《是咁的,我一炮過有咗三個女朋友(假)》

983 回覆
148 Like 26 Dislike
樓主人呢?
比蝴蝶斬死左

無啦? 無文啦?
胡蝶,可能係錯嘅選擇。

我哋繼續kiss。

之後嘅事⋯⋯都係啲情侶會做嘅嘢啦。

氣氛,唔錯。

感覺,都唔錯。

浪漫。

然後,我哋熱吻。

無視所有人,當自己係世界嘅中心,擁吻。

熱吻後唔做愛又點講得通?

所以我哋真係做愛。

老老豆豆都幾癲。

嗰日夜晚我哋要去子瑜party room同胡蝶一齊玩系soc活動,但係子瑜就捉咗我去party room隔離單位,即係佢間studio扑嘢。

我哋當時攬完錫完之後,就順理成章咁叫咗的士去子瑜到。

成程車我哋乜都無講。

熱吻後就一句說話都無講。

大家都有罪惡感,對胡蝶。

有啲啲。

我哋嘅背叛係無可避免嘅話,我哋能夠做嘅就只有默不作聲。

我哋都知道開聲嘅話,呢個氣氛就會破壞。

一開聲就等於拮穿呢個被謊言包裹住嘅氣氛,我哋極力無視背叛朋友、女朋友嘅現實背德感,沉醉喺眼前嘅小小戀歌中。

互相渴求對方,壓制抱歉嘅心,無視理性嘅阻止,沖血嘅身軀引領我哋。

講嘢嘅話,一切嘅衝動就會消失,唔可以俾冷靜邏輯思考係呢個時候走入嚟。

子瑜走出呢一步,所以我都跨出一步。
咀到㷫晒仲番 studio 咁遠先扑,凍晒點算
終於要扑喇
只要有愛就冇問題
同子瑜做愛依篇可唔可以寫得仔細少少 心理上同戰況上
放低後果一陣子,反正之後都會一貫地唔同胡蝶講,或者只係概括咁同胡蝶講我哋只係扮咗情侶。

我將銀包入面嘅condom理所當然咁拎出嚟,仲唔小心跌咗air pod出嚟。

子瑜指住我個卡比獸套air pod乜嘢都無講,微笑。。

我無回應,繼續熱吻。

我哋無開燈,窗都落晒簾,睇唔清對方。

朦朧之間我哋愛撫對方, 心臟好似快要停止。

比任何一次同胡蝶做更有感覺。

期待、興奮、愧疚、愛意都混雜成一團,有如太極符號咁黑白兩者想混而為一卻又互相對抗。

愛意。

或者,係第一次帶有愛意做愛。

指尖劃過我耳珠、後頸、胸口、側腹、大腿,最後到巨龍。

我輕撫子瑜耳背、髮絲、側乳、 肚臍、大腿、大腿內外側。

黑色中睇唔清對方,但又有種望得到對方嘅感覺。

男上女下,十指緊扣。

然後,原來子瑜係處女。

再然後,我哋攬住對方瞓係到。

無出聲。

時間已經唔知過咗幾耐,子瑜先穿返衫,然後就離開咗studio。

乜都無講。

兩個人做愛以外無交流。
咁就食咗子愉bb隻豬
隻豬咁就無左
朱紫?
等樓豬打完機更新
在線等

//

唔可以講嘢。

講出口嘅話,感覺就乜都無。

雖然係佢身上感受唔到罪惡感,但係我哋,唔係,應該話我做緊嘅嘢好卑鄙。

一開口,胡蝶就會走到我哋嘅話題中,然後我可能就係被罪惡感壓倒。

就等我繼續被沖昏頭腦,混亂嘅思緒作出自己最想要嘅行動。

聖誕節呀。

女仔一定對呢個日子有幻想。

白馬王子出現,我仲可以點拒絕?

當下,我已經唔記得胡蝶嘅存在。

我成個世界只有眼前呢個男人。

痛,有感覺,溫暖,愛。

然後,裸睡,相擁,默默地。

一段時間後,理性回來。

大概意識到闖咗大鑊,我壓抑住淚水衝出studio,而嗰個男人仲繼續瞓覺。

我都搞唔清,點解每次都要逃避。

只係我覺得除咗逃走,我乜嘢都做唔到。

我做唔到好好咁面前,或者係我無辦法去面對。

無論面對邊個,我都唔知點做。

壓低咗我,我只能夠逃走,唔想面對任何人、任何責任。

//
明明子愉bb 先應該係正印,唔應該咁架
唔差在食埋吳純
子愉bb太善良

恆仔又無嗰種破釜沉舟嘅決心
我一起身,子瑜就唔見咗人,咁無計啦。

眼見時間差唔多,我就起身走人,去隔離party room玩。

點知一出門就撞正胡蝶。

仆街,點解釋!?

喂,我同你個fd扑咗呀哈哈!

咁講?

死啦。

胡蝶知道咪會喊?

我衰仔嘅。

估唔到都有啲罪惡感,或者對咗一年,多多少少都產生咗啲感情。

開頭都試過催眠自己,叫自己鍾意胡蝶,但係唔得,我都淨係鍾意佢嘅皮囊,內心仲未鍾意到。

但係我都唔想見到佢傷心。

唔通我已經真係鍾意咗佢,甚至超越對子瑜嘅鍾意?

「我⋯⋯胡蝶⋯⋯」我口齒不清,唔知講乜好。

胡蝶突然打斷我:「去party啦,一齊。」

胡蝶乜都無問,佢拖住我走入去系嘅聖誕party。

胡蝶嘅表情,有啲勉強,勉強地笑。

胡蝶乜都無問,佢只係講咗句:「只要你仲係到就無問題。」

我只能夠支吾以對,好似俾胡蝶睇穿晒,然後佢又好豁然開朗地接受。

唔通佢喺度詐傻扮懵,用傻去維繫我哋嘅關係?

我唔知道佢諗乜嘢,但係我唯一可以肯定嘅就係暫時我唔會同佢分開。

然後,子瑜人間蒸發。

子瑜轉咗電話卡,轉咗studio,我哋無人搵到佢。

然後,子瑜就咁消失咗三個月。
精景
睇嚟胡蝶已經估到晒恆仔同子愉啲嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞