以前嘅ggen真係好正

1001 回覆
252 Like 10 Dislike
跳左14 年......
79> 93 ....
BTW 佢話DLC 俾你追WO ......
咁點解唔可以出隻無DLC 既GGEN 既?
高達愛好者D 錢易呃D?
出模都呃夠啦....屌佢老母 BAMDIE

我都記得以前升到ACE果下真係好有滿足感。同埋真係要小心打。你打打下果架爆左,你可以重打
依家d g gen真心唔駛用腦
屌,講開又講,我記得以前d角色超強氣都會轉下樣,依家連呢樣都好似冇埋
咁講入黑歷史code咪仲on9有買卡就有機
早過G Gen出手機驚要課金添

笑撚咗

根本唔應該渣古可以上到沙撒比....
中間d科技食曬
睇到好想玩返G Gen F, 有冇rom link
無f 個save 過唔到d 變態版嫁wor
黑哈囉改99+骿仔改99 *n 部
你知唔知Genesis初回DLC係唔駛錢㗎
Origin紅渣古係隻驚出完幾耐先俾你,正常係差唔多爆機或者打緊二周目,呢部嘢只係bonus

真係講到躁,Bandai無錯好撚呃錢,但做G Gen嘅人睇得出係有心
一張Seed Destiny嘅關卡封面就知佢哋真係高達fans
見到啲愛高達fans吹依家G Gen不如F...我都唔知屌邊個
咁唔知無入CODE 咪唔會有 黑歷史囉..
我地都係屌緊BAMDIE 出GGEN 可唔可以完整度高D者 同合理D
因為越後GGEN 我地見到個不合理性....越黎越多...
所以先出聲 所以樓主先用果個 結論開TOPIC .....

記得當年只係玩左一陣IF

仲記得有一關全部都要打女人機體
唔係個個有
最深刻係0083有條友會舉中指
係佢劇中喺非洲打爆敵機之後做嘅動作
咁都係嘅,但係玩落去會有啲卡住卡住嘅感覺囉...

我覺得可以畀玩家超一個或者半個時代。但你唔好話去到zeta已經整到獨角獸. 仲要係你跟次序玩都係咁
唔止....黃短髮條女超強氣都會好似橡膠咁
呀~~~~~~~~~~
玩以前D G GEN真係比電腦爆過基地
而家D GAME太易玩了
算吧啦,依家無論機戰定係高達其實都係fans game來姐。
真係要玩啲有難度嘅戰棋遊戲,我打下xcom算....
爆seed,明鏡止水,月光蝶,微波炮,痴線佬加奶油
當無雙咁玩
咁你唔裝DLC又有冇origin紅渣?
DLC可以逐架揀要唔要down,唔知你有冇玩過
講完整,我上面咪講開發路線F所謂嘅「完整」「合理」同新一代比有乜分別,不過除咗負皮我唔見有人回應
劇情genesis係仆街不停loop渣古,新世代得三個
但玩法上呢一兩代改良好多,成個post就選擇性失明
要吹奏舊屎正,你都要攞依家嘅嚟比較吖?
nds係自護開波打阿寶果隻都好正
我知邊個,個鬼佬嘛
我果陣好鐘意用佢,就係因為佢識舉中指
杜門閃光掌清場
其實果陣最正係同朋友去分享自己隊人, 有點既配搭

而家既G Gen唔會啦,因為實在太容易玩
睇怕都冇佐影
我唔貪心 唔洗憑依
有X或者魔F咁勁就夠
有冇巴打用模擬器玩F? 佢有三隻碟可以點換?
剛剛看了閃光新trailer, 想玩返高達game, 對上玩應該是ps3 0081同missing link, 想問ps4有什麼單機uc外傳故事game?, 隻什麼gundam extreme vs 有無單機? 同battle operation 2 有什麽分別? Ggen 蒼世玩正傳定crossover 原創故事? 點解電影隻rx-105個樣重差個20年前ggen f 的設計? 有冇人閃光得一部電影定三部曲?香港同步上畫?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞