以前嘅ggen真係好正

1001 回覆
252 Like 10 Dislike
GUEST 黑皮練上去都勁
打GGEN唔使識日文
射爆哂對面d艦就得
但如果你好似我咁,咁樣升隻黑halo 出黎...
你都會覺得值呀嘛...
而家又入code 又設計之嘛....
識執棋仔機呀
要快就打馬沙
執尾刀應該夠ACE
第1條g gen永世難忘既音樂+片尾對翼
https://youtu.be/RglY2TR9gQY
以前係得幾隻志願兵 + 你過幾多關就幾多角色你租之嘛
舊時....黃短髮條女都好勁....
而家....開game你唔洗做野都送2隊人你用....
一黎就好似爆左機咁...

睇住啲原創人能力由個位數升到上二十幾三十真係好有滿足感
查布羅 打紅魔蟹
諗起以前GGEN ADAVANCED拎部自由高達要經歷幾多野,嗰種先係拎Ace機嘅感覺
而家?玩唔夠一粒鐘已經拎到
然後同一個組合(機師+機體)係同劇情冇任何互動嘅情況下玩多廿幾粒鐘
有呀起碼佢係New type 黎
早幾年玩手機隻G Gen Fromtier
原創果班出UR/ FR 卡都好受歡迎
馬高、黑妹、 紅髮 NT蘿莉、 白長髮射擊女
水中beam無效要打近戰
好似比佢屠撚左幾隻gm
新版ggen,你玩完一個story 已經可以開發到好後期既機
係啦 果時黑冬瓜同鳳凰係 全game 最勁咁滯
設計到出黎勁有滿足感
玩0/f 果時....你得4定5條友..無機....得1萬蚊你開局....
你開局得隻撚艦無機....出去老粒d 棋仔機慢慢玩架
又係啲回憶美化撚
成隻驚根本冇平衡可言
無限step,一到超強氣就係easy mode,頭炮都可以清場
班MF屈撚晒機,就算冇MF,任何有6連飛彈嘅都夠打9成敵人
機體命中回避只係睇機師能力
F一堆灌水關,單純就為咗睇故事同儲機而打,今日叫班老屎忽再玩,肯定一隻碟都未玩完就話厭
所以咪趕客
on79 bandie
仲記得大概係:
元祖高達8500hp
MKII 10500 HP
Z高達 11400
Hi Nu 16000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞