以前嘅ggen真係好正

1001 回覆
252 Like 10 Dislike
呢本我當年都有
魔裝機神SFC的確係難過NDS同PSP 難度比唔上第3次
但其實由頭到尾練爆正樹
都係可以一機清場 當然要識走位數格仔
可能美化左以前記憶啦。
但係以前玩G-gen zero真係好正。
真係要玩得好小心。我記得
Lv1 -> Lv2 -> ACE (唔記得有冇level3)。你一爆左架機,你整過架新都得。初期錢有限都真心覺得貴
但自己生產到rx-78果下真係好有成功感
最記得一樣好神奇ge野, 係殖民星內部用核彈map炮會打穿個窿, 之後d機可以係個窿度直接離開去宇宙個地圖
唔好話咩。你淨係以前d動畫己經冇得比
https://www.youtube.com/watch?v=qD4H3XO5d5U
淨係呢段G gen NEO都屌打依家所有g gen
其實我覺得好玩的G-gen
例如monoeye,除左佢玩法根本係第二條line之外。
最重要係佢真係跟返科技次序.....你亦無方法超前太多,除非你真係玩得好好。咁你超前到科技果下咪有成功感。
依家果d,你都唔駛打到一半都己經00R啦
如果係switch出 G gen F remaster,一定狗衝
Exactly! 升Rx78之前由戰機開始升,戰機>太空坦克>吉姆>RX78咁升先好玩
而家好多升法都無乜Logic
果陣G gen真係要用下腦諗下升咩機,咩人
依家果d,我諗搵我老母去打都打得爆
你淨係出返monoeye remake中文版。我一定尻衝

我都記得果關
痴根,我記得木馬勁易死

btw, 以前戰艦真係有玻璃大炮的感覺...
依家戰艦一係垃圾
一係好似最新果隻咁走火入魔
以前捉左人地d機,真係會好小心咁用。ACE鬼左佢先有得生產

以前最撚攞命係。往往玩到一半將你d人split開兩隊....
你如果升錯機呢.....bye bye, 重玩啦
同埋以前有限界,有d機係垃圾,你點升佢都冇用
就係呢d心思嘢好正
根本交換系統都唔那make sense。
你設計,生產,係合乎邏輯嘛

你交換,交咩換? 邊個同你交換?
屌,以前真係d兵仔會打到混亂
我諗我起碼近三代G gen冇見過有人跌得到落混亂
基連又係痴線game....
不過算啦,就算真係整戰略game。可能都係非UC
以前G-gen。
我好撚鐘意用六連飛彈
雖然命中好撚低,但中一下對面都好撚痛
果陣HARO計......
引曬d玩家玩overkill,係咁谷高個攻擊力。其實我心諗有咩意思
你對住部飛機,用月光碟炸佢....代表做得好好?
我想佢出返軍階系統。
有Feel d
近代G gen唯一進步真係只係改左無限step
戰機都算
部坦克打爆左會變飛機
其他玩家我唔知。
但我自己從來都唔會咁玩,咁玩重打咩機
我最記得你打爆左部坦克,佢會變飛機。
個駕駛員重會寸你,大約咩..
"睇下我地自護d科技幾撚勁" 類似咁的野
我都覺得係,依家好多升級路線都係九唔搭八......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞