以前嘅ggen真係好正

1001 回覆
252 Like 10 Dislike
G century比起前幾作又係超級劣化
同基連野望一樣,製作公司搞唔掂程式設計,成個系統越改越多bug,AI越嚟越蠢
成個系列最後收皮
岩岩重溫返G gen F 第一關0079, 童年回憶返哂黎,20年前既作品,bgm真係好正
講起又諗番起對面成日戇鳩鳩起度唔識郁比人任打
我唔明點解咁多人crossray 講戰艦無雙
游擊清場先係最快,因為全部人都可以出,只係出游擊會練少一部機艦
而且無論游擊同戰艦都係睇全體MS能力,MS冇練聯攻只係R痕
依家d ggen駛撚用腦咩....
你移動,攻擊。對面唔死都殘廢啦
機戰又係咁,G gen又係咁架啦

應埋今次都唔撚想再應你
係咪一戰鬥就入2D動作game果隻?
G century 仲會鳩整MS
宇宙整陸地機,嘥錢做垃圾
隻game優點只係MS夠多,可以自創隊伍任整,隻驚再柒都玩得開心
果d真係頭痕...
果陣真係要諗下點樣搞到佢地。
一係自己出飛機,一係用艦,一係就SFS (但好撚貴,初期真係冇錢)
起碼你郁每部機之前都要諗諗.....
你自己d機係真係有機會爆...
依家,你唔駛幾關都開始開無雙啦...
以前d難度係真係比你感覺到你嚮個戰場入面。依家d難度.....開d唔知咩DLC, 將敵人d數字較高,然後你又練到lv99咁去打,叫做難度
真心.....諗完點郁...仲要睇運...
果70% 命中閃避.....唔係講笑....
< 每隻機打完之後都係咁....
移動,攻擊,你講F吓話
莫講話機戰G Gen有分難度,今日可以揀嘅選項都唔止咁
原來自己唔帶腦玩舊作,吹到隻驚好撚正

你吹多啲F嘅「優點」,我可以remind返依家G Gen改左幾多
反正點講你都係活係老屎忽回憶入面
你唔駛應我,你繼續吹我可以繼續笑
變左地型真係有少少用.....
你真係可以跳落水去避beam 武器

果陣根本除非你玩到後期,如果唔係根本無雙唔到
同埋你真係要諗下邊d人/機係有用,邊d人/機係無乜用,唔好浪費經驗值
仲有....我記得果時...D LV 好似儲唔到...關關清架...
所以你要關關都ACE 到部機先掂...
仲有....棋仔左既機....得唔知1/4 定1/5 EXP ...
即係你尻打果D 機都根本升唔到 個機LV ....
迫你一定要打人...棋仔就俾你捉
屌你老母臭閪垃圾怨婦癲撚夠未呀
不嬲吹奏F 最大原因都係話佢齊作品故事、
齊機體、開發路線完善
夠有人話無得長用原著角同其他缺點啦

懶撚係看透世事、最撚了解G Gen一定要跟你指標咁
其他人鍾意F 關尻你撚事咩
琴日同條友解釋完....都講埋個topic 都咁開....
條友都要咁咬撚住....香港人生活壓力真係好大
咁呢樣我又唔係好記得。
好似係故事角色果d先係咁?
呢樣我覺得好合理....
如果你棋仔左的機體拎到的經驗同普通機一樣。
咁你隻艦d人日日嚮度VR打把都升到level啦。我覺得呢個係邏輯問題
廿年前...唔記得lu ....
就算而家俾返部ps 我玩zero ...都應該無咁好柏力玩zero 呢隻game
唔洗篤住個女做功課咩
我覺得最撚on9係話依家整G gen班團隊係有心同鐘意高達
一睇就知資源重用,同一個系統不斷renew去賺錢啦
是撚旦將d野加加減減,就咩系統重返原點,定咩系統全新進化,真係當d玩家白痴
我己經block撚左佢
入黑歷史code整部機出黎好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞