以前嘅ggen真係好正

1001 回覆
252 Like 10 Dislike
好似有,太耐唔記得
睇位睇到痴線又會比電腦唔聲唔聲襲擊
我懷疑玩高達既都係老屎忽。而加呢個世代仲會唔會玩機戰
127蚊真係好吸引 不過uc冇f91堅on9
打元祖LAST 咪4層囉好似
表太空 基地外太空 基地面 倉
有冇 Youtube 睇得返
打一關都夠打幾日 仲要成日想保住啲機唔死 打撚到想喊
犀利,我淨係記得部野好似要25-6萬
最記得上10lv 即買
同大部機都設計到
超任版定任天堂版先好玩,戰鬥係自己控制
Z高達有關可以玩 殖民星炮
好似伊迪安槍咁係無限距離map 炮
冇Haro Meter就係神作
都唔明呢個系統整出來做乜柒
Cross ray 掂唔掂?
減價無買到
Cross Ray雖然一版都係好冗長
但平衡度我覺得唔錯
其實打咗咁多次啲故事都熟曬啦
點解唔出番好似g gen ds個啲原創劇情
又多穩藏要素又會限住你機體發展等你唔會咁屈
因為原創就真係要搵人諗關,
你又GEN 咪即係抄...咪慳返D ...
而家BAMDIE .....出GEN 黎SELL 模渣嘛...
俾你班機友煲機既咩
WS都有
有技術可以用D中低階既機打爆人地D貴機
果關好似係GP 03 黎....
LAST 果關定LAST 前一關...
用太陽版射尻自護隊
寧願拎去出堆爛鳩外傳都唔出f91同cb
但打完0079個堆已經夠升到部Deep Stricker清場
我反而....鐘意..一係就99LV 當代廢機掃當代關

想試下GENESIS 用隊長積根同隻剎帝利碎上
比新果隻crossrays包裝呃左seed astray外傳啲故講到好似有10幾個故事咁,點知一入到game得果三個故事其他故事得機冇關卡仆你個街以前seed astray所有故事全部出齊漫畫,仆街笨大都夠膽死靜係出3個外傳故事,其他故事靜係出機唔出關卡黎呃錢
Cross Ray 九月買到依家都未爆哂
太長啦啲機太勁,唔想哂時間撳制
基本上00啲機太OP,SEED啲機又好垃圾
所以咪要屌B 社囉.....
以前既GENERATION ..
出呢D 都出到好足...
而家....減到元祖得幾關都夠膽死
nds第一隻ggen個故仔幾得意
又係玩複製人new type
講真 bandai出番舊世代ggen remake
剩係改靚啲畫面 難度照舊
好過出新一代咩回歸原點嘅垃圾
佢出返ZERO REMAKE ...
我沖撚左啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞