以前嘅ggen真係好正

1001 回覆
252 Like 10 Dislike
六連飛彈
三連艦炮

由其艦炮
會特登睇架機點避
係咪講緊加曼飛機地獄果關
好似木馬嚮沙漠果關
我諗集集0079線都有關係咁

木馬係中間山谷
自護係兩邊山頂 勁多飛機坦克
打到手軟
最癲係...
你自己勢力果d卒機,就算係飛機仔都好。你用飛彈打落人地d MS度都係痛。真心幫到下....
依家..? 屌,郁佢地都嫌浪費時間
唔知邊代仲有空中版圖
啲飛機仔可以空對地
你就完全還唔到手
0079自護果舊紫色野...
係咁放電網
而家畫面靚左
但係好罐頭 好hea
1999左
我只係想講魔裝3同以前比都易玩左
機戰都係
以為girl generation所以入咗嚟
同埋bandai整模型就得。
但整game真係唔掂,起碼我玩console係....
除左最近果隻GundamVS 重要係remake來。近年有邊隻係得....
就算最近VS系統都退步曬啦....大佬,你Seed果陣都重有mission mode。Zdx果陣可以打故事,有對白有劇情。依家真係只係比你VS
單人content廢到...
其實本身Tomcrate系列,系統上都冇乜大突破。
除左有幾集有速度系統 (其實以前brave sega都用過)。有集可以砌招之外,都冇乜驚喜。
反而Vanguard真係有d戰略性,但己經冇出....
但最慘係,連平衡性都越來越崩壞
機戰係....
不過機戰都當左係fans game.....動畫播放器。
你如果只係為爆機,你改爆部大鐵牛都可以單挑全部關
D 飛機坦克痴撚線
啲加農炮打人好痛+佢有兩條命
poj點會易呀
一周目二世祖線你點過
巴打有心

我自己唔介意畫面既,我間唔中都會玩下舊遊戲
相比畫面,罐頭遊戲但冇心既我反而冇心機玩

我打算先玩ggen F
我一開頭揀咩SERIES好

同埋當年我玩過PS1既機戰,第一關已經用阿寶係太空玩
有冇人有印象係邊集機戰
我skip左呢個合高達既 step
其實ggen 最好玩 就係由頭玩
79 08 0080 0083 blue density
我有印象就係呢隻仆街GAME
細個想圖鑑 100% 但係佢開發機體好似有個QUOTA
我記得係 G GUNDAM 入面敵軍嗰隻卒
開頭冇整到出尼之後清走咗冇辨法攞得番
不過問心,GGENERATION F 係我記得最好玩嗰集
Blue destiny 唔係0079 時間咩
我記得果時玩 應該係79 08 80 blue density 跟打到 gp03
可能我記錯
Genesis 啲外傳多到暈
GBA
呢種比例
blue destiny 隻藍吉姆真係好正
細個會特登睇佢招格技 轉紅眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞