以前嘅ggen真係好正

1001 回覆
252 Like 10 Dislike
最後果句.....全部老玩家都係屌緊呢樣野...

真係俾返d 難度我地
俾我ace 到部主力...跟手可以投入生產.
俾我地玩到d GENERATION 既感覺..
而家真係 呃尻我地玩跟手俾新機> 跟手出模黎賣....
完全無諗個隻GAME 要點整先好 / UPGRADE 下隻GAME
完全係DLC 塞新機 跟手賣模.....模型DEMO 咁
我見到回憶...
但無時間追返回憶了...
只能尻UP
同人討論過點過一周目艾蘭線
結論就係
全滅PLAY練功應該最快
得50%力量
普通風魔級數
差唔多架啦
THE ORIGIN版紅渣個logic一眼就睇得出喎
全部都係馬沙開過既機
DLC機仲要唔係一開始就有,要另外買既野既野,玩下呢d neta我真係覺得無問題,係上沙剎比個lv我覺得可以高d姐
想問....魔裝機神既SLG 有無係SWITCH 到賣返?
見你2個傾得咁多睇下有無機會買黎等遲D 有時間囉黎玩
world同overworld
巴打.....你要明....
咁解你唔係紅渣+窄卡黎設計...
係升上去先....
紅渣本身都無浮炮.....
LOE SFC NDS PSP
ROE PSP
POJ PS3/PSV
COE PS3
用模擬器啦
btw 成個0/F我最唔鐘意就係只可以租人無得買人
我唔係能力廚,唔會下下用死主角群
原創角我都有一班係鐘意,有d能力差d一樣keep住長用
但有d真係樣衰到唔想用唔想練囉
得租人關關要禁一次租麻撚煩
佢租人係FOR 你將部機變做專用機者....
巴打你都要明
玩neta野係要玩得明顯d
成件事根本就唔關開發樹cut嘅事
係成隻驚喺0079年磨太撚耐

我蛇咗去上網check攻略
Genesis高達點上獨角獸?
78>G3>NT1>尼克斯>MK2
另一邊
大魔>力奇大魔>力奇戴亞斯
兩邊合埋出Z
Z>靈格斯>靈格斯custom>Nu>獨角獸

同以前F比差咗乜嘢? 冇獨角獸用Nu嚟比
首先MK2卡住,要打到Z Ace MK2先有
力奇戴亞斯要大魔合GP01,GP01又係要打0083先有
Nu要由量產型Nu 升
量產Nu 要靈格斯custom合MK5
MK5要由MK2 2 3 4咁逐個上,同樣卡喺MK2

睇唔睇到?
F所謂好合理,好有挑戰性,其實就係用MS卡關嚟唔俾你開發,所以正常玩F自護系MS會超時代
你話中間我Skip咗啲試作乜乜柒柒,但F升level只係123ace, genesis有時要5~6lvl, 兩邊唔差幾多,你話啲得兩格動作嘅MS重唔重要,sorry我寧願佢哋做好現有嘅動作

我以前都好撚鍾意F
但你話淨係得UC100前有400部MS嘅genesis 偷工減料,恕我老實,唔係廢老講當年就係未玩過

我幾中意左上角個紅髮熱血仔,g Gen F果時佢經有駕駛倉Cut In
但後後好似無左佢跡影咁
Spirit /world 唔記得有無
手機apps fromtier 又無佢嘅卡
玩G Gen Genesis都唔見佢
我最記得玩F
玩到V 最後果幾關, 難打到爆
D 車輪怪煩到爆
The origin係bonus DLC,係俾人卡開發走捷徑,等同黑歷史code
不過你冇玩,我已經唔知仲可以同你講咩
求吓你上ps store買返隻
吹奏F唔買碟唔會有新G Gen出
求吓你
求吓你吖
winky執咗咁耐
應該都冇機會出高清合集
如果話近呢幾隻係有d機唔太關事既都開發到
咁F其實係倒番轉有d明明關事既開發唔到
愁哥起馬可以硬食到兩至三下先死
F個concept係唔可以逆向工程
低階機唔可以回返去高階
聯邦系(主角機)全部係咁,所以好多都會卡住開發唔到,不過由MK卒機一直升到0123卒機可以合出SNRI嘅F90,呢個都係無厘頭
反而自護系去到ZZ一脈相承,直去到京密古京密煞,不過馬沙反擊居勒德卡又係卡住,因為居勒德卡係AE整唔係自護
成件事係合理,但好唔好玩係另一回事
og都搞成咁
魔裝可以好得去邊
又係
其他人一招死
屌見到部翻版木馬號 d 回憶出哂黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞