以前嘅ggen真係好正

1001 回覆
252 Like 10 Dislike
我都覺咁樣玩有趣d
同埋個hit數係有意思
真係會1hit中1hit唔中咁
唔似依嫁
買左ps4果隻
玩玩下都無心機爆機
有隻
G Gen Neo 定 Seed 其實幾破格
第一次轉戰棋同戰鬥畫面做3D
有徽章/當Op咁裝、
可以自由組合 用咩武器攻擊 《呢樣正在好似動畫入面咁
Eg 可以頭炮射完再補兩劍
ggenf d版數先有大戰既感覺
rx78同zeta 最後個版d 機多撚到弱智
幾塊版圖都係機,rx78個版好似仲有地圖炮dllm
舊時ggen 都會分hit 架.....
你睇% 都可以6粒飛彈中2粒,3,粒,4粒架
冇出過動畫嗰堆真係玩咗ggf 先識
不孝子、crossbone、f90、s高達
跟原著呀嘛 仲要有劇情人物
個配樂, 加埋成條片個flow 係d 字型有d 柒
仆街bamdie ...拖慢黎出者...動畫...
因為要配合sell 模呀嘛....
而家嘅技術+ blue ray 碟嘅容量都做到架
係佢無整
但整左嘅話一關真無有排打
個艦隊聯攻 整到太易玩

加埋d 精神 根本輕鬆打
真心....佢0/f remake ....
一定好賣過而家d 斬件ggen
或者不如當係ggen 25 週年...出隻合集.....
跟足0/f 咁做.....加埋d 年代落去...
翻兜咁多次都仲係整到咁差
無期望啦已經
根本唔應該出精神
好似白狼 johnny 個d都有露面
細個都唔知邊鳩個黎
另外有印象個d 版數
zz 捉殖民地落黎個版,last 版複製波雷兵團
同埋v2最後個版集體降氣力
哂鬼氣
G Gen Siprit 果時咁咪好地地
呢個我一開頭直頭掹左佢出黎揸機
好撚好揪 係回避差d
一開頭情願出多幾架嘍囉機好過放勁人係艦
HARO計
但我想難度去返0果個level ...
太易玩了 - 之後d 代數
btw 我仲記得....ggen 0
連blue density 都俾左3關佢
之後都未搵過有ggen 記起佢....
exam system
我記得我以前GGF係會拎d 廢機練爆佢, 隻渣古I 升到改造99都係會比人打爆 新一集cross rays 太易玩, 但係易玩還易玩, 玩一關又要玩好鬼耐, 玩到好悶, 玩完鐵血同seed 已經收埋左.
因為依家變左高達無雙
一部打一個map
genesis好撚弱智
pale rider淨係做到0079,女主角克蘿伊又冇得部機
核戰機撞魔霸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞