以前嘅ggen真係好正

1001 回覆
252 Like 10 Dislike
+1 特登睇打片 睇佢隻眼轉紅
唔記得ggen 定ggen zero
出exam 系統有條女會全裸
好似集集開exam都會出黎講兩句

係呢個
細個第一隻係玩呢隻
但新個集其實做得好過創世
呢個記得頭幾版打08小隊都打到卡關😂
其實我諗都有幾多人用預設嘅順序玩
F真係有成廿年冇玩,你問我都答你唔到
不過F冇記錯入左一個時間就冇得退返出來練機,如果你跟時間線,我建議打左D 0079相關外傳先BUILD UP左隊人先再上去

如果你想易玩少少應該GOOGLE有好多攻略教你玩邊關先
我見以前D人玩W(EW)先,因為得2關
自推
玩0080 、 08小隊果啲應該易handle 啲
PS GGen係我第一隻迷上的高達game,當年在老翻檔求其買的,從始認識高達世界,記得0079都17有關好詳細,打到0083同Z高達都有隻勁野比你用,當時唔知咩黎,之後睇返動畫先知原來係GP03D同卡碧尼打到後期齊機無野好玩就揾金手指,改原創人物數值令佢可以單獨行動,皆因當年冇Master Unit,但GGen玩法始終太過單調,你一槍我一槍好悶,之後玩基連之野望先發覺呢隻先係UC高達SLG巔峰神作,如果PS5出基連之野望我可以為左一隻game出機
有冇巴打有打monoeye? 雖然唔關唔多但好正
原創故事黎講係唔錯
冇錯,最強機Haro w gundam god gundam,計好曬位正/奧面打戰艦,童年回憶
我第二關都好卡
呢隻我無玩 果時我卡緊rockman x3
老老豆豆
打呢隻果時
無線好似仲未播G 同W
CG當時都高質,賈圖vs古華多羅,東方不敗vs w5子
隱藏人物又要取捨,除原創人物外lv唔承繼,爆幾次後原創人物可以無雙
真心覺得呢隻正過ps年代嘅F/FIF
可惜仆直,之後就無搞3d
嗱 ps 好似係 97 年出既
godgun tvb 好似就98播既
今日G Gen set晒成條line咪得個睇字,啲MS做完擺雪櫃,稍為重用偷吓格又屌偷懶
老屎忽成撚日吹到以前開發設計幾撚合理,但有玩有買嘅玩家仲有幾多會慢慢升
又係跳關去攞nu攞獨角獸

G Gen唔係冇試過限制開發,但好多玩家都只係想快快脆攞勁機屌打敵人
呢啲圍爐post永遠都係反指標
Gba果隻好正
發撚完癲未
我genesis 由0079開始玩 關都唔跳,打緊啲外傳已經有獨角嚴啦
你睇下我講乜啦
你點玩點升關我乜事
Crossray太少機 整嚟整去都果幾架咁
唔記得喇,玩嗰陣幾細下,不過我爆過第三次反而魔裝機神無爆過
前排玩完monoeye用iPhone 玩g gen ds

2條主線得好少重覆,第三條真if線好有趣
用小說故事,講阿寶比人殺咗,馬沙帶住木馬隊去打薩比家
之後嘅主天使號叛變,救哂seed同seed d強化人3小強
值得花時間玩下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞