以前嘅ggen真係好正

1001 回覆
252 Like 10 Dislike
其實ggen 我當佢編年史....
補充下d 過渡性資料已經好夠...
好似zero咁...你自己由零開始...以傭兵身份/角度 切入隻game咁...
其實真係好fit ....
但打後既 ggen 開始over左....去到介入 高達故事咁...就真係唔多舒服了
當睇下故仔....
遊戲性真係冇乜咁滯....
咁呢樣真...第一次見到blue destiny果陣。
真心覺得型到核爆...
記得渣古都有得學明鏡止水😂
其實呢d 惡搞/ggen 特有機...放落gundam vs / breaker 到...
我諗大把fans buy啦
又推
好似淨係得頭炮可以射到架
不過人地會屈你距離
好似都係0 .......屌佢老味....有d 招係對唔到空....
跟手一堆飛機....得d 豆豆....射爆哂佢
係好能難玩
以前啲game好有挑戰性
超任都有隻
可以起基地既
所以我對我d 高達game/模 FD 成日講...
我呢關ACE到部元祖....往事只能打飛機
起基地???
又係乜野GAME黎??
都係高達GAME黎架?

真係有
差一個明鏡止水....
我諗係講sd gundam g century,戰鬥係真係要郁部機唔係揀招
最近有漫畫,多左兩部高達一黑一銀,唔知係計rollout color定當4-5號機
其實nds版先最好,加埋monoeye既if路線
機戰超越G Gen
機戰玩下精神
屌,呢個post真係反指標老廢園區,你地到底幾耐冇玩過G Gen

上面有個連DLC機係免費都唔知
咁鍾意GGen,求下你哋買碟啦
好有愛吖,download rom玩多次仲要置埋頂cap埋圖

以前G Gen真係正?屌你班撚樣原來冇玩過新,點講舊好過以前
自己想睇故仔唔用腦
咁你就唔駛吹奏F啦,睇YouTube雞精上百度咪夠,反正都係唔駛錢嘅娛樂
我想問ps4個兩隻ggen有無中文?
係呀
以前超任好多game
好好玩😂
唔係,上面連登仔講,升階級唔係升lvl,限死能力好有深度
隻FIF就大巴星落班吹奏F嘅人度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞