《是咁的,我一炮過有咗三個女朋友(假)》

983 回覆
148 Like 26 Dislike
Push
恆仔啲勇氣用完
子愉係時候出嚟救場
被焫著嘅恆樂今次終於夠膽開口講嘢:「你班八婆自己唔受歡迎就癡埋我條女到,醜唔撚醜呀?依家仲話鳩我?照下鏡啦屌你老母,要搞都唔搞你哋啦。」

恆樂雖然氣沖沖咁講,睇落有型,但老母兩個字都落小心走音,非常清晰咁走。

柒撚曬。

今鋪恆樂紅都面曬,想搵洞捐。

「佢講乜?我又唔識你,乜鳩癡身癡勢。」

八婆講完恆樂先發現頭先自己講嘢無頭無尾,完全無提過子瑜個名。

「on99,無啦啦發癲。」

「走啦!咪理傻佬。」

八婆們講完就想走開唔再理恆樂,但恆樂一個閃身又攔係佢哋面前,想鬧多幾哋幾錢重。

突然有人從後熊抱恆樂,仲細細聲講聲:「唔好。」

Feel到對波,子瑜真係有啲料,恆樂心中暗喜。

「放開我,呢班女人賤種嚟。要俾啲教訓佢哋。」雖然恆樂好口響,但佢乜都無做過。

「唔好打女人呀N賓!」從後傳嚟嘅聲音響亮得刺耳,恆樂呢個時候先發現呢把係男聲,起初佢以為係子瑜,但實情唔係。

恆樂擰轉頭,發現抱住佢嘅係頭先同佢吹水嘅肥佬攝影師,頂住恆樂嘅原來只係肥仔波。

「收手啦N賓。呼呼⋯⋯」肥佬平淡地講,但唔知點解佢嘅呼吸聲愈嚟愈急促。

「你放手呀!!」恆樂掙扎。

「你哋走先,我朋友傻傻地。」捉到恆樂實一實嘅肥佬向三條八婆講。

「走啦走啦,唔好再接近條癡線佬。」

「我覺得同佢對上眼神都俾佢沾污咗。」

「1212隻腳呀。」

三條八婆慌慌張張咁走過恆樂,然後就消失係人群當中。

八婆們消失之後,肥佬並無放開恆樂。
「你呢個偽N賓。」肥佬喺恆樂耳邊講。

「你講乜鳩呀,放手啦!」恆樂試圖踢腳掙扎,但俾人抱起嘅恆樂已雙腳離地,搵唔到適合嘅發力點。

「真正嘅N賓係唔會同女人講咁多廢話,佢會直接打鳩班女人。呼呼。」肥佬大聲喘著氣講。

「關你撚事咩,我又唔會打女人,你好快啲放開我啦下,如果唔係嘅話唔好怪我對你唔客氣。」俾人捉到實一實嘅恆樂只係得返把口可以硬。

「你果然唔係N賓,你呢啲假冒N賓之名嘅人我要對你施予懲罰。」肥佬講完之後恆樂感覺到有嘢從後頂住佢兩股之間。

「喂!你想點呀!」恆樂慌張起嚟。

「我要放我支針,我支N賓入你到呀哈哈。」肥佬嘅笑聲愈嚟愈淫邪,反之恆樂嘅面色愈嚟愈蒼白。

「唔好呀!救命呀!!」恆樂求生本能下大叫。

雖然周圍都係人,但係出手幫性樂嘅就一個都無。

反而大家都眼甘甘咁望住恆樂,仲有幾個明顯係腐女嘅女仔望到流曬口水,好期待後續發展。

「大肥佬當眾侵犯瘦弱零仔,嘻嘻。」某個腐女講。

恆樂想像到被拮嘅畫面,佢依家已經想喊出嚟,佢唔明點解自己要係公眾地方失身。
劇情峰迴路轉
Gay味濃
「喂,你放開我男朋友!」Cosplay成黑雪公主嘅子瑜突然出現係恆樂眼前,恆樂即刻雙眼通紅,感動到就快流淚。

「阻頭阻勢!」肥佬講完就抱住恆樂走向男廁,但子瑜好快又走返去肥佬前面。

「放手!」

「唔放!」

「非禮呀!肥仔攝影師摸我呀!」子瑜見肥佬無鬆手嘅意思就馬上大叫,使出女權社會嘅大絕,社會性謀殺。

「喂,我無呀!」肥佬嚇到即刻放手,恆樂襯機會走到子瑜後面。

人群開始聚過嚟睇咩事,保安聞聲趕至,肥佬見狀就馬上逃走。要知道現在嘅香港,女人講嘅嘢就係證據,男人點樣解釋都唔會有用,無證據都可以告到你仆街。

「嗚嗚嗚!多謝你呀子瑜!我差啲⋯⋯差啲就失去啲好重要嘅嘢。」恆樂攬實子瑜痛哭,同時慶幸佢個處仲係到。

「無事無事,乖乖。」子瑜溫柔地撫摸恆樂頭頂。

子瑜之後就帶咗恆樂坐埋一個角落,等佢心情平復。

「傻仔,洗唔洗喊咁耐?」子瑜撫摸住恆樂背脊講。

「我當時害怕極了。」恆樂邊抽泣邊摸住自己屁股講。

「傻仔。明明我叫你嚟係要你保護我,點解依家要調返轉?」子瑜企起身,由正面攬住恆樂。

感受住子瑜體溫同肉體嘅恆樂不發一語,呢個小小嘅肉體接觸似乎真係給予到恆樂一絲慰藉。

「你頭先無熄耳機呀,我聽到你鬧我班朋友。」子瑜嘅語氣無一絲怪責嘅意味。

「想多謝我?」恆樂問。

「你真係撞壞咗個腦呀。」子瑜笑住講。
恆樂反問:「你覺得我做錯?」

子瑜坦白咁答:「我覺得唔係咁舒服。」

恆樂收起傷心嘅情緒,認真咁講:「有事先癡埋嚟嘅點都唔係朋友,我唔想見到你沉淪落去。」

「我知道呀。我從來都明白,只係接唔接受到係另一回事。」

「⋯⋯我真係唔明白。」

「我都唔明白呀,我個心都好翳焗,抽住抽住咁。明明係人哋做錯嘢,但係我竟然唔嬲。奇怪嘅係我,會為我嬲嘅你好正常。」

「你串我?」

「唔係,我係真心多謝你。」子瑜由衷地笑。

子瑜出乎意料嘅坦白令恆樂不知所措,呢一刻嘅子瑜無作以往要扮女朋友嘅感覺,依家呢個坦白而且直率嘅個性大概先係子瑜真面目。

有點可愛,恆樂怕怕羞羞咁答:「唔洗客氣。」

「為咗唔好令自己個心唔好翳著翳著,我已經做咗啲嘢去令自己舒服啲。」

「無啦啦?」

「因為頭先我聽到你就算淆底都爆炸都肯企出嚟幫我講說話,雖然講得唔好,但係我好感動。亦因為呢份感動,我做咗啲我都估唔到嘅嘢。」子瑜突然奸笑起嚟,變返平時嘅小惡魔樣。

「估唔到嘅嘢?」

「N賓會做嘅嘢。」子瑜笑住講。

當恆樂俾肥佬捉住嘅時候,八婆們就遇到咗子瑜,當時聽完恆樂為自己發嬲,子瑜嘅心入面覺得唔上唔落咁。

雖然識得唔耐,但係恆樂會為咗自己而嬲,仲會去幫佢討公道。

為咗子瑜而嬲呢一點令子瑜有啲心花怒放,激動鄉到心動。

都係第一次遇到咁嘅人。

明明呢單係子瑜自己嘅事,明明子瑜自己都唔太重視呢件事,但係恆樂會因此而嬲。

無錯,班八婆係俾咗傷害子瑜,無錯,子瑜因為呢單嘢而無再去做話劇,無錯,呢件事之後子瑜驚咗出現係人群前面,但係佢真係從來都無因為呢件事而嬲過呢班「朋友」。

但係子瑜依家好嬲呢班「朋友」。

因為佢哋睇唔起恆樂,覺得佢係白卡佬,仲要羞辱佢。

子瑜第一次對呢班「朋友」有咗怒氣。

子瑜決定要為恆樂做啲嘢。
於是子瑜就同佢哋講佢哋個妝甩咗少少,叫佢哋去廁所補補佢,子瑜話會幫佢哋放啲袋去儲物站。

之後,子瑜就拎出係恆樂嘅N賓裝備袋到偷走嘅針,插幾枝針落佢哋啲袋入面,再係手抽位插咗幾支細針,如果睇唔到支針一嘢拎起個袋嘅話,手指一定會流血。

「你幾時係我身上拎走我啲針㗎?!」恆樂驚覺唔見咗啲針,連忙打開個背囊睇,點知真係無咗。

「秘密。」子瑜笑到見牙唔見眼咁講。

「你都做N賓!?」

「又係你琴晚話要放針報仇嘅,我咪試下。估唔到都幾刺激!可能之後我都會忍唔住去巴上放針!」

「你癲㗎!」

「講笑姐,點會亂咁放針。」子瑜講。

「我哋係時候要走啦!陣間班八婆見到你就會搵你抽後算帳!」恆樂講完就拖住子瑜由九展跑去九龍灣地鐵站,而子瑜全程都笑到見牙唔見眼。

子瑜呢一刻知道自己鐘意咗呢個自己朋友稱作男朋友嘅男仔。

去到九龍灣之後,恆樂就想拍卡入狗鐵,但係點搵都搵唔到自己張八達通。

「屌,我跌咗張卡套!」搵唔到卡套嘅恆樂嬲嬲地屌。

「傻仔!我請Uber啦!我哋要去邊到呀?」

「我哋去信和買N賓立牌!」

「哈!你真係癡線㗎喎!但係好!我哋去信和!」子瑜開心咁附和。

呢個時候嘅恆樂,已經完全唔記得胡蝶同吳純嘅事。
鏡頭返到去恆樂將胡蝶塞俾吳純嗰晚,胡蝶怯生生咁走入吳純屋企後細細聲講:「打攪晒。」

「放心喎,我屋企無其他人!我老豆老母都係返夜更7仔,唔洗就住聲量!」吳純懶熟咁搭胡蝶膊頭。

「咁呀⋯⋯」得兩個人反而令胡蝶更加驚。

「唔~唔~」吳純突然哄個鼻埋去胡蝶到聞再一臉厭棄咁講:「你好臭呀!我陪你去沖涼!」

「唔好意思。」俾人話臭嘅胡蝶唔好意思咁垂低頭講。

「唔洗唔好意思!我哋入去lu!」吳純震臂高呼。

「我哋?」

「我哋呀。你醉醉地咁,我唔陪住你沖點得?」

「我自己就得㗎啦。」胡蝶試圖拒絕。

然而,吳純堅決地反對:「唔得!恆仔交得你俾我,我就要好好照顧你!」

話晒都收咗錢,加上胡蝶咁可愛,睇到佢裸體嘅話一定可以向恆仔炫耀。吳純心諗。

「真係唔洗⋯⋯」胡蝶反對無效,吳純繼續從後推胡蝶入浴室。

「我幫你除衫!」

「呀!」

吳純興奮咁脫去胡蝶嘅上衣,天藍色嘅碎花邊胸圍映入吳純眼簾。而突然被剝衫嘅胡蝶就忍唔住叫咗出聲,再用手遮住佢嘅胸部。
已出聽日文,明日抖抖
褲都除埋先嚟唞唞
建議標籤加[GL][BG]
胡蝶見到吳純會唔會自愧不如
「嘩嘩,個形狀好靚喎!」見到胡蝶雙峰嘅吳純讚嘆。

「唔好望啦。」胡蝶怕羞到垂低頭臉紅耳赤。

「怕咩喎!我哋都係女仔。」吳純講完後就伸手去摸胡蝶嗰對水滴型嘅波波,隔住胸圍咁摸。

「嗯!」胡蝶谷到耳根都紅埋,但佢又無反抗吳純,應該話佢唔敢反抗。

「嘩!吸手㗎喎!恆仔一定好想摸,靚波!」吳純好似中年阿叔咁講。

「呀⋯⋯呼⋯⋯恆樂會鐘意?」胡蝶喘幾口氣後再問。

「當然會鐘意啦!條淫蟲成日都眼甘甘、鹹鹹濕濕咁望住我對大波波。我好肯定佢鐘意波!」吳純自信地講。

「佢會鐘意⋯⋯」胡蝶若有所思咁望住自己對波。

「唔好講呢啲嘢啦!繼續沖涼囉!」吳純之後興奮地依次剝走胡蝶嘅胸圍、褲同底褲。

胡蝶嘅裸體呈現係吳純眼前,白哲嘅肌膚,冇多餘脂肪嘅腰間,瘦但未到見骨嘅雙腿,無咗胸圍承托但仍然堅挺嘅雙乳,左邊胸脯較右邊嘅大一啲,但無損呢對美乳。

胡裸一手橫向遮住兩粒乳頭,另一手掌遮住下體,身體緊縮埋,試圖遮蓋身體。

「洗乜遮喎!你副計咁正,洗乜怕怕醜醜咁!」吳純舔晒脷咁將胡蝶每一寸肌膚收入眼簾。

「我唔慣俾人望。」胡蝶照舊怕住醜答。

「咁好啦!我都除啦,咁你咪可以睇下我。我哋一齊入去沖涼!」吳純以為胡蝶唔想淨係自己裸體,所以佢都除晒自己啲衫褲再推胡蝶入浴室。

「我唔係咁嘅意思。」胡蝶無奈地講。

「唔想驚喎!即管望!」吳純自豪咁挺起佢嗰對龐大嘅雙乳。

胡蝶偷望幾下之後忍唔住讚嘆:「咁大⋯⋯男仔咪好鐘意⋯⋯」

「係㗎!啲男人好鐘意偷望!」得到讚揚嘅吳純笑到見牙唔見眼。

之後吳純就捉起胡蝶隻手,放到佢胸脯上,再講:「你睇下,一隻手揸唔晒。」

「真係⋯⋯」胡蝶講完之後再望自己比較細嘅雙乳,忍唔住感到失落。
「唔洗傷心喎!又唔係大就好晒嘅!你對水滴波我都好鐘意!」吳純講完就從後抱住胡蝶,再由下而上揸胡蝶對波。

「喂也⋯⋯」胡蝶唔自然咁抖動身體。

「好好摸喎!我鐘意!」揸到慶起嘅吳純講。

「我想沖涼⋯⋯」胡蝶吞吐咁講。

「好!」

吳純扭開花灑嘅水之後就幫胡蝶搽好洗頭水,再用沖涼液抹均胡蝶全身,最後沖水。

吳純完全無視胡蝶嘅唔情願。

面對唔理人感受嘅吳純,胡蝶除咗乖乖服從之外無另一個選擇。

沖完涼之後,無洗頭嘅吳純又好好咁幫胡蝶吹頭。

「香噴噴!」

「唔該你。」胡蝶致謝。

「有咩聽日再講,依家瞓先!」

之後吳純就推咗胡蝶上床,當佢攬枕咁攬住佢瞓。

玩到好累嘅胡蝶即刻俾人攬住都好快瞓著。

第二朝,吳純一起身就精神奕奕咁叫醒胡蝶,再帶佢去廁所刷牙。

「呢支牙刷新㗎。」吳純將頭先拆包裝嘅牙裝交俾胡蝶。

「呀⋯⋯嗯。」但顯然未瞓醒嘅胡蝶瞇埋眼接過牙刷。

「唉!你都未瞓醒!」吳純講完就一手奪去胡蝶手上嘅牙刷,唧出牙膏,再用另一隻手撐開胡蝶雙唇,然後將牙刷放入到胡蝶嘴中幫佢刷牙。

「呀⋯⋯」瞓到懵懵地嘅胡蝶任由口腔被吳純蹂躪,只係重覆發出不明所以嘅呻吟。

白泡開始從嘴中流出,但胡蝶依舊不為所動。

刷到口腔內側,勉強張嘴嘅胡蝶條脷不時掂到牙刷,胡蝶嘅口水同白泡混合由嘴角流出,滴到地上或衫上。

最後吳純灌咗啲水俾胡蝶浪口,胡蝶吐出浪口水後嘴成o字型微微張口,一絲口水絲帶如繩索般拉住上下唇。

「搞掂!」吳純幫胡蝶刷完牙之後就推翻胡蝶上梳化,胡蝶就呆呆咁坐係梳化到等吳純刷牙。
今日嘅劇情是咪借鑒To love ru Darkness,夢夢差啲系浴室俾里紗上左個集
無睇to love,但關今季最強百合番事
Lycoris Recoil ?
老了,已經半脫離追番嘅人生
胡蝶果然自愧不如
JK互踢屁股太有趣
遲下啲女3p唔預恆仔
Ot無文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞