(唔關口德撚事) 觀塘道九龍灣強姦事件 疑點集中討論區

1001 回覆
319 Like 127 Dislike
想問下,邊度話事主唔肯驗身?

我搵唔到source
唔該哂

同問

同問,依個位解到就好多野講得通

理性報警,但唔肯驗傷,咩玩法

其實如果係最入 加上夜晚真係睇唔到
啲草都半身咁高
加上等巴士有巴士站擋住
仲有條柱 發現唔到真係有可能

我仲記得之前係附近有個清潔工發現屍體
所以我認為普通人真係唔會留意呢啲死位

睇唔到都會聽到聲啦
個犯綁緊手個陣 條女唔叫咩
剩係呢個post已經見識大部分連登仔都係弱智
啲分析咁唔合理都過到自己

認同

咁你既高見係咩,一句唔合理就走人,我地都好想似你咁輕鬆

咪係 咁有咩高見 最憎人至破不立

最高智係你地啦
要唔要係你地本學生手冊貼個貼紙
比你地媽媽睇呀

咪理佢啦
要識FILTER啲有心搞事嘅假膠
到底蒙眼既目的係咩?

女事主係比人搶野,追,再比人亮刀威脅

成個過程其實已經知道條友個樣,大概既特微

而且清楚知道事發地點,咁個條友仲蒙佢眼目點係

咩? 如果係怕事主認出自己已經冇可能

而係強姦既過程唔係塞住事主個口,選擇蒙眼亦顯得戇鳩

利申9up

事後仲要出言諷刺
呢個位真係頭都R爆

有時d痴線變態佬做野邊有得解
可能睇得AV多以為咁樣蒙眼會high d

你睇呢度d人講既野
都知絕對有可能喇
分分鐘個犯有係度留言添

其實如果係最入 加上夜晚真係睇唔到
啲草都半身咁高
加上等巴士有巴士站擋住
仲有條柱 發現唔到真係有可能

我仲記得之前係附近有個清潔工發現屍體
所以我認為普通人真係唔會留意呢啲死位

成日搭尾班巴士經過個個位 好地地真係唔會望過去
其實日頭都唔會望

係呀 所以比人要脅 真係做咩都無人知

咪係 我前面都講左
到底蒙眼既目的係咩?

利申9up

事後仲要出言諷刺
呢個位真係頭都R爆

你睇呢度d人講既野
都知絕對有可能喇
分分鐘個犯有係度留言添

屌 呢句真
個空地中間有無牆定打唒通 我見到上面link張相好似有既 ?有既話得上落樓梯既人先有可能見到/聽到聲 巴士站啲人肯定唔會見到

如果有巴打可以提供果個站啲路線
就可以推測到當時有無人係果到等N車
想問下,邊度話事主唔肯驗身?

我搵唔到source
唔該哂

同問

同問,依個位解到就好多野講得通

理性報警,但唔肯驗傷,咩玩法

返到去個精神狀態已經好有問題
報警都係佢細佬報
唔係佢親自報

Source
到底蒙眼既目的係咩?

利申9up

事後仲要出言諷刺
呢個位真係頭都R爆

你睇呢度d人講既野
都知絕對有可能喇
分分鐘個犯有係度留言添

個犯會唔會就係上面話咩呢個post低質果個
我諗起幾年前 個女人話唔見左bb果單
果陣高登仔好多都炒曬車
所以咩都有可能 分析討論下好正常
支持樓主
其實個晚我夜左收工行上天橋 見到個女人對住空氣中叫 俾翻部電話我 仲跑左落去天橋 我以為香港又多個痴線冇理到 點知。。。 今日睇新聞先知

係牆後面,訓低左,又比啲草遮住,又黑,出面唔留意睇唔到好正常
01 東方 蘋果都唔同 好亂喎
正常比人搶野追上去一定係一邊大叫一邊追
一嗌起碼地鐵站近出口位既人都聽得到
仲未計隔條馬路個邊仲多人
啲手法我當報紙佬亂吹都好
你話個個地點無人見到無人聽到係好出奇
我諗起幾年前 個女人話唔見左bb果單
果陣高登仔好多都炒曬車
所以咩都有可能 分析討論下好正常
支持樓主

早兩個星期單AA制已經係一個好例
其實個晚我夜左收工行上天橋 見到個女人對住空氣中叫 俾翻部電話我 仲跑左落去天橋 我以為香港又多個痴線冇理到 點知。。。 今日睇新聞先知

係咪真

個空地中間有無牆定打唒通 我見到上面link張相好似有既 ?有既話得上落樓梯既人先有可能見到/聽到聲 巴士站啲人肯定唔會見到

如果有巴打可以提供果個站啲路線
就可以推測到當時有無人係果到等N車

個位似係可以行好入
如果時間無錯 條橋無人睇到係有啲怪 但拉左入去就真係無咩可能有人見到啦
到底蒙眼既目的係咩?

利申9up

事後仲要出言諷刺
呢個位真係頭都R爆

你睇呢度d人講既野
都知絕對有可能喇
分分鐘個犯有係度留言添

個犯會唔會就係上面話咩呢個post低質果個

我覺得件事係有蹺蹊
但唔排除係一個女仔受完咁大傷害
精神狀況都好差既情況下講得唔清唔楚

真心呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞