(唔關口德撚事) 觀塘道九龍灣強姦事件 疑點集中討論區

1001 回覆
319 Like 127 Dislike
高質皮已正 留名破奇案
12點40幾時會落閘 東方作新聞?
份份報紙都有提到既
沿途大聲呼救但無人幫忙

無人聽到?一個都無?

有機會
你追既過程好短,個段時間咁岩冇人都合理
如果你話佢被姦個陣嗌足四粒鐘都冇人聽到就唔合理

女人追男人個過程短?

幾耐啊,俾盡你15分鐘好未?

追唔追到都成問題啦

你要睇當時環境
一個女仔正常黎講應該係追唔上
但如果個賊發現逃走過程得咁少人
分分鐘唔急於離去,要埋佢提款卡
再之後強埋佢

之後調頭搵條女
同佢講有刀唔好郁
條女嚇到企定定俾佢綁手?
仲有, 新聞話個賊迫佢講埋ATM密碼

照計個賊一去撳錢就check到, 部部機都有cam, 實影到佢個樣出黎通緝

到而家都冇???

呢個POINT 其實可以無視
除非係蝻 如果唔係正常港人都唔會蠢撚到問PW去ATM拎錢

(唔排除有蝻新來唔知ATM有裝CCTV )

CAP帽口罩已經OK

唔接受你呢個POINT
如果你真係去ATM拎錢
仲方便警方捉你 一定
東方篇文將所有疑點清除

完整左個故事
冇追post
已經去到唔肯驗身
充電線係咪蝗語?

現階段有必要執著?

死返出去啦柒頭 充電線又係蝗語?咁你講 應該點叫?
太多位有疑點, 不論男人係聲稱有刀/亮左刀
1. 點解條女俾人打劫之後仲敢去追個有刀嘅男人? -> 如果條女唔驚刀, 又點解唔即時大叫搵幫手
2. 點解個男人唔用刀直接隊埋條女條頸到拎銀行密碼, 要"傾計"傾四個鐘去套密碼
屌咩傾計
成件事越來越奇怪
只能講你地都係正常人,無犯罪經驗,要姦一條女,其實唔難.
所有讀過犯罪學既人都知, 所有強姦犯都知, 要控制一個女人, 尢其係入世不深的學生妹, 其實唔難.

邊會咁早落閘
淫魔在橋底禁錮女受害人時,港鐵站在尾班車開出後拉閘,故途人更加稀少,而現場對開的觀塘道多個巴士站,案發時亦無人候車,令淫魔有機可乘。

案發時冇人候車?
有人係現場證實?定個女仔自己講?
(正常你追晒賊+俾人禁錮仲留意到附近冇人候車?)

btw 黃埔開去觀塘尾班車係 01:02

地鐵同巴士一定仲未尾班 東方講錯晒
正常一單強姦案
乜春報紙都會提到體內驗出乜乜乜

依一單就乜都無
就算外射咁佢沖精都講得通
咁體內啲前列腺液點都驗到掛
定佢泵水入閪

犯人好理性地體外射出
呢個犯人真係好出色

由入到出
現場一定有DNA 當個犯咁PRO 女事主大腿 / 臀部位置 一定有 你唔好同我講佢位都唔駛搵 一吉即中(有掙扎情況下)

用水淋 真係細心幫你抹乾淨PATPAT 大腿 同沖地洗地?
充電線係咪蝗語?

現階段有必要執著?

死返出去啦柒頭 充電線又係蝗語?咁你講 應該點叫?

收皮啦癲狗 問吓唔撚得呀?
屌你老母

咁應該點講先唔係蝗語 真心想知
而所有性罪行, D男人都會怪個女人, 呢樣野唔單只係連登有, 全世界既男人都會有呢個問題, 呢個係男人既天性, 除非受過教育, 或者天生智商比例高, 可以好短時間分析到所有細節既天才, 一般正常男人, 都係會怪個被姦姐.

只能怪, 一般男人無學過, 所以唔明白.
只能講你地都係正常人,無犯罪經驗,要姦一條女,其實唔難.
所有讀過犯罪學既人都知, 所有強姦犯都知, 要控制一個女人, 尢其係入世不深的學生妹, 其實唔難.

ching你係咪之前講監獄啲野果個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞