「傻仔。」吳純語畢就攬住恆樂,將佢個頭塞落自己對奶到,再講:「洗面奶。」
咁所以咁樣係成功定失敗
原來恆仔先係高手
一臉正經咁揸波
做到出哂面都唔上 都好傷女仔心喎
Push
恆樂最後都係摸咗,吳純一方面因為恆樂重視佢哋呢段關係而高興,同時又因為恆樂摸咗自己,覺得個衰仔對自己有渴求而高興。

吳純遵從心中嘅衝動將恆樂攬住,感受對方嘅體溫。

「嗚嗚⋯⋯」恆樂扮嘢咁掙扎幾下,之後就係奶海中用力呼吸。

「你唔好咁用力吸氣啦,好痕呀。」吳純溫柔地講。

「你搞咩呀?唔開心?」恆樂對住巨乳問,佢feel到吳純有啲唔妥。

「恆仔呀,我問你呀,你有冇在意嘅女仔?」吳純問。

「你確定要保持呢個姿勢問?」

「咁我放開你。」吳純放手後恆樂個頭先抬起,諗咗兩秒,恆樂又塞返個頭入對奶到。

「咁樣就可以。」恆樂講完後吳純又輕輕將雙手放到恆樂背上。

「你呀,有冇鐘意嘅女仔?或者在乎嘅異性?」吳純重新提問。

「er⋯⋯都算有。」恆樂諗咗諗後答。

「胡蝶?」吳純問。

吳純一直都咁直接,想問就問,唔轉彎末角,雖然有時令人幾谷氣,但恆樂都幾鍾意呢份話一就一嘅性格。

「點解無啦啦提起胡蝶?」恆樂反問,佢感覺到有啲唔對路。
恒仔幸福死
有容奶大
唔夠喉
知我個ac名嗰雙關喎
恆仔前世究竟要扶幾多個呀婆過馬路,
今世先咁爽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞