(唔關口德撚事) 觀塘道九龍灣強姦事件 疑點集中討論區

1001 回覆
319 Like 127 Dislike
定係其實根本就冇人姦劫佢? 佢作故?
比人老強 嚇暈左唔出奇。。
邊有比人老強完會咁冷靜

但一開始搶手機個位 已有疑點
唔肯驗身真係好可疑
正常點都會驗下有冇精液喇
比人姦,冇中出都有前列線液提都唔提下?

仲有現場頭髮
其實好多唔同version 而家有個係話女事主暈左

有一個重點我都想講
正正想提一提渣小巴果班司機
司機位咁高
犯人野外強姦 / 有人暈到係果D(半屬)當眼位
點都會有人發現到掛??

呢個真係亂黎
你自己睇下個位
係出面根本冇撚可能留意到
除非你叫

係,無事無幹唔會留意果個位, 加上咁黑

有草遮住
個犯話有刀
之後條女就嚇到企定定俾佢綁住對手?
我成日係megabox唱完k 睇完戲 係果邊行翻彩虹果時都會大聲唱歌
仲有, 新聞話個賊迫佢講埋ATM密碼

照計個賊一去撳錢就check到, 部部機都有cam, 實影到佢個樣出黎通緝

到而家都冇???

呢個POINT 其實可以無視
除非係蝻 如果唔係正常港人都唔會蠢撚到問PW去ATM拎錢

(唔排除有蝻新來唔知ATM有裝CCTV )
份份報紙都有提到既
沿途大聲呼救但無人幫忙

無人聽到?一個都無?

有機會
你追既過程好短,個段時間咁岩冇人都合理
如果你話佢被姦個陣嗌足四粒鐘都冇人聽到就唔合理

女人追男人個過程短?

幾耐啊,俾盡你15分鐘好未?

追唔追到都成問題啦
個犯話有刀

呢個位真係好ON9
正常一單強姦案
乜春報紙都會提到體內驗出乜乜乜

依一單就乜都無
就算外射咁佢沖精都講得通
咁體內啲前列腺液點都驗到掛
定佢泵水入閪
定係其實根本就冇人姦劫佢? 佢作故?

交通事故都有好多種

[ 通宵聊天及逼她講出兩張銀行卡的密碼 ]
即係把口無野塞住啦
咁個女事主真係好可疑啵

你要睇下佢到底係真係有刀定聲稱有刀
只要個女仔係信佢有刀
唔敢叫係好正常

有冇刀都好,假設搶電話果下條女已經知有刀,再on9都唔會再追

假設條女唔知,搶電話之後點解唔即刻大叫唔搵人幫手自己追上去仲要追到? 條仔慢慢行?

冇可能係個下知有刀
條仔個陣肯定冇拎住把刀,如果唔係就宜接用刀指佢要佢交iphone出黎
而唔係直接搶

所以就問點解條女會追得番條仔
你搶完野仲唔9秒9跑呀?
正常一個女仔根本追唔番
份份報紙都有提到既
沿途大聲呼救但無人幫忙

無人聽到?一個都無?

有機會
你追既過程好短,個段時間咁岩冇人都合理
如果你話佢被姦個陣嗌足四粒鐘都冇人聽到就唔合理

女人追男人個過程短?

幾耐啊,俾盡你15分鐘好未?

追唔追到都成問題啦

我就唔信條仔做賊都跑慢過條女 仲要冇閉仔影到?
其實好多唔同version 而家有個係話女事主暈左

有一個重點我都想講
正正想提一提渣小巴果班司機
司機位咁高
犯人野外強姦 / 有人暈到係果D(半屬)當眼位
點都會有人發現到掛??

呢個真係亂黎
你自己睇下個位
係出面根本冇撚可能留意到
除非你叫

係,無事無幹唔會留意果個位, 加上咁黑

有草遮住

小巴司機位好高嫁啵 巴打

[ 通宵聊天及逼她講出兩張銀行卡的密碼 ]
即係把口無野塞住啦
咁個女事主真係好可疑啵

你要睇下佢到底係真係有刀定聲稱有刀
只要個女仔係信佢有刀
唔敢叫係好正常

有冇刀都好,假設搶電話果下條女已經知有刀,再on9都唔會再追

假設條女唔知,搶電話之後點解唔即刻大叫唔搵人幫手自己追上去仲要追到? 條仔慢慢行?

冇可能係個下知有刀
條仔個陣肯定冇拎住把刀,如果唔係就宜接用刀指佢要佢交iphone出黎
而唔係直接搶

岩!
東方篇文將所有疑點清除
個犯話有刀

呢個位真係好ON9

其實同警方落口供
D老差骨一聽就知有冇講大話

真係等呢2日開估
OR大愛撚突然無左呢隻事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞