《是咁的,我一炮過有咗三個女朋友(假)》

983 回覆
148 Like 26 Dislike
有文
我信佢最後會識返屋企揀個最好嘅

吳純咁有自信
吳純教壞曬胡蝶
Push
「得我哋兩個?」胡蝶反問。

「得我哋兩個人嘅話又好似好齋,叫埋恆仔?」吳純提出。

「唔好!」胡蝶一諗起着泳裝俾恆樂見到就好怕羞,雖然好想同恆樂去海灘玩,但要多少少時間做心理準備。

「咁呀⋯⋯算啦。定係你有冇啲朋友可以一齊嚟呀?冇嘅話我可以叫我啲朋友嚟,俾機會你識下人。」吳純提議。

「一係我叫埋我朋友嚟?佢係一個可愛嘅女仔。」胡蝶突然諗起子瑜。

吳純個人唔差,子瑜大概可以同佢做到朋友。胡蝶心諗。

不過胡蝶有個擔憂,因為佢呃過子瑜,胡蝶話恆樂係自己男朋友。

「可愛嘅女仔!好呀!!」吳純成個癡漢咁款。

「咁我之後問下佢。」胡蝶講。

「三個人乜都夠啦!好期待去玩呀!」吳純成個小朋友咁。

「但係我⋯⋯我同佢講咗個大話。」胡蝶滿懷歉意咁講。

胡蝶想諗計解決,佢唔想穿煲。

俾子瑜知道自己只係亂講話有男朋友嘅話,到時真係顏面無存。
卒之爆大鑊
係咪女子MMA 開打啦
三娘教子ready?
les 3p
恒仔
三對大波波要撞埋一齊啦
Push
「有咩問題?講大話好小事姐。」吳純理所當然地答。

「我覺得唔係太好意思,因為我呃咗佢恆樂係我男朋友。」胡蝶坦白地講。

「咁你當初做乜要呃佢?」

「我都唔知⋯⋯只係知道恆樂肯扮我男朋友之後,我就好開心,好想同人分享佢做咗我男朋友,即使只係假扮。」胡蝶講返當時嘅諗法,恆樂話可以扮佢男朋友嘅時候,胡蝶可以話係心花怒放。

「我明喎!有男朋友可以曬命又幾開心!呀!咁咪係囉!你識係人哋面前表達自己㗎!」吳純一臉滿足咁點頭。

「只係因為佢係我朋友⋯⋯」

「咁你想我點樣?到時要話你係恆仔唯一嘅女朋友?」

「呢個講法有啲奇怪⋯⋯但又無講錯⋯⋯」

「即係你怕穿煲啦!唔洗驚嘅,姐姐把口好密,一隻字都唔會透露出去。」吳純係嘴前做出打橫拉拉鏈嘅手勢。

但係胡蝶唔覺得吳純係守到秘密嘅人,儘管心入面有啲憂慮,但係佢依一刻就只能夠相信吳純。

「咁拜托你啦。」

「包起我身上!」

之後吳純就開始教胡蝶點樣同人吹水、延續話題,又講下點樣message男人去吊佢哋癮,點樣影相可以強調自己身體去吸引人follow,總之吳純就將啲亂七八糟嘅嘢教曬俾胡蝶。而純真嘅胡蝶就默默咁照單全收。

食完嘢之後,吳純就係地鐵站目送胡蝶離開。

黃昏嘅光打斜咁映照入地鐵站內,二人啱啱好企咗係光同陰影交錯嘅地方。

淋浴係陽光下嘅胡蝶,同斜陽只有一步之遙嘅吳純。

望住胡蝶背影嘅吳純自言自語:「有靚女鐘意樂仔⋯⋯」

吳純好快就從沉思中醒過嚟,決定聽日自己去沙灘曬下太陽放鬆下,結果佢白滑嘅肌膚曬到變咗小麥色。
吳純一定係諗住搞事
三娘教子鞭9佢
胡蝶變娘娘
世界大戰抹黑宇宙了
CW過後,子瑜嘅心境有所改變,佢開始想同恆樂發展。

恆樂前排同時扮緊三個人男朋友,其中一個係子瑜,另一個係胡蝶,最後一個係佢青梅竹馬。

子瑜睇過青梅竹馬嘅相,算係多follower嘅大波妹。

恆樂一定成日偷望嗰對巨乳,如果恆樂真係好想玩波嘅話,子瑜都唔太介意俾恆樂掂一掂。

子瑜搖搖頭甩走呢個諗法,依家唔係諗呢啲嘢嘅時候。

如果恆樂講嘅嘢係正確嘅話,未來會繼續同恆樂扮情侶嘅就應該得返子瑜。

子瑜有一個位好在意,就係胡蝶。

胡蝶稱恆樂係自己嘅男朋友,而恆樂就話佢哋只係假扮。

睇完恆樂部電話之後,子瑜傾向相信恆樂。

但係點解胡蝶要講大話?

子瑜諗唔明。

唯一可以肯定嘅就係,如果子瑜想同恆樂發展,就必須要搞清楚胡蝶嘅心意。

子瑜唔想因為愛情而失去友情。
恆仔又話要斷絕另外兩個咩?
就係子瑜煩惱之際,子瑜收到胡蝶嘅message。

胡蝶:下個禮拜一得唔得閒一齊去沙灘?我近排識咗個新朋友,想一齊出去玩。

胡蝶:女仔嚟㗎,好靚女。

子瑜:好呀!!!完咗上我studio食嘢過夜?

胡蝶:好呀,我朋友都可以上嚟?

子瑜:當然可以!

得到同輪蝶見面嘅機會,雖然有第三者係到,但係實會有機會獨處。

到底要唔要拆穿胡蝶?

定係同胡蝶坦白講自己都拜托咗恆樂扮男朋友,叫胡蝶唔洗因為之前扮有男朋友而尷尬。

唔可以隱瞞。

子瑜覺得知道所有嘢嘅自己唔可以對住朋友有所隱暪。

只能夠坦白。

恆樂係我男朋友,不過只係假扮。

就咁樣講。

有感覺呢件事,可以嘅話就唔提。

明明覺得唔可以隱瞞,但係有感覺呢件事又想隱瞞落嚟,真係矛盾。

子瑜唔想講出呢份感覺,大概係擔心胡蝶對恆樂有同樣嘅感覺,講咗出口嘅話佢哋兩個就會決裂。

如果大家都知道大家對恆樂有feel,就無可能有所謂嘅公平爭奪,女人只會因卑鄙嘅手段令自己成為贏家。成為唔到女朋友嘅一方就必然會毒罵另一方,最後子瑜會咁做。

不這都有一種可能性就係恆樂選擇單身,又或者嗰個同子瑜素未謀面嘅青梅竹馬會成為正印。

但係子瑜唔想隱瞞胡蝶。

胡蝶係佢依家唯一嘅朋友,子瑜唔想背叛人,唔想失去現有嘅唯一朋友。

俾胡蝶只道子瑜知道一切但係乜都唔講嘅話,胡蝶可能會覺得子瑜係背後恥笑佢。

一定唔可以。

所以子瑜一定要好好咁同胡蝶講清楚,了解胡蝶嘅諗法之後先決定自己呢份感情嘅去向。

大概朋友同愛情,只能二揀一。

總之,子瑜依家要諗嘅係穿乜嘢泳衣去。去之前一定要影張泳衣相挑逗下恆樂,佢睇到一定會好興奮。

無兩全其美嘅路走。
苦惱嘅子瑜嬲嬲地,走到喺佢studio hea緊嘅恆樂面前盯住佢講:「點解你又上咗嚟?你當呢到自己屋企?」

子瑜見到恆樂咁嘅死款就唔想同佢講自己約咗胡蝶,點解自己會鍾意呢個咁唔可靠嘅男人?

「你呢到有冷氣呀嘛!同埋暑假無地方去,我味咪上嚟睇下溝唔溝到你。」

自從暑假開始咗之後,恆樂就當子瑜studio係自己屋企,成日毫無預警咁走上去。恆樂曾經同子瑜講過,話佢studio有冷氣、有wifi、有ps4同projector睇戲,齊集晒做廢人要嘅嘢,所以佢會成日上嚟。

子瑜起初以為恆樂只係鳩噏,點知成個暑假恆樂真係成日上嚟。

「激死!見到你咁優哉游哉我就好嬲!」子瑜用兩隻手指捏住恆樂鼻頭再講:「你呀吓,無所事事又唔返工搵錢。點同你一齊呀?」

「係呀⋯⋯唔係⋯⋯我返工就同我一⋯⋯齊?」被捉住個鼻嘅恆樂勉強咁吐出句子。

「呀吓?你依家成個腦淨係諗住我㗎啦?」子瑜想試下玩返恆樂轉頭,於是佢試下flirty啲講嘢。

「係㗎,幾時同我一齊?」恆樂若無其事咁講。

「你講嘢再係咁隨便嘅話後果自負呀。」子瑜一副無係咁樂氣嘅樣講。

「吓~」恆樂懶係無辜咁講。

「我唔鐘意男仔咁輕浮,咁樣好無安全感。」

「係嘅!我會改進!」恆樂誇張地企起身敬禮。

「咁你真係成個暑假都諗住做廢青唔去工作?」子瑜問。

「大佬呀,今日星期日。我平時都有返工,之前好好彩做完實習之後佢轉咗我做兼職。平日都要返去做半日嘢賺下錢。」恆樂講。

「你份工做咩㗎?我都冇聽你講過。」子瑜問。

「做開電競嘢啦,垃圾BBA都唔算專業,做乜都得。」恆樂隨便咁回應。

「咁叻!咁幾時可以俾啲廣告我做?我都叫做喺香港出名嘅vtuber!」

「我小薯嚟㗎咋。」

「車!無鬼用!」

「我係廢物,我係垃圾~」恆樂唱歌咁唱。

「無你咁好氣!」子瑜諗兩諗,將頭伸到恆樂耳邊講:「我買咗件好性感嘅泳衣。」

「三萬蚊過夜!」恆樂馬上反應到。

「哈,好彩你應到。不過講真,我依家要出去買套泳衣。你肯走未?」

「喂!揀泳衣呢啲咁重要嘅嘢梗係一齊去啦!」恆樂雙眼發亮。

「我考慮下~」

「唔好諗啦,一齊去啦。」恆樂好似小朋友咁扭計。

「點好呢~」子瑜個腦又唔知諗緊啲乜嘢鬼主意,佢講:「你請我食甜品我就考慮下。」

下一秒,本來瞓咗喺梳化嘅恆樂已經着好鞋企咗喺門口等子瑜:「行啦,等咩?」

子瑜嘆口氣:「呢個時候你就咁積極,頭先又話怕熱⋯⋯行啦行啦。」
子瑜嘆口氣:「呢個時候你就咁積極,頭先又話怕熱⋯⋯行啦行啦。」

之後恆樂就帶咗子瑜去葵芳嘅一間甜品鋪。

「你揀食咩啦。我哋兩個叫一碗就得。」子瑜笑住講。

「咁呀⋯⋯pancake囉。」恆樂隨口答。

「好呀。」子瑜向侍應招手再落單:「我哋要一碗熱嘅紅豆沙,係咁多。」

侍應走開之後恆樂無奈咁講:「你玩嘢呀?又叫我揀嘢食,又特登叫另一樣嘢。」

「嘻。有冇聽過世界原來不像你預期?」子瑜一臉奸計得逞嘅樣。

「俾你撚爆⋯⋯」恆樂抱怨。

紅豆沙好快就準備好,子瑜一手搶走唯一一隻匙羹,𢳂起一羮紅豆沙,「呼呼」咁吹兩口之後遞到恆樂嘴邊:「啊~」

恆樂好配合咁擘大口,但子瑜一個uturn自己食咗嗰啖紅豆沙。

然後子瑜就一臉得意咁望住失落嘅恆樂,恆樂則一臉不滿咁斜視子瑜。

「點呢?有咩唔滿意?」子瑜面帶笑意咁講。

「點會有唔滿意,你開心就得啦。」恆樂講完就捏一捏子瑜面頰。

「哎也也,有人唔開心。」子瑜笑住講。

「要肉償先可以開心返。」恆樂講。

「無㗎啦,唔會肉償㗎啦。」子瑜見到平時撚佢嘅恆樂今次俾佢撚返轉頭就有少少滿足。

「咁無㗎啦,要分手㗎啦。」

「吓?」子瑜fing一fing自己手機再講:「你唔可以唔聽話㗎。」

「⋯⋯又開大絕。」

「好啦好啦,今次真係餵你食。呼呼~」

匙又遞到恆樂嘴邊,恆樂又擘大口,子瑜將匙伸入恆樂口中。

「夠唔夠甜呢?」子瑜微笑住問。

「一般般啦。」第一次俾女仔餵食嘅恆樂,低住頭同紅住臉答。

「嘻嘻。你怕羞仔。明明平時講嘢咁淫邪,但係餵下你食嘢就怕羞。」子瑜邊講邊用手指督恆樂泛紅嘅面頰。

「洗你理。」恆樂嘴硬。

「啊~」子瑜又餵食,恆樂嘴裡說不,身體就好誠實咁擘大口被餵。

食完之後,恆樂打算埋單點知發現銀包漏咗喺子瑜到,所以最後要子瑜埋單。

「軟飯仔。」子瑜恥笑。

「我唔介意你包養埋我㗎。」

「鬼理你呀!陣間上返去記得拎走你個銀包呀!」

「係嘅係嘅!依家去睇泳衣啦!」恆樂講完就拖住子瑜隻手跑去sixty eight到睇泳衣。

正當恆樂以為可以慢慢咁係現場睇子瑜換衫,點知子瑜換上咗第一套黑色一件式露背泳衣之後就決定要買,恆樂今日淨係睇到少少北半球,真係可惜。

好彩咗係恆樂已經用手機幫泳裝子瑜影咗幾張相,之後有機會就用嚟做配菜,都叫做有啲收獲。

最後,恆樂條傻仔都係唔記得去子瑜到拎返個銀包。
多文求推
有話?

恆樂冇話呀。
[url]https://www.penana.com/story/108269

[/url]

求大家幫手click下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞